FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Amugy a ranked szerver szvsz a stat buziságra van fenttartva, nem pont ahoz, hogy klánemberek felmenjenek gyakorolni. Arra ott a saját nem ranked szerver. Hangsujozom! Nem pont arra! De elismerem, lehet ott is gyakorolni, de csak a célzást."
Az a gond a saját nemrankeddel, hogy ellenfél nélkül 4vs4ben tengve-lengve a pályán még annyit sem lehet gyakorolni, mint publicon. Ha meg van ellenfél, azt én már warnak nevezem.
"ellenbe ha nem zárjátok le a szakaszt publikon, bárki beléphet, és ha cseszik a parancsra, meglehet baszni a csapatmunkát."
Ezt nem írom alá. Amikor felmegyek egy szerverre, ahol pl Pharolas meg Boxer osztja az áldást heliből, szoktam squadotcsinálni, meghívom az összes magányos farkast, aztán vagy jönnek squadba, vagy nem. Ha jönnek, akkor vagy velem csinálják a dolgokat, vagy nem. De előbb-utóbb olyan szituba kerülök, hogy érdemes lesz nekik rámspawnolni, és akkor örülök, hogy megjelenik egy pár ember körülöttem...
"Hidd el, Dronk,"
Zero, ha kérhetem...