FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azért nem szimpi,mert 2karos?Nos ez engem is zavart eleinte.A baloldali kart egyáltalán nem használom,a gázadás-vételt rákonfigoltam az egyik billenökapcsolóra.Szal így most én is csak a botkormány részét használom.
Ami joyom elötte volt(11E Ft volt asszem)az egy Cyborg3D RumbleForce.2éve megvan és kutya baja.
Az x52 BF2ben semmivel nem tud többet,mint a Cyborg3D.Talán annyiban,hogy az x52 minöségibb anyagokból van összerakva,praktikusabb a gombkiosztás.A Cyborg kicsit recsegö hangot hallat.
Ha joyt cserélsz,arra mindenképp számíts,hogy 1hét kell,mire átáll a kezed az újra(nálam legalábbis így volt).Én is majdnem kihajítottam az x52-t az elsö nap,mert qrvára nem akrat ráálnni a kezem.Az egyetlen visszatartó erö az volt,hogy nehezen tudtam volna megmagyarázni a barinömnek a 30E Ftos kiadást egy porfogóért
Aztán kb egy hét után megszoktam,s ma már a Cyborg-ot tekergetem úgy,mintha most lenne elöször a kezemben