Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ha a magyar BF-esek között bárki kézhezkapta volna ezt a progit, akkor ki is próbálta volna."szerintem a normális bf-es nem próbálja ki hiába is van elötte!!!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha az a tény, hogy kipróbáltam egyszer egy üres, unranked serveren egy wallhacket,( ami ráadásul inkább zavaró, mint használható ) ennyire felkelti a kedves érdeklõdéseteket, akkor nagyon tudlak sajnálni titeket... PUNKBUSTER bõven elegendõ volt ahhoz, hogy megközelítõleg 1 percen belül kivágjon, tehát, ha bárki találkozna bármelyik serveren, hogy többek szeme láttára kirúgtak, mert cheateltem, akkor elfogadom, a cheater nevet, de amíg ez nem történik meg addig mindenki bekussolhat, mert igen is megdolgozom a pontjaimért!
Minden bizonnyal, ha a magyar BF-esek között bárki kézhezkapta volna ezt a progit, akkor ki is próbálta volna. És hasonlólépp járt volna, mint én!
Aki pedig ilyen looser szövegekkel árasztja el a fórumot: " Tudtam, hogy csíííter, de nem is játszottam vele" és az ezekhez hasonlók koráról meg van a véleményem! És, ha lehet, akkor egy mondhatni színvonalas fórumból ne csináljunk falurádiós ovodát!
Ami pedig a bannomat illeti, ez is csak az itteni hírnagyító emberkéknek köszönhetõ, mert nem vagyok kibannolva sehonnanés nem is leszek! Bárkivel felveszem a versenyt bárhol, bármelyik nem sajátgépes lanpartyn is, aki ezen túl van és lát cheatet használni nálam, attól elfogadom a cheater nevet
Tájékoztatásul csak ennyit akartam
Köszönettel,
az " eltévelyedett "
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Én azt hittem, ez feature... :P
Mármint, hogy a jármûvek szándékosan messzebrõl foglalnak, nagyobb a hatókör...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Háhh,ez azért durva kijelentés.Ennyire brutálxar filmet rég adtak moziban.Ez inkább elveszi a játékos kedvét a snipertöl.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Allied Intent mod ... sok single pálya átdolgozva, nagyobb pályák, bár csak 2-t próbáltam ki személyes kedvencem Kubra DAM, ahol majdnem csak helikkel lehet foglalni, az egész map arról szól hogy mindenkire jut kopter és csatázni kell a pontokért :)
Nekem nagyon bejött :) Érdemes próbálkozni rajta ...
Üdv!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Red Threat vs. 821 : 871
Clanbase ladder, Songhua , Sharki
Sharkin kikaptunk, de Songhua-n vertük õket
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A sarki peniszen en probaltam mindig a fronton lenni, es azt eredmenyezte hogy szinte mindig egyedul mentem <#gun>#gun>
Most raktam fel a SpecForces-t és elinditáskor pár másodpercre fekete kép,aztán visszalép winfosba.FAQ-ba nem találtam megoldást..Segítségeteket köszi elõre is!
Üdv: Lt.Balu
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
tudnátok nekem olyan ipket mondani, ahol 2,3,4 esetleg 500 killig megy a game?
esetleg csak knife vagy pistol partikat?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
- "hiába hunyorítotok úgyis tudom hogy zsidók vagytok" <#hehe>#hehe>

szerintem ezzel a végszóval itt be is fejezhetjük a politizálást..
-tRs-Landor
egyik szaros pártnak sem szurkolok, az összes politikus degeljen meg (bocs ha valakinek politikus a faterja, õ természetesen kivétel <#hehe>#hehe>)
egy kecseg párt. BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

-es kecseg <#mf2>#mf2>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy