Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Egyszerûen bénák vagytok, nekem reseteli a gépet a játék. Na erre varjatok gombot.<#hehe>

Danee

Hosszú szenvedések árán 😊

HyS: nem véletlenül banoltak ki,de nem értettél belõle úgy látszik

Nekem a HL2-nél volt ilyen, amikor még meg se jelent a bf2. Egy memóriacsere ezt nekem megoldotta.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Svindler
Megaláma vagy Te! Hogy buzi is azt nem tom! Csak azt tom, hogy análmester! <#mf1>

PT-6| Rodat

mNzJean
Nekem tetszik Hysteria oldala ,de tényleg semmi olyan nincs benn amiért érdemes többször megnézni.Kár mert tényleg jól néz ki,látszik ,hogy sokat dolgozott vele.<#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nekem meccs közben volt ugyanez, kétszer egymás után. Spawnképernyõ => desktop.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Nagy rakás fos ez az új pecs, nagyban nézem a squadválasztót erre csak úgy meghalok mert "you are move to the other team" hát bazz legalább addig várhatott volna amíg lelõ valaki, dublatárazás most van (eddig nem volt) a spawnpontok önnáló életet élnek
DE
szerencsére az Eurofasz és a Battlefield 2376 már készül JUPI <#eljen>

Hatt
<#falbav>

Elastic An-usZ Boys

Me0w
Karkand, este 7 korul. Lelottek, nyitnam a spawn interfacet, erre visszakurt desktopra. Megnezem a homersekleteket, alaplap, vga, proc, minden ok. Ujratoltom, betolt a map, csippanas, bios.

Ezt is oldja meg valaki pliz 😊

Together we'll fly someday...

Hatt
A(z) BF2.exe hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.

Na ezt oldja meg nekem valaki okos😄

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Lesz az még kövérebb is idõvel nyugi 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

lac coo
THX....

Az jó kövér patch , lesz mit töltögetni 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

uHs Gerzson
Elég az 1.2 felrakni 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

lac coo
Hali !

Egy gyors kérdés:
mely patcheket kell felrakni BF2-re, elég a legújabb, vagy elõtte másikakat is kell, és ha igen akkor melyeket ?

THX....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Me0w
Ismerem oket mar regrol. De megszoktam meg ircii-vel hogy nincs ekezet.
á - 160
é - 130
ó - 162
stb.

mesor
SZVSZ a hiba a net sebbeségében keresendõ!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

DummyBoy
Akkor meg illene ismerni az ASCII kódokat <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Me0w
Kosz, hogy berofogtel. Ok.

DummyBoy
Még nincs meg az eredeti 😞 😞 Elméletileg 24-e ... azaz márciusban már csak lesz a Teccsóban is 😊

Én is észrevettem, hogy nem robbanok fel a claymore-tól, de mikor beleszalad az enemy akkor felrobbant engem is ... 😞

schrank
légyszÍves <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mindíg -> mindig <#hehe>

koschwarz
FIGHT!<#zavart2><#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jancsik
így is lehet: pl: megala'ma 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Tehát akinek magyar billentyûzete van, az megaláma kisiskolás buzi, és nem te vagy a begyöpösödött vén fasz, aki nem tud megtanulni 9 új billentyût. Ok.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Most nagyot tettel b+, nincs megalama magyar billentyuzetem mint egyes kisiskolas buziknak.

Jancsik
Pontosabban :
Hidjétek -> Higyjétek
Létszives -> Légyszives -> Legyetek szívesek
Legfrisebb -> Legfrissebb

És még mindíg reklám.

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Meg jöhhettél volna tegnap Vietnamozni! <#ejnye1>

-tRs-Landor

ismerem a bf.hut hirszerkeszto vagyok ott de az nem fansite....
ez kimondottan egy fansite ami pl a medálokkal rangokkal foglalkozik.
ha ennyire nemtetszik az oldal akko nemkell megnézni ezvan nemtok mit csinalni
koschwarz
hysteria szegény nagyon lelkes, de nem veszi észre hogy nem vevõk az emberek a 2345617849599-dik bf2 site-ra.<#gonosz3><#szomoru2>

Running
<#nevetes1>

Me0w
Hidjetek -> Higyjetek
Letszives -> Legyszives -> Legyetek szivesek
Legfrisebb -> Legfrissebb

Es meg mindig reklam.

koschwarz
most hétvégén az egyik magyar rankeden nem robbantam fel saját claymore-tól, és ezen meglepõdtem<#vigyor3>

TS Zolly
fik.

