• SubZero911
    Akinek még van valami érdeklődése a téma iránt :

Még éjszaka próbálkoztam az Armored Fury-val (2 kör 3 pályán) , amiket leírtam, azokon kívül a következő dolgokat tapasztaltam :

A térképekre telepítetett fegyverek (ld. géppuskák, légvédelem, tankelhárító) igen szar helyeken voltak, kevés értelmüket fedeztem fel. Kevés is volt belük, így a harckocsik ellen maradnak a kézi rakéták és a légierő.

Ami viszont fontosabb :

A MIDNIGHT SUN pályán egy folyó választja el a két "tábort", két híd van, hamar ki fog alakulni a frontvonal, így igen élvezetes lesz a harc. Rengetek fedezék van, erdős a terület, a sniperek jól rejtőzködhetnek, lehet aratni. A tankoknak marad a két híd, de APC.vel gyorsan át lehet jutni a folyón, igaz, ott könnyen sebezhetőek. A gyalogosok igen könnyedén kerülhetnek az ellenség háta mögé.

Az OPERATION HARVEST pályán igazi harctér van, épületekkel, romokkal nagy mezőkkel, mintha a Francia frontvonal lenne késő nyáron. Itt a tankokkal rendkívüli taktikai csata várható, a légierő arathat, hiszen lesz bőven, főleg a helisek készülhetnek ! A nagy nyílt területek miatt a gyalogságnak igazi kihívás lesz ez a MAP, van sok fedezék, de nehéz lesz előre jutni. Komoly feladat....

És végül az autópályás térkép OPERATION ROAD RAGE: Itt szerintem a gyalogság és a harckocsizó erők egyensúlyban lesznek. A két tábor között pont középen lesz az legfőbb ütközéspont, a SNIPEREK igazi paradicsoma ez, mivel a legtöbb épületet meg lehet mászni, az árkádok között sok a búvóhely. A squadlaederek taktikázhatnak, a tetőkről egyszerűen lehetetlen leszedi a rejtőzködőket.

Nagy vonalakban ennyi, ha valami még eszembe jut , akkor írok.