FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
McKalton #79689 Na első tapasztalataim a pecsről elég érdekesek. Ez a dzsippdobálás alapjaiban fogja felkavarni a szart. Kommanderként tudsz küldeni kb másfél percenként lehet dobláni a dzsippeket akárhova a pályán. Én épp karkandon teszteltem le és bedobtam egyet a Hotel zászlóhoz meg a sikátorba lezárván az utat a támadó mecek elöl stb. Ejtőernyővel jön a dzsipp :D, így nagyon könnyű akár több ember agyonütésére is :). Én egy tankra dobtam rá és felrobbant, mókás lesz majd a LAN-on is. A Co-Op mód az olyan mintha sima conquest módba lennél rendesen emberek voltak fent nem tudom mintha botoknak kellett volna lenni az egyik oldalon, de nem így volt. A squad ugrálás vmilyen szinten korlátozva van. Más észrevételem 30 perc után nem volt egyenlőre. Irány tesztelgetni skacok az EA ftpjéről szedett pecs az tuti jó és már 1500 ranked szerver állt át. Köztük ajánlom a GBC klán ranked szerverét.