• Zs0lt1
    Nna basszátok meg, úgy látszik én értem haza a legutoljára a lanról. Aki meg aludt is azóta az meg le is szophat :DDD
    Nna irom először ami bassza a búrám, aztán a jókat :-)
    Kedves Dr klán!
    Nektek hányszor kell szólni, hogy takarítsátok le a mocskotokat az asztalotokról és környékéről basszátok meg? Láttatok arrafelé fehér ruhás lányokat? (BB nemtom már milyen ruhában volt, de ő nem ér :D) Ugye nem? Én sem. Direkt raktunk minden asztalhoz szemeteszsákot, de úgylátszott, ezt nemsikerült felfognotok ép ésszel. Mit mondjak nemcsodálkozom :P A másik. Fiatal voltam én is, de szemtelen sosem :D Jó lenne ha nem úgy beszélnétek a nálatok idősebbel (nemrólam van szó), mintha a picsátokból rántottátok volna ki. Ha pedig valami nemtetszik, akkor megvan a megfelelő mód, hogy kinyilvánítsátok.
    Nna ennyi volt a negatív érzelmű dolgokból.
    A HBA és a WinG-es arcokban (nagyjából őket nem ismertem még személyesen) iszonyat jó fej srácokat ismertem meg, remélem találkozunk még következő lanokon :-).
    Így utólag is bocs azoktól, akikkel kiabáltam, mikor épp mélypontomon voltam, bár sztem csak azokkal volt ilyen, akik tudták, hogy a kutya ugat, de nem harap :DDD
    Jah és bocs azoktól is, akik ma tőlem szerettek volna választ kapni kérdéseikre, de sajna a mai napi beo, főleg az elejefelé, túlterhelte az agyam, s bár rebútoltam, de mire megértettem mindent már a döntő ment :DDDD
    Úgy globál sztem egy iszonyat jó lan party volt és sztem a party szó talán jobban is illik a dologra, mert több szeszes üveg volt a bf részen, mint az összes többin :D
    A borokat amiket kaptam-unk, köszönjük, finom volt ;-)
    Bár volt egy kissebb incidens (két admin hibával ;P), de sztem korrekt döntés született. A kövi lanon már profibb szabályzattal készülünk.
    Nna nem is szaporítom tovább a szót, mert fáradt vagyok egy cseppet meg álmos is, igaz csütörtök reggel óta nem tudtam megnézni a Lost 2. évad évadzáró duplaepizódot, de azt most megteszem jól.
    Nna pá, találkozunk valahol, valamikor ;-)
    Jah a legfontosabb, grat mindenkinek az eredményekért, izgalmas, jó kis meccsek voltak. Jah és nemtom ki nyerte a tombolán a jegyzettömböket, az egyik része nálam van, de nem adom vissza ;D