FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én ezt akkor megmondtam, mikor meghirdették a szifibéefet ...
Mellesleg kapják be ... elmúlt pár hétben (Talán hónap ...) nem volt időm játszani, és rettentő módon kiestem a gyakorlatból (Hehe Waron -8 ponttal végeztem ... nem szabad a supportot beültetni apc-be ... kurva nyóckerekű az istennek nem akart hasravágódni lövés előtt ... hiába a megszokás ...)
Gondoltam kicsit felfrissítjük a tudást, gyakorolgassunk ... egy kis single (3 perc 40 sec ... meguntam ...) mehet a net ... 1 óra szerverbaszakodás után végre join ... Majd spawn helyett egy kiskutya meg pár ikon ... CTD ... szevasz ... 2 óra alatt 4 szervert jártam meg, mikor végre bejutottam egyre ..
Na ott szarrá kempeltek :(
Átlagosan napi 3 óra szabadidőmből (Ami talán van ...) effektíve 40 percet töltök szerveren (A többi join, load, fagyás, CTD ...) ebből kb 25-30 pers spawntime ...
Arról nem is beszélve hogy dühömben elővett PKM-el lövöm a fejem felett (háztetőről félig kilógva...) kempelő specopsot, fél tár bele megy EGYESÉVEL!!!! majd lenéz és alámbasz egy gránátot ... spawntime ...
Karkandon Hotel körül 4 Specops és 3 AT ... erre az APC és a Tank minden gond nélkül bejön és szerzik a potyafregeket ... AT,SO elől kommandózik, medik szerencsétlen meg kínnyába lövi a tankot ... Szép ...
Szóval szeretem ezt a játékot ... csak ha így folytatódik akkor C.Tou és D.Kylmamma lesz majd a 2 favourite victim-em :(
Kösz ... bocs, de ez kellett :(