Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
engem zavarna, mert a súrlódás már annyi hõt termel hogy nem tudja már semmi lehûteni<#hehe>#hehe>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Thanks I owe you one.
Sajna nekem nem ment ma semmi.😞
Ledobott a server meg a ts is meg laggolt is,szóval szar volt minden.😞
Szóval bocs ezért,hogy sokszor leestem.😞
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A tápba van két venti,+egy különálló a gép hátuljában. A procihûtõ 4600-at pörög, jó hangos,de nem zavar....2.4-es intel proci,768 mb ddr,Ati Radeon 9600xt... Mikor a gép új volt akkor is gond volt már vele akkor kapta a + ventit... Mi fûthet ennyire? Lassan evvel fûtöm a szobát! <#smile>#smile>
De amúgy megy, nem fagy nem akad,csak nagyon ritkán NFS MW-ben...
Tipp hmm?
Dragon Valley
113-92 /USA/Horda
90-49 /China/Horda
Strike At Karkand
161-0 /USA/Horda
86-26 /USA/GBC
Összesítve:
390-227 a Horda javára!
Grat a csapatoknak! Szép volt fiúk!<#eljen>#eljen>
Horda Maki!:D
(Bár mostanában a demó is egyre többet akadozik.)
aut viam inveniam aut faciam
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Akinek nem tetszik az ne nézegesse, fikázni meg csak az fikázzon, aki jobbat csinál.
Igyunk sört jól!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"BETAFIELD 2, Where patches even need patches."
Listen up Troops,
Although patch 1.2 included several fixes that we know were eagerly awaited, it unfortunately introduced some new issues. These are being addressed immediately and we are working around the clock to resolve those. Patch 1.21 (coming soon) will be tested in a limited beta with select Battlefield community members starting as early as this week. We’re doing this to ensure a clean release of 1.21. In addition, we have decided to postpone the Euro Force Booster Pack until sometime after the release of the updated 1.21 patch.
Stick to this web space for additional information soon.
On a more pleasant note, Battlefield 2 hit somewhat of a milestone last night with over 52,000 simultaneous players. This is the highest number of players we’ve seen at one time for Battlefield 2 and almost 4 times more than the peak number of Battlefield 1942.
Thanks in advance for your patience.
The team at DICE and EA
vki leforditana pls?
Szerintem a még béta állapotú BF2-õt adták ki tavaly nyáron (biztos kellet a pénz), aztán most toldozgatják-foltozgatják ezekkel a rohadt peccsekkel...
Ma láttam olyat Karkandon, hogy a benzinkútnál a dzsip kerekei nem alul, hanem felül voltak a kasznin. <#guluszem1>#guluszem1>
Csak azért nem tudtam screenshotot csinálni, mert a patch óta azt sem csinál a Printscreen-el...
Patch 1.21<#taps>#taps>
Ellenõrizd a netkapcsolatod <#hehe>#hehe>
Kábel, modem, tûzfal, router és társait 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
leraktam karkandon 2 tonna claymore-t 😊 volt olyan hogy 1el 3 embert repitettem el egy Föld körüli útra 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"