Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár nappal ezelõtt indítottunk egy Battlefield 2 statisztikai oldalt
amely akkor szerverhiba miatt nem igazán mûködött.
A hiba elhárítása után az oldal mostmár mûködõképes.
Szeretettel várunk minden érdeklõdõt aki kíáncsi a pontjaira és a szerzett érmekre. Aki nem tudná a címet: http://sts-clan.gamespy.hu
Az oldal 20 perces frissítéssel mûködik.
Jó nézelõdést.
gorillának gorilla vagyok, de laptopom sohasem volt és nem is szeretem! <#mf2>#mf2>
-tRs-Landor

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ez engem is érdekelne. Ma elég jo kört nyomtunk és nem látom hogy megjelenne a stattunkban holott ranked szerver nem?
SoG TeeMeeee
-tRs-Landor

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor

ki mit szeret ugye...utálni ezért aztán nem foglak:)
mivel 8ért hozták újjonan nekem megfelel...term csak játszom a razer DBkel
van egy office zsínornélküli egerem is...az már "nagyfejû"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az emberesebb kezueknek.<#vigyor>#vigyor>
Ezt hasznaljuk mar vagy 3 eve.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Varom az uj peccset... <#idiota>#idiota>
Minden jog fenntartva!
tud nekem valaki telepítõ kódot mondani?
itt a céges monitoron néztem a videót, nevet nem is láttam!
gratula! <#taps>#taps>
-tRs-Landor
Mastuur City, amcsi oldal, középsõ pont a mec-é, elkeztek sznájpingolni a tankos pontunkra a square épület tetejérõl (ahova spawnolni lehet). Megragadtam a PKM eszközöm, és felcaplattam a magasabb épület tetejére, és elkezdtem irtani a brigádot. 2 sniper és egy medic, mind ABF klántaggal. Ahogy lelõttem õket, visszaspawnoltak oda és snipingolni akartak továbbra is. Második körben már direktnem lõttem le a medic-jüket. Freggeltem a 2 snipert, medic ide-oda rohangált közöttük. Egy idõ múlva már látták, hogy honnan lövök, de a feltámasztás-meghalás között nem volt elég idejük rendesen rám lõni.
Szóval: a patch óta a PKM iszonyatos. Télleg. Egyes lövésekkel iszonyat pontos, sebzése brutális. Azt hiszem, most már elmondható, hogy a PKM a Pwner Killing Machine rövidítése.
De télleg, szégyenlem magam, de kb 20 freget szedtem össze ilyen szégyenteljes módon. Sajnálom.
DE KURVA JÓ VOLT!!! :)))
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Érzésre sokkal szárazabb, biztonságosabb érzés :)
Lényeg: sokkal KÉNYELMESEBB, könnyebb kezelni a dolgokat egy jobb egérrel ÉS egérpaddal ... pontosabb, érzékenyebb, stb.
Snipernél pl. leveszed az érzékenységet és pontosabban célzol, assaultnál feltolod, így gyorsabban fordulsz pl.
Gyakorlatot meg ilyeneket nem helyettesít, de ki kell próbálni ... én nem vagyok olyan nagy pro, de mikor megvettem a Razer-t, észrevehetõen jobban ment a célzás (Ettõl függetlenül, még most is szarul célzok :) De ez csak a kellõ gyakorlás hiánya ...)
És nem szabad senkire hallgatni egérvásárlás elõtt, különben ráfarag az ember ... Ez is olyan mint Ati vs. Nvidia vagy Intel vs. AMD ...
Lehetõség szerint ki kell próbálni mind az egeret, majd ha megvan az egér akkor a padokat ... Én anno majd egy órán keresztül cserélgettem a Pixel-ben az egereket meg a padokat mire megvettem a Razer kombót ... pedig elõtte csak Logitech cuccaim voltak ... Ki kell próbálni, mennyire esik kézre, kicsi-e, nagy-e az adott egér, hogy éred el a gombjait (Azért nem vettem még CopperHead-et mert kényelmetlen helyen vannak az oldalsó gombjai ...)
Arányaiban véve kurva drágák, de ha hozzázoksz, akkor rájössz hogy megéri ...
Utánna csak meg kell szokni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én már nem tudnék görgõssel játszani, 1 éve tolom mx510-el.<#eljen>#eljen>
Elastic An-usZ Boys
Pl a változtatható érzékenységet lehet játk közben használni? Nekem tök feleslegesnek tûnik.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem valahogy a Razer jobban feküdt... ráadásul szolgáltatásaiban is jobb volt ... bár most akarom kipróbálni a CopperHead-et is ... :)
Pedig megvétel elõtt leteszteltem mindkettõt :)
hogy csináljam meg?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Mindenesetre van benne néhány nagyon szép fejes.<#nyes>#nyes>
-tRs-Landor