FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A szerverkereső hibáit leszámítva, nekem tetszik az új patch. (a szerverkereső már az 1.0 óta nem tökéletes mindig is voltak hibái szal megszoktam)
A spawn rendszer átalakításával nem lett rosszabb a játék csak másabb és szokatlanabb. A jeep dobálásról meg annyit, mint minden új dolognál most mindenki ezzel szórakozik (support fegyver feljavitása után karkandon 32 emberből kb 28 azzal lövöldözött)de egy idő után lecseng és ha normális a kommander tudni fogja mikor hová dobja.
Mint a tegnapi 8 vs 8 meccsen Kornél kommanderként...
Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védi a pontot:
JCSR csoves: Kornél! Lőszer kellene már az összeset kilőttem de gyorsan!
JCSR-=Kornel=-: oké dobom mindjárt csak töltődik...
JCSR csoves: Oké jelöltem neked...
Fujiryu és Wolguy lázasan lövöldözi a tankot és az APC-t a tetőről miközben keltegetem őket és irtom a lépcsőn felfelé igyekvő gyalogosokat..
JCSR-=Kornel=-: oké csöves kapjátok dobtam...
JCSR csoves: köszi...
Már látszódik az égen a fehér ejtőernyő, majd hatalmas koppanás és durranás hallatszik.Egy nehéz fadoboz hangja majd egy jármű karoszériájának csattanása közvetlenül egymás után...
JCSR Fujiryu-Sensei: Kornél b+ lőszert dobjál ne jeepet!!!
JCSR csoves: ...?!
JCSR-=Kornel=-: jól van dobtam azt is...
Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védte a pontot...