FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez igaz, de en csak arrol elmelkedtem, hogy ott sokkal jobb gyalogos emberkek vannak, sot ott is van csapat jatek eleg kemenyen. nezz meg egy meccset.
mert felmentel egy puplic szerverre, valoszinu a legbutabb jatekmodba deatmatch, ne ird le a jatekot, HQ mod olyan csapatjatek volt, en meg a bfben nem lattam ilyet, publikon :)Ott teljesen meglehetett kulonboztetni a jatekosok kozt tudas, hozzaallas, iq, alapjan ki milyen jatekmodban jatszott. itt meg ossze van mosva mindenki.
de cod a leglassabb jatekmenetu a felsoroltak kozul.
unrealbe van egy par mod, jarmuves stb, az mar eleg Bf-es. sot ott egybol volt olyan amit itt kifelejtettek a jatekbol, zaszlorol zaszlora foglalni,
persze en se jatszom mar veluk, konnyebb megunni oket, ha nem hivatasosan uzod talan, vagy eleg illuziorombolo volt szamomra, hogy szohoz se jutottam bizonyos jatekosokkal szemben az unrealben./ez a codra nem igaz / na meg ott nincsenek legi jarmuvek, mert ez az egy amiert a bf2-t nyomom :)
na de jo, nem reklamozom ezeket, abban biztos lehetsz, akik kitartottak eddig a jol megirt unrealuket nem cserelnek le erre a szemetre...max ha egy kis meszarlasra vagynak :)