• Pharolas
    "Remélem ezzel a hozzászólásommal nem voltam "tiszteletlen". Eddig komolyan felnéztünk rátok."

Bár a többiek nyomatékosan megkértek rá, nem bírom megállni, hogy a folyamatos sírásotokat olvassam.
    1. Tökéletesen bebizonyítottátok, hogy az a kifejezés, hogy FAIR PLAY, azt ti még hírből sem ismeritek.
    2. Csak azok kedvéért, akik nincsenek képben, a stori. A drágalátos Dr. klánnal volt egy kiegyenlített menet karkandon, aztán jött a favorit pályánk a Daquing Oilfields. Már két előkelő csapatot is megvertünk egy rögtönzött -ám mint utólag kiderült- elég jó taktikával...
    3 perccel a kör vége előtt, az ellen helije, tankja nálunk.. a főbaseünk stabilan biztosítva, a csapat másik fele a Dr főbase közelében ostromra várva elszált 5 ember gépe (gyengébbek kedvéért 8 fő egy csapat, tehát lehet következtetni). Azonnal felpattanok a helyemről, hogy valami pause vagy ilyesmi, de még 2-3 percig tőlünk nyomták 3an, az ellen heli még mindig nálunk...
    Meglett a várva várt pause, a kiesettek visszaértek (úgy emlékszem, hogy 80 ticket előnyünk volt, és közel volt az ellen felszámolása), erre Dr-ék elkezdenek kardoskodni, hogy restart, mert hogy nem az ő hibájukból estünk ki a játékból

EZ HIHETETLEN B+, HOGY TI MEKKORA GYÖKEREK VAGYTOK

Én még nagyban fárasztom BB-t, hogy ez mi, meg hogyan, meg mért..ott papolok szegény adminoknak (utólag is elnézést, csak pár jégerrel megkombózva egy kos természet heves tud lenni), mire mondják, hogy már megy a kör. Faxa...rohanok vissza a géphez, ippeghogy felszállok, már jön a TV raksi..amikor engem kilőnek, két tagunk még csak akkor eszmél, hogy már élesbe megy..szóval korrekt egy dolog volt...ráadásul még egy játékbugot is benyeltünk..
    Nem kell mondanom, eléggé felbőszült a társaság. Mind1...azt leszámítva, hogy Pannonrobit le kellett fogni, hogy ne kenje el a száját az egyik olyan tizenévesnek, aki egy-két gyermekes apát szembe kurvaanyáz...a szervezők higgadtan abban állapodtak meg, hogy akkor felügyelettel lemegy a Daquing pálya. el is kentük a drosok száját.

Ide mellékelem ALMÁnak, hogy én voltam az a helis, aki amikor lelőtte a mi kis fair ellenfelünk heliseit, jól hallhatóan elkurjantotta magát, hogy "most kérd a restartot b+". szerintem a nézők jót mulattak, hogy minden egyes killünk után ment az átszólogatás...hozzáteszem: érzésem szerint teljesen jogosan.

Ezek után kedve DR klán, teljesen hidegen hagy, hogy fel avagy lenéztek, még anyucit-apucit is meg lehet kérni, hogy egy frissen regisztrált nickkel írogasson ide, bebizonyítottátok, hogy mennyit is értek. Szerintem nem vesztünk sokat -ha ilyen marad a klán tagjainak hozzáállása-, ha kimaradtok olyan játékokból, ahol mi is részt veszünk (jegyzem, akkor elég sok ilyen lesz). Egy kicsit magatokba lehet nézni, hogy nem-e nálatok van a probléma.