Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
PT-6| Rodat
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
DE
szerencsére az Eurofasz és a Battlefield 2376 már készül JUPI <#eljen>#eljen>
Ezt is oldja meg valaki pliz 😊
Together we'll fly someday...
Na ezt oldja meg nekem valaki okos😄
Elastic An-usZ Boys
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az jó kövér patch , lesz mit töltögetni 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egy gyors kérdés:
mely patcheket kell felrakni BF2-re, elég a legújabb, vagy elõtte másikakat is kell, és ha igen akkor melyeket ?
THX....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
á - 160
é - 130
ó - 162
stb.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én is észrevettem, hogy nem robbanok fel a claymore-tól, de mikor beleszalad az enemy akkor felrobbant engem is ... 😞

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Hidjétek -> Higyjétek
Létszives -> Légyszives -> Legyetek szívesek
Legfrisebb -> Legfrissebb
És még mindíg reklám.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
-tRs-Landor
ez kimondottan egy fansite ami pl a medálokkal rangokkal foglalkozik.
ha ennyire nemtetszik az oldal akko nemkell megnézni ezvan nemtok mit csinalni
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Letszives -> Legyszives -> Legyetek szivesek
Legfrisebb -> Legfrissebb
Es meg mindig reklam.
Szerény véleményem szerint, röviden szvsz, elég sok bf2 fun oldal van már. Amugy tudom ajánlani ezt az oldalt neked, ahol sok ember megfórúl, és tényleg a legfrissebb hírek vannak. Ja és <#banplz>#banplz>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Sziasztok!Csináltam egy battlefield 2 fan sitet.Innen majd mindig teljes sebességel tölthetitek a legújabb patchetket!
Az oldalon minden nap történik fejlesztés.Hidjétek el sok munkám van benne.Úgyhogy létszíves ne fikkázzátok le!
Akit érdekel az megnézheti,a regisztrálóknak +szolgáltatások elérhetõek : pl patch letöltések
Mindig a legfrisebb BF es hírek kerülnek csak fel,a szerverek közt megtaláljátok a magyar szervereket az SG szerverétõl kezdve az EA HU-ig.Az oldalt ma indítottam.
Akit érdekel ,az nézegesse minden nap! Lesznek fent poénos bf2 es videok,képek.
Mindent megteszek,hogy jobb legyen az oldal.
És ez nem reklám,csak mondom,hogy akit érdekel megnézheti!
Üdv.:Hys
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.battlefield.hu
Koschwarz, ORFK is ennyire jól áll??? <#hehe>#hehe>
PT-6| Rodat
Ma 6 szervert hagytam ott ... mindegyiken volt vagy 16 death-em, ebbõl minimum 10 a csapattársaim "segítsége" miatt ...
Supportként Kurva Karkandon lõném az enemit, erre beugrik elém 4!!!! csapattársam ... 1-et véletlen leszedtem, punish egybõl ... erre jön a gránát, csapattárstól persze ... pukk ... utánna védek egy pontot, BAROM sznájper meg lebassza elém a Claymore-t ... szevasz ... Védek hátul egy pontot, enemy squad 4-bõl már 3-at kiszedtem egyedül, de erre jött a "felmentõsereg" és elkezdte befelé dobálni a gránátokat ... harmadikra sikerült is eltalálnia bármennyire is menekültem ... persze a 4-ik enemy kiszedter, majd befoglalták a pontot ... arról nem is beszélve, AT-ként a mai napon NEM volt olyan jármû amin ne lõttem volna legalább 1-szer a rakétát ... APC, Tank, Kocsi, Cobra ... még csak az se lehet hogy rosszul láttam mert elég közel voltak 😞
Jöhetne már a Classic Vietnam 😞
Mad and Deadly-vel megen jáccunk szerdán gyakmetset az sarkin meg zataron lesz .. zatar a másik amit agyonjáccunk az utóbbi hetekben
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob