• alma2
    te jossz a repuloszimulatorokkal, en meg azt mondom a bf2-nel a heliknel nagyon fontos, hogy epp mindig a megfelelo gaz mennyiseget adjam /a helis videomat most nem linkelem be, biztos lattad :)/ /mas jatekben egyszeruen nincs erre szukseg. max lock-on anyahajo leszallas :)/ ha ugy oldanam meg, mint te akkor kilove ez a finom megoldas, szoval ez nem jarhato ut szamomra. most ugy sokadjara elolvastam ismet az ismertetot az x-52-rol nagyon szimpi, hogy "Precision centering mechanism, non-contact technology on X and Y axes and constant spring force reduce free play, improve control and increase durability "
    de a z-re mar nem irjak ezt a megoldast, es nekem mindig az romlik el, aztan huzza magaval a tobbit. Ha pl kitennem pedalra a z axist, akkor pl jo a jelenlegi joyom is, de en ezt tanultam meg, mert en vadmarha azt gondoltam jok ezek a joyok, nem lenne idegem, turelmem atszokni.De mar ezt is irtam parszor, egyszeruen mar azt se fogadja be az agyam, hogy ugy iranyitsam a helit, ahogy valojaban kell pont forditva tanultam meg, mar tul belem egett, es sokkal praktikusabbnak tartom, mint a valos megoldast.De lehet, hogy elkerulhetetlen lesz a valtas.De ugyis mindig siman kinyirom garis idon belul, szoval eletem vegeig biztositva van az uj joy, csak varni kell ra kicsit.mostanaban ugyse jatszok sokat...
    A helyedben eladnam a gazkart, biztos valakinek meg az ment tropara :)