FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nah akkor a story:
Elindeultam itthonról (csepel), vettem fel a közelben pénzt, aztán rájöttem hogy fingom sincs hogy hogy jutok el a népligetbe... zaklattam először BB-t meg Panzit is hogy hogy menjek, aztán innen odáig ment simán a dolog (1es villamos királyság). aztán a népligetnél (bár már Bb mondta) kiderült, hogy onnan még sétálnom kell, mert nincs látózátolvásgon belül, ami nem lenne rossz, de csak a hely nevét tudtam, többet nem... keringtem ott egy kis ideig mint gólyafos a levegőben, hátha látok embereket akik gépet cipelnek, aztán majd követem őket, de szerencsére hamarabb találkoztam Kemoval
vártuk Soldier-t, és közbe találkoztunk ott a Hobbi különítménnyel is
majd eljutottunk a konkrét helyre, aztán egy ideig nem történt semmi érdekes, emerek jöttek, regisztráltak, pakoltak le, meg ilyenek... aztán beállított Gerzson is, akitől Zs0lt1 közreműködésének köszönhetően szert tettünk 2 üveg borra 
kimentünk a szabadtéri részre, hál'istennek eljött egy csomó régi ismerős
, sok egymást kúrogató ősbf-es köcsög ;DDD
eső volt jól, de azért elkísértük kicsi jjj-t tömegközlekedéshez, meg aztán ugye próbáltunk kajára vadászni, de hát... ha 3szor nem terítettek be vízzel a buzi autósok akkor egyszer se :DDD majd sikeresen találtunk egy Burger King-et (jippíí), ami zárva volt.... :DDD de túl oldalt természetesen ott a jó öreg meki, de csak a drájv része ment, azért beálltunk a sorba... majd jó pár perc finom benzingőz szagolgatás után meguntuk és egy benzinkúton vettünk crossaint-ot (majd vki leírja helyesen is :P), aztán go vissza helyre, iszogattunk, bfv-ztünk (ahh ahh, aki játszott tudja milyen volt :DDD), majd Rusiddal iszogattunk, aztán énekelgettünk, aztán Zs0lt1 aki ott aludt mögöttünk fél méterre egész élethűen megjátszotta hogy nem tetszett neki az előadás :DDD
aztán még valameddig tartott az éjszaka, konkrétan 6-7ig, majd jcsr-esek széke olyan szimpi volt összetoltam párat és aludtam, de a szemetek már vagy 1-1,5 óra múlva ott voltak és képesek voltak suttogásnál hangosabban beszélgetni, hát felkeltem, és csak odaengedtem őket...
nah, majd folyt köv (amúgy így egyre jobban gondolkodok a péntek estén, és a story nem fedi a valóságot, mert amikor benzinkútról jöttünk vissza, akkor már jött az alvós rész... mindenesetre a sorrendtől eltekintve a fentebbi pár sor fedi a valóságot, folyt köv csak most már kajás vagyok és nem akarom így itthagyni fórumot ;)