Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Szoljatok ha nagy lett a kep ... <#miaz> <#wilting>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS

SU 34 vs. MI-28 By Boxer

Kis hatasbemutato a SU-val <#hehe>
Bevallom oszinten en becsuktam a szemem az alagut elott <#zavart1>
VMW 41 Mb

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

vsly
Nem a joystikod hülyül meg,hanem vannak olyan szerverek,ahol le van tiltva a külsõ nézet<#nyes><#nyes><#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Mitöl lehet az hogy mostanában egyre többször hülyül meg a Joystickom olyan mértékben hogy nem lehet Camera nézetet változtatni rajta..
Néha csak belsö nézet és nem tudok hátra fele nézni, néha meg egyáltalán nem reagál semmire!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Danee
az only karkandos szerveren, nyomtunk egy tankrohamot 😊 1 tank 2 apc, és lerohantuk vele a fél csapatot, erre sok lami elkezdett bc-zni (nem gs-esek). erre valaki megelégelt minket, és bejött ezzel a névvel.. lol

Pharaoh
Amúgy ha valaki torrentezni akarna, akkor nem tom miért pont errõl a honlapról szedné le a piratebay-es torrenteket.

joebacsi
áhh, tudni kell kezelni a rajongókat 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
az a legjobb az ilyen freeendzsines fos oldalakon, hogy nem lehet adminolni az üzifalat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Danee
Srácok, szeretném kérni ennek a gyereknek a banját a szerverekrõl, mivel nem tag nálunk, de használja a klán prefixet.. szóltunk neki, erre a kurva anyánkat...stb. elõre is kösz

ingyen
joebacsi

nekem müködik
schrank
azt mennyi a beugró szoftverkalózkám <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pharaoh
Legalább a linket csinálnád rendesen.

hello tom hogy késö de akinek még nincs meg a BattleFiled 2 az oldalamról le töltheti http://gportal.hu/portal/rap4eversasix/
FCH kari
majd ha meg lessz a 4gigás proci akkor jo lessz!!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Me0w
Gyenge kozepes.

Together we'll fly someday...

FCH kari
nemtudom hogy ez az eredmény milyenek mondhato??

FCH kari
na igy mükszik köszi a segitséget! megint tanultam😊

FCH kari
proba köszi!!

Me0w
Igen, a .NET keretrendszer az elso.

FCH kari
ok és telepitésnél mi a sorrend elöször ezt anet izét és utánna a catalist,

Rakd fel a .NET keretrendszert és akkor nem lesz hiba üzenet. Vagy frissítsd a windows update helyen a géped egyénileg és onnan is felrakhatod!!

Egy idõ óta az ATI a Control Centeres Catalystot preferálja és ahhoz kell a Microsoft .NET, nekem anélkül produkált hasonló hibaüzenetet.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en

FCH kari
hmm. visszaraktam az5.11-est azzal nemcsinálja

Me0w
Lehet nem kene mindent szart feltenni a gepre 😛 Egy win reinstall biztos segit rajta 😊

Helló!

Köszi megtaláltam, már fel is vettem vele a kapcsolatot!

Csákány

FCH kari
na 6.2 catalist telepitése ujrainditás után ezt irta ki

alma2
Minden valamire valo jatek jol megy, leszamitva a Bf2-t meg a cod2-t.
Az is fixen 30-50 fps kozott ugral, ha epp felrobbantom a nemetek alol az epuletet akkor sem megy lejjebb, de az a baj ez keves az oromhoz.
Felteszem 4X aa-ra akkor sem lassul le.De ha kikapcsolom legalabb gyorsulhatna, a proci is nagyon eros alatta, meg mar eleg sokat szorakoztam az ilyenekkel az elmult x evben, egyszeruen szarul van megirva 😞

szerintem

Me0w
Ha ram hallgatsz 5.4. De tedd fel, es nezd meg magadnak.

alma2
Na bumm, a heliken kezdetektol fogva nem hallani a gepeagyu lovest, vegre valami ami tetszik is az uj patchben.
Bar lehet, hogy most javitottak, meg is nezem 😊

szerintem

DummyBoy
Akkor barátom te ott valamit igen komolyan elba...ltáztál ...

Nekem az alapon futó 6800-on SEMMI teljesítménycsökkenés nem volt 1024x768 4xAA 8xAF-nél ... (1280x1024-ben is szépen fut, csak nagyon picik az enemy-k 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

FCH kari
skacok ez a 6.2 catalist jo???

alma2
Bahh, en is pont a patch megjelenes utani napon csereltem gepet, 7800gt meghuzva meg alatta minden mi huzhato, 1024*768 no AA, medium-low es 64-es mustar city 30-40 fps atlagban, nem hittem a szememnek. persze stabilabb meg minden na de akkor is !!! nagyon ratyi, mas jateknal meg nem gyozom fullra kapcsolni.Bar, ha mediumra rakom se csokken lejjebb, de en csunyan es gyorsan szeretnem ezt a nyamvadt jatekot 😊

szerintem

alma2
Vezetted is, vagy csak ultel a helikben ?

szerintem

Zs0lt1
a gémsztár csúnyán le van maradva, én már 12.-én megmondtam, mikor jön az ef 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Khabbas
Émmeg lettem õrparancsnok helyettes...
Amúgy nem csak én jártam így. Jött oda elte-töristõl, mûmanagerig mindenki. 😄
Mondjuk a nagyja így is iq zsonglõr volt, de nem volt olyan vészes mint hallottam...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

De hülye vagy,kifojt a könnyem a röhögéstõl<#hehe><#hehe><#hehe>

TS Zolly
Örszázad? Oda csak az iq bajnokok mentek. Volt egy fõiskolát végzett frissen bevonult, nem találtak neki helyet, ezért az örökhöz küldték. Pojénkodtunk is vele, talán ö lesz az uj század pk ott. Oszt irnok lett.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Boxer HUN
Hi.. Eljön még a te idõd is!!! <#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

koschwarz
mi megy majd jobban????<#crazya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Me0w
anyad

Persze. Es az uj kaszt az uzletember lesz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Persze. Es az uj kaszt az uzletembe lesz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Boxer HUN
Hihihi... Így merjetek DVD filmet nézni a számítógépen!!!

Boxer HUN
Heh.... És a jóemberek még külön fizetni is fognak, hogy kirepüljön a raksi a sraw-ból. Mi jöhet ezek után??? Átutalással vehetünk újabb rakaszt a PKM-hez?? Vagy amikor kasztot választanál egybõl a bankkártya számod bepötyögésével kell kezdeni a CVV kóddal együtt????? Karkand-on, USA fõbase: "A pitcába!!! Már megint nincs egy nyamvadt járgány sem!!! Most vehetek megint egyet On-line-n!!!" Kooool....

Me0w
Mikor voltunk sorozason Rat detto ugyanez. Lol volt ez a katonasag 😉

Jancsik
😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

BurnBaby
ilyet nekem az ágyba. mindjárt jobban menne... 😊

www.battlefield.hu

<#hehe><#hehe><#hehe>