Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De asszem, beszerzek még 512 MB RAM-ot. Mit gondoltok, az segít valamít?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ma délután megint renstall volt, nem patcheltem, elsõ join után ment normálisan, a második után már úgy szaggatott, hogy az nem igaz!
hiába veszem le grafikát, és a felbontást, ugyanúgy akad...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
de
CeRvInHo ping=437
cacho-nativo ping=373
Egy ÉLMÉNY lehet velük játszani 😄DD
(Jó látni hogy a gém Argentínában is tarol <#idiota>#idiota>)
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Igaz, én csak azt a buzi, köcsög medic-et akartam lelõni aki 4-szer élesztett fel a legnagyobb tûzharc közepette, de úgy hogy azért 12sec-eket kivárt ...
Még be is írtam, hogy ne élesszen fel ... de ... 3 sec múlva éledtem volna, de csakazért is ... arról nem is beszélve, hogy egy darab lõszerem nem maradt, ráadásul a pontot is elbuktuk a láma miatt ... Miért nem Márióznak ezek???
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
azért belekóstólhattak abba h fényesebben csillog a ranked medál😊
██
mitõl van ez? ja és hányas vga drivert használtok?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Én még csak most estem gondolkozóba,h kibaszak e ennyi pénz érte vagy ne<#smile>#smile>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
2 puskával több van amivel nyakon lõhetem dragon Szijvert<#vigyor>#vigyor>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tól <#papakacsint>#papakacsint>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Legalább 1 hetet jácottam úgy hogy feltudtam menni ranked szerverekkre!!😊Többnyire német serverekre,mert addig még jó a pingem,és kaptam a rendesen a pontokat meg a kitüntetéseket,sikerült 2 fegyvert unlockolnom legalább.
De hát eddig tartott a móka😊ezt se tudom,h mért engedet fel.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mondjuk nyáron logoltam utoljára
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#vigyor5>#vigyor5>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!