Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
amugy,nem hulyeseg,ha gyakorolsz singlebe,ha kezdo vagy egyket cuccban...mert nem az a legidegesitobb,ha elviszik a cuccot az ember elol,jatsszon mas is,de tenyleg idegesito,mikor latja az ember,hogy csak szerencsetlenkednek a geppel...jah,es ha mindenaron neten akarsz baromkodni,rengeteg olyan 64-es szerver van,ami nincsen tele,es ott lehet
gyak(orol)ni😊johetsz oda,ahol en vagyok,szeretek tankkal helit loni😊
Cream78
Én úgy vagyok vele ha helizni akarok, hogy ha már két ember fut a heli fele hagyom had mennyenek gondolom összeszokott páros,nem akarom a játékukat elrontani. De azt rühellem ha valaki nem tud szólni, hogy haggyam a helit vagy szálljak le, inkább lelõ.

mohus
jogos<#eljen>

én mindig átadom a jármûveket, ha látom hogy valaki nemesebb és hasznosabb célra tudja használni ,mint én...

helit még csak lelõve láttam😊 talán egyszer voltam lövész

gyalog a legjobb...vagy sniper...számomra, így okozom a legkevesebb kárt a csapattársakban😊

mondjuk tegnap cino vagy 25-ször lebombázott a földön, szabolcs meg 32szer széttankozta az arcom, érdekes módon amikor szemtõl szemben találkoztunk véletlenül a földön elmenekült egy dzsippel...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Pyotr
van több is de a 20-ból kb3-4 amin vannak hétköznap,hétvégén meg gyõzz taláni amire beférsz😊
mármint rankedet!

&#9608;&#9608;

TS Zolly
Pont elég.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bacardi93
miért van az hogy ASE ban csak néhány magyar szervert látok kb20-at
vagy az sok?

Pyotr
savanyúkáposzta😊

&#9608;&#9608;

Robogo
Jajj tényleg Crem megcsalsz minket?😊
Másik ts-be vagy??Ejnye-ejnye.😛

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Pyotr
Látom megkevertem a levest😊
addig fusztrál a játék amig komolyan veszed szerintem😊
a másik meg akinek nem inge nem veszi magára,nem?

&#9608;&#9608;

Robogo
Igaz csak felkaptam a vízet de már lenyugodtam.😛

Me0w
Szamodra kene, hogy elgondolkodtato legyen, hogy miert 'baromkodni' jarsz a szerverre, mikor a tobbi 31 ember pedig normalisan szeretne jatszani? Az o kikapcsolodasuk az szamodra kb. annyira erdekes, mint az o szamukra a tied.

Nekem az nem szorakozas, hogy azert szopok a mapon mar 25 perce, mert valami lama viszi el allandoan a helikoptert, es setarepulnek vele, mikozben a masik heli csapata folyamatosan szetrombolja a tamadoeroinket.

Szoval fogd meg a gepedet, indits singlet, ott lehet hulyeskedni, meg gyakorolni, meg jokat rohogni.

Together we'll fly someday...

Crem
nyugodság...😊
nem komoly...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
összegezve, lehet, hogy a "krémje" is kikapcsolódni szeretne, és nehezen tûri, mikor a sniper viszi a repcsit, hogy 10mp mulva kiugorjon egy erdõs részen, mert nincs kedve sétálni. Vagy a Commander repül, de a legszebb mikor a BH-t olyan vezeti 5 fõvel, aki még életében nem gyakorolta...
Nos ez a "csürhe" tényleg nem olyan szinten nyomja, de pofátlanúl szarnak a többiekre , hogy jómaguk szórakozzanak...

Elgondolkodtató nem?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Robogo
Azt hiszem el is megyek valahova piálni meg bulizni mert nagyon bulizos hangulatom lett!Izé gyorsan dobjunk össze egy Battlefieldes találkát de izibe.

Utcára nyilik a kocsmaajtó,kihallatszik belõle a szépmuzsika szó,sört ide bort ide te szép barna lány az anyád,hogy mulatom ki magam igazán.<#pias>

Pyotr
A játékosok nagy része nem olvas fórumokat h esetleg elméletben is elcsípjen egy-két taktikát hanem álltalában kikapcsolódni szeretne és azért játszik pár órát!
természetesen nagyon sok magyar szerver van ahova lehet menni csak hát legtöbbje üres vagy nincs meg a kellõ létszám,ezért maradnak a müködõ ranked szerverek ahol kis hazánk "krémje","elitje"tobzódik és hát bizony õk nehezen viselik h az itt gyakorló "csürhe"nem éppen olyan szinten tolja mint õk!!!
sajnos eddigi játékélményeim során kevés olyannal találkoztam aki ezt tolerálni tudta,ellenkezõleg,inkább lesüjjednek két szintel a norma alá és bõsz fikázásba kezdenek!
én unokatesommal szeretek játszani mert õ aztán az igazi atom noob😊
felválva nyomjuk egy külön erre a célra csinált accountal és sz.rrá röhögjük magunkat egymás hülyeségén,DE mindezt külföldi szerveren mert amint magyarra megyünk hirtelen megjellennek a squadba csak azért belépõk h közöljék h "MI A FASZÉRT VISZED EL A HELINKET?"és stb emberkék!
valahol ez elgondolkodtató nem?

&#9608;&#9608;

Robogo
Izé Erdos azt hiszem le van beszélve minden a 22. warról.Lebeszéltem Kornel-al mindent meg ha jól tudom aus beszélt veled is.

Robogo
<#eljen>

erdos
Hát valljuk be még mindig ez a legjobb fegyver egy freggelõ BH ellen. Gyors és fájdalommentes <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Robogo
Igazad van azt fogom csinálni...De sör sajna nincs itthon...Iszok jó kis whisky-t vagy mást.Úgyis most vettem piát.<#pias><#pias><#papakacsint>

Jól van már irgum-burgum ez csak játék ne idegeskedj rajta inkább igyál egy sört<#pias><#pias>

Robogo
Meg nem értem mit kell lámázni ha valaki kamikázik..Pl egyik magyar serveren nyomtuk és kb 3-an mindig mentünk a BH-val aztán egy JCSR-es mindig azt csinálta,hogy C4-es helivel nekünk jött és kinyírt minket.És én ezt leszartam,csinálja azt ezen csak nevetek a JCSR-esel együtt és nem fogom lelámázni meg nem ugatom le....

braincruiser
mi a bajotok a BC-vel?? <#mf2>

\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Robogo
Na ezért nem játszok/játszunk magyar serveren...Szánalom ami ott megy...Anyázás,lámázás meg minden más.És sokan nem bírják elviselni ha veszítenek.<#shakehead>

Robogo
Miért?😊

Vicces vagy mikor mérges vagy(kuncogó szmájli)

Robogo
Na bazz Crem ezzel most felbasztál,de nagyon.Aki ugatott a hátam mögött azzal tuti megbeszélem ezt ts-be.Utálom ha a hátam mögött ugat valaki de kibaszottul...<#mf3><#boxer>

Fent voltam most ezen a GSBF2JHSKAN "ranked" szerveren de hát ez kriminális,hogy kb 20 másodpercenként van rajta káneksön problémája mindenkinek.Omanon már nem is mertem maradni mert minden problémánál lezuhantam volna...

Én azt nem értem miért nem a külföldi publicon lévõ szabályok szerint játszottok mind. Azaz nincs szabály és akkor senki nem rinyál...

Ui.: És igen is lehet külföldiekkel is jót csapatmunkázni, ha megértitek egymást.

koschwarz
folytatom, ha megengedi a fórum, szóval

32/4 (ebbõl egy burnbaby-é, nem piszkálni!)"<#idiota>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Na, most jövök én nagy arccal, az "én megmondtam" dumával.

