• eX RambO
    Sz*rF**zu Kornél!
    Igazán sajnálom, hogy ezt nem a Lanon mondtad a szemembe, mert akkor tényleg beleléptem volna és nem csak a szádba.Szerintem eddig csak te vagy az egyetlen akivel bajom van és ez is csak a saját f*szságod miatt van, ha valaki nem tudná leírom a storyt.
    Infantry döntő időpontját szerveztük, a JCSR kérte a vasárnapot de sajnos tőlünk 3 ember is hosszuhétvégén volt és nem tudtunk volna kiállni a legjobb csapatunkkal.Átmentem TS-re joebacsiékhoz(hála az égnek 2 fültanum is van kornél bicskanyitogató stílusára)akik közös TS-en vannak a JCSR-el, joe kihívta nekem Kornélt akinek ecseteltem a vasárnappal kapcsolatos problémánkat, mire ő nekem esett, hogy én milyen leader vagyok, hogy még ezt se tudom a csapatommal lebeszélni bezzeg ő elkurjantja magát és az egész csapat vigyázzban áll.Becsmérelte leaderi képességeimet (a szavakat most nem idézném de a címzést abból vettem ezen szösszenetem elejére) és a bicska kinyílt a zsebenben de nem ugrottam a provokációra.De azóta is szálkaként van bennem ez story, és szóvá tettem a lanon, gondolva férfi a férfival szemtől szemben beszéli meg a problémáját, ahol Kornél behúzta fülét farkát és annyit válaszolt, hogy "Mindenkivel úgy beszélek ahogy akarok". Ezek után itt szájalsz Kornél??Ott miért nem vetted fel a kesztyűt ha így gondolod ahogy írtad?? Igazi gerinctelen féreg vagy, szerintem ez a leírtakból is kiderül.Amikor megláttalak megsajnáltalak de mostmár azt sajnálom, hogy megesett rajtad a szívem....