FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
EZT NEM ÉN ÍRTAM CSAK EGY FORUMBOL SZEDTEM KI !Próbálok rövid lenni
Tudom már üzentem eddig is a régebbi oldalon, de kicsit újrafogalmazom:
Amit teszek azzal, hogy kiraktam ide ezeket a cheateket, nem okoz lelkiismeretfurdalást. Sőt! Egy ideig én is mint még sokan, cheat nélkül játtszottam. Hidtem abban, hogy lehet ezt a játékot normálisan is nyomni. De amikor megláttam azt a sok lámát... huh... szerencsétlen hülyék. Nem is beszélve azokról, a magukat agyasnak képzelő adminokról akik semmi máshoz nem értenek, csak ahhoz, hogy kit lehet kirugdalni a szerverről. Hát szánalmas mondhatom. Volt olyan is hogy nagyon szuperül játtszottam (cheat nélkül) és a szemét admin kirugdalt mert Őszerinte biztos hogy csíteltem. Azt hiszitek, hogy ebben a játékban olyan királyok vagytok? Fogadok, hogy a valós életben genetikai nullával vagytok egyenlők!
Azóta változtak bennem a dolgok. Elhatároztam, hogy Én is kitolok mindenkivel aki megérdemli. Tudjátok meg, hogy ott vagyok köztetek, szinte minden nap és kőkeményen csítelek! Wallhack, Aimbot és még egy két apróság! Ide csak ezt a kettőt raktam fel, de van még egyebem is. Nem tudtok kiszúrni! És remélem lesznek olyanok még sokan akik osztják a véleményem és csítelni fognak, és kicsinálják a sok beképzelt szemetet!
Hajrá csíterek!!!!!!!!!!!