Nesztek, ennyit érnek házi szabályrendszerek. Ahány ember eddig hozzászólt a témához, annyi definíció hangzott el a BR/BC misztikus betûkombináció értelmezésére. Aztán meg, mikor az adminok is tolják, akkor persze meg tudják magyarázni, hogy a BC tiltva van, a BR meg nincs, aztán próbáld kitalálni, hogy õk hogy értették. Nyilván, ahogy õk aláznak porrá az elfoglalhatatlan bézeden, úgy szabad.
Aztán felmerült a Wake. Mivel a kínai fõbéz foglalható, ezért persze onnan szabad kiartyzni, szarrábombázni a repülõt, de a hajó az szent és sérthetetlen.
Na persze.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

koschwarz
pedig láttam a szerverkeresõben, hogyaszongya: "...EA HU Ranked I Official szerver

BurnBaby
nemtom. nekem nincs fenntartott helyem ha ez vigasztal 😊

www.battlefield.hu

Robogo
Milyen BH mutatvány és kik???Nem vágom most így.😄

Robogo
Bazz Danee tegnap nagyon felbasztad az agyam.😄Azt hittem poénra fogod venni és nevetni fogsz.😊De különben azért haltál bele mert hátrafele kezdtél el menni a tankkal,szerintem úgy túlélted volna ha elõre fele mész.😊
Na mind1 igazából nem értem miért kell ezért lámázni meg ilyesmiket írni...De mind1 végülis akkor többet nem csinálom...
Azért remélem semmi gond nincs.Részemrõl természetesen nincs.<#papakacsint><#taps>

koschwarz
mikor szóvá tettem, hogy az a 2 fenntartott hely is sok, 4 lett belõle<#kuss><#hehe><#awink>, most meg már emellett is kirugdossák az embert, hát így legyen lokálpatrióta az ember<#crazya>

Crem
Mert nem a repteret támadtuk!😛

Mellesleg szidtak téged is a BH mutatvány miatt, csak azt TS-n tették!😄DDDDD

Robogo
Ennél bent voltam én is amikor ezt írták Odin-nak.😊
Igaz nem értem Crem nekünk miért nem írtak mert kb ugyanannyit öltem mint Odin csak ugye én helivel õ meg repcsivel.😊

Crem
Errõl a Slot-ról jut eszembe, valamelyik serveren láttam, hogy meg lehet venni (64 ranked) 5 €/hó az ára!

Van itt üzlet wazze!😄DDDDDDD

Running
Tudom h nem értetted félre. Szóval?<#papakacsint>

BurnBaby
a foglalt helyek számát? 😊

www.battlefield.hu

DummyBoy
Tudom, késõbb rájöttem, mert összekevertem az M82A1-el ... de már javítottam ... Az egész onnan indult, hogy a Modern Warfare-ben nem figyeltem, és aszittem hogy az M95 unlock az alap sniper ... de nem ... ki van cserélve M82A1-re, és az öntöltõ ... Bocsi tõlled is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Running
Meownak címeztem.

Running
Nem lehet feljebbtolni a playerek számát? Kötött a szerzõdésben?

Ráadásul az M95 sem öntöltõ, jut eszembe, hanem az is bolt-action. Az elõdje, amibõl csinálták, az öntöltõ. Meg a Dragunov, ami a BF2-ban is van.

Minden jog fenntartva!

Kovács legény
foglaljatok le 20at😊

www.czekoart.hu

Me0w
De ha 4 ember bentvan akinek van slotja, akkor a tobbi hogy megy be? 😊

Jancsik
a hely kellett? em azért van 2-4 hely lefoglalva mindíg hogy ne kelljen játékosokat kirúgni?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

<#vigyor>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Me0w
Es ugye ezt abbol szurted le, hog egyszer kiraktalak mert nem volt hely, masnap gondolom mar mindenkinek elmondtad, mekkora kiraly vagy, toled felnek, pedig csak a hely kellett ;DDDD

Jancsik
jólvan elismerem. sorry

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD