Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

Pár nappal ezelõtt indítottunk egy Battlefield 2 statisztikai oldalt
amely akkor szerverhiba miatt nem igazán mûködött.
A hiba elhárítása után az oldal mostmár mûködõképes.
Szeretettel várunk minden érdeklõdõt aki kíáncsi a pontjaira és a szerzett érmekre. Aki nem tudná a címet: http://sts-clan.gamespy.hu
Az oldal 20 perces frissítéssel mûködik.
Jó nézelõdést.

ez fasság :D
gorillának gorilla vagyok, de laptopom sohasem volt és nem is szeretem! <#mf2>

-tRs-Landor

schrank
te is megvagy laptopos majom <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
a BFHQ-ban nézd ne a neten <#ejnye1>

uHs Gerzson
<#worship>LANDOR<#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

srácok, csak a Qwerty only karkandos szerver nem adja meg a pontokat vagy egyik sem??

Ez engem is érdekelne. Ma elég jo kört nyomtunk és nem látom hogy megjelenne a stattunkban holott ranked szerver nem?

SoG TeeMeeee

Zs0lt1
LOOOOOL :ÐÐÐÐÐÐ

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

-tRs-Landor

Zs0lt1
LOL :D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

schrank
ez nem nyelvtan hane szövegszerkesztés <#mf2>

Danee
<#lama><#lama><#lama>
ha már a nyelvtannál tartunk... :)

uHs Gerzson
Hehe okoska ezt elszurtad ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
<#miaz>

schrank
nem ezt hanem A Z T[/brutélnagy]<#mf2>

Danee
srácok, csak a Qwerty only karkandos szerver nem adja meg a pontokat vagy egyik sem??

joebacsi
ez nagyjelenet volt :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Ezt neked szánom Landor :D

wáháhá :D

-tRs-Landor

uHs Gerzson

mohus
"Nem rossz a Razer,de ezt csak a vérpistike kézfejjel rendelkezõk tudják használni(hú de sokan fognak most utálni)"

ki mit szeret ugye...utálni ezért aztán nem foglak:)
mivel 8ért hozták újjonan nekem megfelel...term csak játszom a razer DBkel

van egy office zsínornélküli egerem is...az már "nagyfejû"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Promi
Jaja<#eplus2>, vagy Microsoft IntelliMouse optical 1.1A.
Az emberesebb kezueknek.<#vigyor>
Ezt hasznaljuk mar vagy 3 eve.
SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

SigS
Nem szallt az el...en lottem ki az M95-el <#miaz>

SigS
Ezen hanyattrohogtem magam bazeg <#nyes>
Varom az uj peccset... <#idiota>

F.A.Q. <#nezze>

Minden jog fenntartva!

hali.
tud nekem valaki telepítõ kódot mondani?

ja hogy ezt te csináltad?! bazmeg nagyon jó!
itt a céges monitoron néztem a videót, nevet nem is láttam!
gratula! <#taps>

-tRs-Landor

Hát megtört a jég, félig-meddig statpadder lettem. Szégyenlem magam, kövezzetek meg, de a következõ történt:
Mastuur City, amcsi oldal, középsõ pont a mec-é, elkeztek sznájpingolni a tankos pontunkra a square épület tetejérõl (ahova spawnolni lehet). Megragadtam a PKM eszközöm, és felcaplattam a magasabb épület tetejére, és elkezdtem irtani a brigádot. 2 sniper és egy medic, mind ABF klántaggal. Ahogy lelõttem õket, visszaspawnoltak oda és snipingolni akartak továbbra is. Második körben már direktnem lõttem le a medic-jüket. Freggeltem a 2 snipert, medic ide-oda rohangált közöttük. Egy idõ múlva már látták, hogy honnan lövök, de a feltámasztás-meghalás között nem volt elég idejük rendesen rám lõni.

Szóval: a patch óta a PKM iszonyatos. Télleg. Egyes lövésekkel iszonyat pontos, sebzése brutális. Azt hiszem, most már elmondható, hogy a PKM a Pwner Killing Machine rövidítése.

De télleg, szégyenlem magam, de kb 20 freget szedtem össze ilyen szégyenteljes módon. Sajnálom.

DE KURVA JÓ VOLT!!! :)))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Boxer HUN
Az autóét lehet, de a heliét nem. Kb.:10m-re kobrára oldalról fejre, és semmi. Pilóta elszállt!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

DummyBoy
Attól függ ... pl. a bénaságot nem lehet ráfogni az egérre :)

Érzésre sokkal szárazabb, biztonságosabb érzés :)

Lényeg: sokkal KÉNYELMESEBB, könnyebb kezelni a dolgokat egy jobb egérrel ÉS egérpaddal ... pontosabb, érzékenyebb, stb.