Szerény véleményem szerint, röviden szvsz, elég sok bf2 fun oldal van már. Amugy tudom ajánlani ezt az oldalt neked, ahol sok ember megfórúl, és tényleg a legfrissebb hírek vannak. Ja és <#banplz>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

A Rangok magyarosításával már végeztem most a medálok magyarosítását csinálom!
uHs Gerzson
...

Me0w
Szerintem ne irjal ebbe a forumba semmit, mindannyiunknak jobb lesz.

BATTLEFIELD 2 Fan Site
Sziasztok!Csináltam egy battlefield 2 fan sitet.Innen majd mindig teljes sebességel tölthetitek a legújabb patchetket!
Az oldalon minden nap történik fejlesztés.Hidjétek el sok munkám van benne.Úgyhogy létszíves ne fikkázzátok le!
Akit érdekel az megnézheti,a regisztrálóknak +szolgáltatások elérhetõek : pl patch letöltések
Mindig a legfrisebb BF es hírek kerülnek csak fel,a szerverek közt megtaláljátok a magyar szervereket az SG szerverétõl kezdve az EA HU-ig.Az oldalt ma indítottam.
Akit érdekel ,az nézegesse minden nap! Lesznek fent poénos bf2 es videok,képek.
Mindent megteszek,hogy jobb legyen az oldal.
És ez nem reklám,csak mondom,hogy akit érdekel megnézheti!

Üdv.:Hys
ERykk
<#ticking><#idiota>

hy all
TS Zolly
Claymore ha jól tom, csapattársat nem sebez már.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
aham<#hehe><#hehe><#hehe><#szomoru1>

BurnBaby
elvileg igen. legalábbis aknára jelezték a patch infoban. claymore-ra nem emléxem -> javasolt az empirikus út 😊

www.battlefield.hu

koschwarz
most be lehet állítani azt is a szerveren hogy saját akna/claymore ne sebezzen?

Svindler
BRFK-s továbbképzés parancsnokoknak! Címe: Hogyan tartsuk meg az álományunkat! lol
Koschwarz, ORFK is ennyire jól áll??? <#hehe>

PT-6| Rodat

DummyBoy
Nnnna ... megint felütötte a lámakór a fejét 😞

Ma 6 szervert hagytam ott ... mindegyiken volt vagy 16 death-em, ebbõl minimum 10 a csapattársaim "segítsége" miatt ...

Supportként Kurva Karkandon lõném az enemit, erre beugrik elém 4!!!! csapattársam ... 1-et véletlen leszedtem, punish egybõl ... erre jön a gránát, csapattárstól persze ... pukk ... utánna védek egy pontot, BAROM sznájper meg lebassza elém a Claymore-t ... szevasz ... Védek hátul egy pontot, enemy squad 4-bõl már 3-at kiszedtem egyedül, de erre jött a "felmentõsereg" és elkezdte befelé dobálni a gránátokat ... harmadikra sikerült is eltalálnia bármennyire is menekültem ... persze a 4-ik enemy kiszedter, majd befoglalták a pontot ... arról nem is beszélve, AT-ként a mai napon NEM volt olyan jármû amin ne lõttem volna legalább 1-szer a rakétát ... APC, Tank, Kocsi, Cobra ... még csak az se lehet hogy rosszul láttam mert elég közel voltak 😞

Jöhetne már a Classic Vietnam 😞

T4CeOBiNet noob
háp mán énis únom minn állat, de nincs sok beleszólásom így zöldfülüként<#hehe> ..najó egy kicsi azéé van <#bohoc>

Mad and Deadly-vel megen jáccunk szerdán gyakmetset az sarkin meg zataron lesz .. zatar a másik amit agyonjáccunk az utóbbi hetekben

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
ez jó, ez teccik<#vigyor2><#eljen>

koschwarz
mindenki karkandon meg dragonon jáccik???<#wow3>

T4CeOBiNet noob
GBC-vel holnap jáccunk .. krakand meg dragon lesz terítéken<#vigyor2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

schrank
vizuális típus vagyok <#kuss> és különben is egy eretneknek hogy magyarázzam el milyen egy lelkipásztor szolgájának lenni <#nemtudom>
hippodrom rulez <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"