Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
<#papakacsint>#papakacsint>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
így jött ki😄
ha nem tetszik ne olvasd..
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
ha a balra fordulást akarom beállítani joyra akkor barra tekerem és véletlenül se jobra.
igaz mindkét irányba bállítja hogy jó de valójába fordítva fogja csinálni....
amikor a gázkart állítottam be akkor jöttem rá.
elõõte fenthagytam a gázkart full gázon és amikor beállítottam akkor húztam le...
megyek heliba adnék neki gázt és nmem történik semmi...lol
leveszem a gázt és elindult😄
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
bar van egy ini file azt kezzel irogathatod, hatha valami ott faj neki.
user_net.ltx a file neve.
szerintem
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
szerintem
Minden jog fenntartva!
De amugy meg tud hulyulni teljesen, torold le a konfig file-t, vagy default es allitsd be ujbol.
A legbarbarabb megoldas ahogy megcsinaltad, mivel igy minden jateknal meg fog fordulni a tengely.
szerintem
nos beállítottam rendesen...
megoldás ennyi volt: a yoj driverjébe tükrözni kellet az X a twist tengelyét...
szóval még mindig rosz csak kikerültem...
ControlMap.addAxisToAxisMapping c_PIPitch IDFMouse IDAxis_1 0 0
ControlMap.addAxisToAxisMapping c_PIPitch IDFGameController_0 IDAxis_1 1 1
Ebbol a lenyeg a IDAxis_1 0 0, itt a vegen a 0 es az 1 jelenti a ket iranyt, ezt ha megcsereled, akkor megforditja az iranyokat.
Together we'll fly someday...
Szerintem elsõ körbe ezt próbáld meg.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Egy kicsit komplikáltabb ha a menûben a beállítások-irányítás-helikopter/repûlõ pont alatt átállítod a dolgokat 😊
gondom lenne😞
most vettem egy yoj-t és fasza meg minden de amikor helibe ülök(vadászgépbe nem néztem még)akkor az irányítás fordítva megy....
vagyis ha elõre tolom a kart akkor lebukik ez megy.
de ha el akarok fordulni akkor a másik irányba fordul el.
van rajta ilyen csûrés vagy mi amikor tudom tekerni a yoj-t oldalra.
na annál is ez a helyzet.balra tekerem és elmegy jobra...
mit lehet ezzel csinálni?
billenytyüzeten ment rendesen...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
remélem borg hamarabb észreveszi, mint running...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én nem tom <#zavart2>#zavart2>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
????????
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
lehetséges-e az hogy egy tankra a bombázó 'potyogtat' és attól a tank kb 100m magasra repül fel??<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk> ... mindez egy német ranked szerveren törpént
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Minden jog fenntartva!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

VAGY😊