Snipernél pl. leveszed az érzékenységet és pontosabban célzol, assaultnál feltolod, így gyorsabban fordulsz pl.

Gyakorlatot meg ilyeneket nem helyettesít, de ki kell próbálni ... én nem vagyok olyan nagy pro, de mikor megvettem a Razer-t, észrevehetõen jobban ment a célzás (Ettõl függetlenül, még most is szarul célzok :) De ez csak a kellõ gyakorlás hiánya ...)

És nem szabad senkire hallgatni egérvásárlás elõtt, különben ráfarag az ember ... Ez is olyan mint Ati vs. Nvidia vagy Intel vs. AMD ...

Lehetõség szerint ki kell próbálni mind az egeret, majd ha megvan az egér akkor a padokat ... Én anno majd egy órán keresztül cserélgettem a Pixel-ben az egereket meg a padokat mire megvettem a Razer kombót ... pedig elõtte csak Logitech cuccaim voltak ... Ki kell próbálni, mennyire esik kézre, kicsi-e, nagy-e az adott egér, hogy éred el a gombjait (Azért nem vettem még CopperHead-et mert kényelmetlen helyen vannak az oldalsó gombjai ...)

Arányaiban véve kurva drágák, de ha hozzázoksz, akkor rájössz hogy megéri ...

Utánna csak meg kell szokni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

vsly
Kölcsönadom az 510emet,próbáld ki

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Hatt
Elsõre nem nagy a változás, én is ugyan úgy henteltem elötte is, viszont ha megszokod akkor picit gyorsabb és a gombok is hasznossak rajta.

Én már nem tudnék görgõssel játszani, 1 éve tolom mx510-el.<#eljen>

Elastic An-usZ Boys

dronkZero
mIKROFOS 2gombgörgõs egérrel tolom. Tényleg akkora a különbség? Nincs összehasonlítási alapom, de így is megy a gyilok. Sokkal jobb lenne egy hightech egér?

Pl a változtatható érzékenységet lehet játk közben használni? Nekem tök feleslegesnek tûnik.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DummyBoy
Hmm ... szóval ember ellen mostmár az M24, az L96 és az M95 ugyanannyit sebez ... csak az M95 belõ pár helyre ahova a többi nem :)

SigS
518-am van nekem is es aldom az eget hogy nem razert vettem. Egy arban volt de a razer eleg kicsi, gyerekek kezebe valo

DummyBoy
Hajszálkereszt ... na ... célkereszt ... bahhh :)

DummyBoy
Majdnem dupla sebzése van az M95-nek, de kevésébé pontos, rövidebb a hatótávolsága és vastagabb a célkeresztje :)

uHs Gerzson
Tudod milyen király volt 2 naponta tisztitani, kézimunka gyakorlatnak tünt :DDD

DummyBoy
Akkor asszem valami VérIstván kézzel lehetek megáldva mert nekem van Logitech és Razer is :) Csak jáccani a Razert használom ... sõt inkább lassan mindenhez :)

Nekem valahogy a Razer jobban feküdt... ráadásul szolgáltatásaiban is jobb volt ... bár most akarom kipróbálni a CopperHead-et is ... :)

Pedig megvétel elõtt leteszteltem mindkettõt :)

schrank
amúgy most már van különbség az M24 meg az M95 közt sebzésre mert az utóbbi jóval halálosabb most már <#ravasz1> és ez az új sniper átviszi a szélvédõt <#nemtudom>

schrank
görgõs a faszod az <#mf2>

uHs Gerzson
Mert B+ 1 hónap mulva lesz új gépemre pénz és nemrég ment szér a görgös géniusz :DDD

schrank
jobb egérgomb save target as milyen hardverbuzi vagy hogy még ezt se tudod <#idiota><#hehe>

Running
Jobb egérgomb mentés másként. Nekem is csak így megy.

schrank
akkor mi a fasznak vettél ilyen drága egeret <#idiota><#hehe>

Jancsik
nekem nem akarja megnyitni ezt a videót, csak tölt-tölt de semmi.
hogy csináljam meg?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Running
Hát nagyon sok mindent vágtam, hagytam ki belõl...a lövéseknél még néha így is látszik hogy pontosan fejbelövöm és mégse talál. Ez nagyrészt azért van mert 70-100 körüli a szerveren a pingem. <#hehe>

Mindenesetre van benne néhány nagyon szép fejes.<#nyes>

uHs Gerzson
NAgyon zsír <#eljen> bárcsak az én célkeresztem is ilyen simán menne <#rinya>

Running
Jobb is lehetne csak a jelenlegi movie maker-em nagyon fagyós.

QL <#eljen>

-tRs-Landor