FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Persze hogy általánosítás. Magyaron általában nehezebb, mint külföldön 8) Általánosítás, tehát kivételek persze vannak. Mondjuk elismerem, hogy magyar szerverek alatt nem elsősorban az ea hu official-ok ugrottak be nekem, mert azok vmi hihetetlenül gyűjtik a hülyéket, vagy kezdőket, vagy a kettőt egyben 8) de mondjuk gs-en és főleg 7th-n, ahova inkább a klánosok, meg az értelmesebbek jártak általánosságban, sztem kúrva jó kis menetek voltak, vagy talán vannak is, nem tom mert GPS óta nem igazán játszottam.
És ha a mondandódat veszem alapul és a magyarok 80%-a valóban külfödön játszik, akkor örülnék, ha mind a húúúdenagy 80%-nyi csapatjátékos visszajönne magyarra, mert tök fölösleges külföldön játszanotok, hisz ha ugy vesszük, hogy a rendszeresen magyaron játszó emberek, mind seggfejek, veletek már akkor is 80%-nyi full csapatjátkos játszhatna együtt ami 30 emberbol 24 ami bizonyára megfelelne nektek 8)
Félre ne érts abszolút nem ellened akarok szólni, csak engem kúrvára zavar, hogy mindenki megy el a picsába, ahelyett, hogy mi magyarok együtt játszanánk jókat 8/