• alma2
    tegnap kiprobaltuk a magyar ranked II szerveren az uj patchet, leszamitva, hogy meg mindig jatszhatatlan az a szerver, tv -raketa nem arra megy amerre kellene lagzik stb, plusz meg a joyom is behalt folyamatosan porogtem jobbra-le, szepen helyt alltunk a csatamezon, mester nem tudom, miert mindig egyedul probalt a levegoben maradni a helivel, nem sok sikerrel, tuti volt ott par varakozo embereke aki beult volna szivesen.Persze mint az elobb irtam felejtsd el ezen a szerveren a raketa iranyitast, mert olyan kesessel uzemel, sose talalsz celba./par honapja is ugyanez volt a helyzet rajta, mikor utoljara probaltuk/ Persze tudom nem kell itt jatszatunk, nem is tesszuk tobbet :)
    de az osszes tobbi ures volt, majd gondoltam atcsabitjuk a nepet a 7th szerverre, az meg nem volt patchelve !!!
    mindesetre idiotakkal tele volt a szerver, dobalta a jeepet, a megszuleto helira a commander, lottek is a repcsik szinten a heliket a foldon gulf of omanon stb.
    meg mindig a legtobb halalunk a kamikaze pilotakbol van,/persze most parszor a foldbe furodtam a rohadt joy miatt/ szoval rossz nezni, tapasztalni, ami tegnap ott ment.
    mondhatnam hoztak a magyarok a formajukat :)
    amugy a patchel nekem semmi uj problemam nem lett, bar nem is csokkent a szamuk igy elso tesztre.