Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minek kellet kipróbálni?
"ha a magyar BF-esek között bárki kézhezkapta volna ezt a progit, akkor ki is próbálta volna."szerintem a normális bf-es nem próbálja ki hiába is van elötte!!!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Crem
http://bf2s.com

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sziasztok.
Ha az a tény, hogy kipróbáltam egyszer egy üres, unranked serveren egy wallhacket,( ami ráadásul inkább zavaró, mint használható ) ennyire felkelti a kedves érdeklõdéseteket, akkor nagyon tudlak sajnálni titeket... PUNKBUSTER bõven elegendõ volt ahhoz, hogy megközelítõleg 1 percen belül kivágjon, tehát, ha bárki találkozna bármelyik serveren, hogy többek szeme láttára kirúgtak, mert cheateltem, akkor elfogadom, a cheater nevet, de amíg ez nem történik meg addig mindenki bekussolhat, mert igen is megdolgozom a pontjaimért!
Minden bizonnyal, ha a magyar BF-esek között bárki kézhezkapta volna ezt a progit, akkor ki is próbálta volna. És hasonlólépp járt volna, mint én!
Aki pedig ilyen looser szövegekkel árasztja el a fórumot: " Tudtam, hogy csíííter, de nem is játszottam vele" és az ezekhez hasonlók koráról meg van a véleményem! És, ha lehet, akkor egy mondhatni színvonalas fórumból ne csináljunk falurádiós ovodát!
Ami pedig a bannomat illeti, ez is csak az itteni hírnagyító emberkéknek köszönhetõ, mert nem vagyok kibannolva sehonnanés nem is leszek! Bárkivel felveszem a versenyt bárhol, bármelyik nem sajátgépes lanpartyn is, aki ezen túl van és lát cheatet használni nálam, attól elfogadom a cheater nevet
Tájékoztatásul csak ennyit akartam

Köszönettel,

az " eltévelyedett "

hol lehet megnézni az eredményeimet a neten?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Lt.Balu
felraktam a peccset,de igy sem müxik..ötlet?

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Robogo
Gratula szoros volt!Így tovább.<#eljen>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

dronkZero
"*Javították azt a bugot, hogy jármûbõl messzebbrõl is tudtál foglalni, mint a zászló hatóköre volt."
Én azt hittem, ez feature... :P
Mármint, hogy a jármûvek szándékosan messzebrõl foglalnak, nagyobb a hatókör...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

vsly
"Az új film Jarhead valószínûleg lökést ad a snipereknek"
Háhh,ez azért durva kijelentés.Ennyire brutálxar filmet rég adtak moziban.Ez inkább elveszi a játékos kedvét a snipertöl.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Danee
elég erõs klán, vigyázzatok velük, hogyha valaki warozik ellenük!!!

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
grat

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
szerintünk is :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DummyBoy
Na akkor aki nem csak multiban gyûri az iparta annak egy kis infó:

Allied Intent mod ... sok single pálya átdolgozva, nagyobb pályák, bár csak 2-t próbáltam ki személyes kedvencem Kubra DAM, ahol majdnem csak helikkel lehet foglalni, az egész map arról szól hogy mindenkire jut kopter és csatázni kell a pontokért :)

Nekem nagyon bejött :) Érdemes próbálkozni rajta ...

Üdv!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kifli
ez az egyik legkirályabb háborús játék szerintem
Danee
Red Threat vs.
821 : 871
Clanbase ladder, Songhua , Sharki

Sharkin kikaptunk, de Songhua-n vertük õket

Lt.Balu
Nem..azelõtti..már töltöm a 1.12-t. akkor talán ez a megoldás.köszi szépen!

mohus
patchpatch?1.12?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

505thZajcev[PT]
Hat az en esetemben ez nem mindig igy mukodott :P
A sarki peniszen en probaltam mindig a fronton lenni, es azt eredmenyezte hogy szinte mindig egyedul mentem <#gun>

Lt.Balu
Sziasztok!

