172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
Csatlakoznék a BF2 táborhoz, de van pár kérdésem:
1: Vannak működő magyar tört szerverek?
2: Játszik is rajtuk valaki?
3: Van használható szerverkereső, ami a tört (magyar) szervereket is látja?
thx. -
a lényeg,h.bojkottáljanak,azaz a fenti időpontban mindenki szépen abbahagyja a játékot,a szerverekre meg ki lesz írva,h.b-day...röviden:kb.1 napig senki nem játszik majd bf2t...vagy mégis 
az egész azért van,h.felhívják a figyelmet,nem kérünk több 1.3-nak nevezett lószart az EA-től... -
cs-be rántásnak hivják :9 mondjuk ott nem guggolnak meg fekszenek :) -
Mester01 #81522 ez már igy betanulta..
Csak gyakorlas kérdése.. -
ez mi?
Nincs kedvem leford.
-
naaa de mé doublepost???? -
Mutassuk meg nekik 

bf2 b-day(bár a squadhoppingot nem sajnálom) -
Mutassuk meg nekik 

-
némááá kit fújt be a szél :-)) -
DieHard #81516 upsz. köszi megnézem -
Néha felvan gyorsítva a videó azért! :)
De szerintem meg lehet tanulni ilyen gyorsan felállni lefeküdni és lőni csak gyorsan kell járjon a kezed. :)
Ugye úgy áll fel fekvésből hogy az ugrás gombot nyomja és akkor rögtön feláll egyenesbe sőt azt hiszem még lőni is lehet ilyenkor felállás közben.
-
Attól hogy még olvasod nincs felmentség azalól hogy közénk tartozol
-
jjj #81513 Azért mert wow-ok még szoktam olvasni a topikot
-
faq -
DieHard #81511 Sziasztok. segítenétek egy kicsit. havernak ezt irja ki: a bf2: Inadequate O/S privileges
mi a vér van? természetesen nem eredeti win. de ez nem probléma gondolom... -
Ezt,hogy a fa@ba csinálja a srác??Ezt a össze-vissza ugráló izét föl-le föl-le föl-le ilyen gyorsan?Be lehet ezt állítani valahogy,vagy ezt már ilyen profin betanulta,hogy nyomja a fekvést,guggolást és lövést össze-vissza?
-
XerPY #81509 és ezzel nem fog szaggatni?
-
asszem én , MSN az aláirásomban.
http://lob.uw.hu -
FaRockHUN #81507 Általában, ha oldal váltós a csapat, akkor szokott beragadni a túloldali squadba.
Viszont ilyenkor, ha eszreveszik látnak is a térképen... -
tegnap este egy kicsit publicoztam,Sharqui-n nyomtuk,velem meg mindig ugyanaz a squad kezdett ki,és valahogy szegények mindig vesztettek,=SF=-ékről van szó
nemhiába,én is maradok már gyalogkakukk...
-
Ez a gyaloghuszár srác tényleg nagyon jól tolja a videon...élvezet volt nézni. Ami még nagyon tetszett, az a beépített poén a helis résznél, amikor visszaszámolás után csutka ugyanazt a 3-as squadot írtotta ki a heli..jól van megcsinálva na
-
nb power :) roach meg spotty remek srácok, drovven dignitasos volt. jó tolták mindig is. de már feloszlottak nem? -
csak egy gyors láma kérdés:az Xfire legújabb verzióját 18-án adták ki,az 1.3-as patch 23-án érkezett,ettől függetlenül tudja már az 1.3-asokat keresni?akkor én is felrakom
-
hát személyszerint nekem most olyan nagygondom nincsen vele (lekopogja)
tegnap viszont volt egy furcsa bugom...beragadtam egy squadba, amiben valójában nemis voltam benne (többiek nemláttak), de nemtudtam belőle kilépni, és ki tudtam jelölni a leadert spawnoláshoz, de nemspawnolt rá az istenért se...körváltáskor megoldódott :) -
Szóval maradt a régi "rinya" :D akkor nagyon nagy gond nincs :p -
Érdemes megfigyelni a srác sehol nem ugrált össze-vissza csak ha nagyon kellet. Csak a guggolás-fekvés-felállás kombót nyomta. Közelharcban pedig egyszer sem vágta magát földre. Soha nem zoomolt csak nagyon távolra.
Az viszont látszik hogy M16-al nem biztos hogy megtudna csinálni ilyen killeket, mert mindíg felvette az AK-t és azzal lőt! :)
-
Mester01 #81499 :DDDDDDD -
Egyszer egy public serveren összefutottam velük. 3-4 tag volt jelen.
Amíg volt repcsi és heli szoptak.:) Gondoltam is magamban, hogy itt isteníti őket mindenki a serveren, közben közepes szinten vannak kb... Aztán jött egy gyalog map. Ki kellett lépnem,hogy be ne kapjam a bíborszívet!:DDD -
Mester01 #81497 jah jah Team9... -
Danne az egyik most nemtom mi az msn de aláírásában bennevan asszem:) -
Lob-nak ki a leader-e és hogyan lehet elérni? msn kéne. -
huh, nem egyszerűen tolják... -
Ha már ennyien belinketék, akkor megnézem 12 óra mulva lenn is van
-
A tudatalattid dolgozott. 
-

-
És nem innen jött az ötlet. 
-
Nem tom csak úgy jött.:D
Ez a én faszságom én kezdtem el terjeszteni.;) -
Mester01 #81488 Ezt a videot mar kb 2 honapja linkeltem be... de tényleg jol nyomják.. -
Kicsit nagy a videó mérete, de érdemes megnézni nagyon keményen tolják a srácok! :)
videó
(a videóra frx|sector akadt rá
)