Most raktam fel a SpecForces-t és elinditáskor pár másodpercre fekete kép,aztán visszalép winfosba.FAQ-ba nem találtam megoldást..Segítségeteket köszi elõre is!
Üdv: Lt.Balu

schrank
neeem is mi játszottunk a demoval 1-2 hétig aztán ahogy lehetett kapni a tesco-ba felmarkoltam az étkezési hidegutalványt azt gyerünk <#hehe>

SigS
Mi is igy kezdtuk, aztan 2-3 nap mulva ott rohogtunk egymason a ranked szervereken <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

leveskocka
ezt nevezik beetetesnek...rakapsz a rankolasra,aztan mikor nem enged be torttel ragod a kormod 3 napig,majd az asszonytol kerdezed,nem e akar meglepni a karacsonyi ajandekkal elore...
sza23
sziasztok!
tudnátok nekem olyan ipket mondani, ahol 2,3,4 esetleg 500 killig megy a game?
esetleg csak knife vagy pistol partikat?

schrank

Jancsik
mit is írtam? :D elfelejtettem

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

koschwarz
ezt a hsz-t is ki kéne irtani<#mf2><#mf1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
kár, pedig janikjancsikalbertónak nem ártott volna elolvasni a reagálásomat. nem mintha tartalmas lett volna, de lehet, hogy a fejéhez kapott volna.<#nemtudom><#fejvakaras><#nezze>

Robogo
Na légy ilyen neveletlen fiacskám,mert bebetonozlak a disznóól falába!:D

T4CeOBiNet noob
<#eljen> ókéé <#kuss><#nevetes2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

joebacsi
jó, mert majdnem reagáltam :)

Running
sorry, de kiirtottam mindent a témával kapcsolatosan.

schrank
parasztbácsi a kínaipiacon gyanakodva körbetekint majd ezt morogja a bajusza alatt:
- "hiába hunyorítotok úgyis tudom hogy zsidók vagytok" <#hehe>

schrank
<#ticking>

Running
Nekem mind1. Csak mondtam.:)))

Robogo
Bocs,hogy nem halasztottuk,csak megkérdeztem a többieket õk meg egyértelmûen azt mondták,hogy tuti játszuk le most és nem késöbb.:(

Running
Lehetett volna halasztani is.:))))

Robogo
Ne tud meg én milyen ideges voltam amikor laggoltam végig és nem jött össze semmi.:)Mindig beüvöltöttem a ts-be egy jó kis mondatot.:D

koschwarz
egyetértek.<#eljen><#eljen><#eljen><#wave>

koschwarz
én meg, mivel szeretek földközelben repülni és úgy lerázni az ellenfelet, jó néhányszor tereptárgyba csapódtam vagy a talajba. rohadt idegesítõ volt.

<#eljen>
szerintem ezzel a végszóval itt be is fejezhetjük a politizálást..

-tRs-Landor

koschwarz
hüjje<#mf2><#mf1>

egyik szaros pártnak sem szurkolok, az összes politikus degeljen meg (bocs ha valakinek politikus a faterja, õ természetesen kivétel <#hehe>)

Robogo
Jó lett volna ha nem lett volna HUNkup meccsünk akkor a GBC-bõl is tudtak volna jönni kb 15-en vagy többen,de sajna volt és nem tudtunk menni,majd legközelebb.<#eljen>

Robogo
Jah egyet értek veled...Lehetetlen volt repülözni.Olyan laggok voltak,hogy megáll a kép aztán már a másik pillanatba hallott voltam!Össz-vissz egyszer tudtam kiszedni a heliteket meg sokat tk-ztam,de azért jó volt.:D

TS Zolly
Naaaa!!!4 egy kecseg párt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
jaaa tényleg most jut eszembe a kommunista németül kosvarc <#hehe>

koschwarz
schrank mint politikailag korrekt...<#mf1>

schrank
kuss -es kecseg <#mf2>

TS Zolly
Ez tök jóóó! <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

MellowDee
köszi

schrank
ennek a csávónak küldjél privátot <#papakacsint>