Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyak(orol)ni😊johetsz oda,ahol en vagyok,szeretek tankkal helit loni😊
én mindig átadom a jármûveket, ha látom hogy valaki nemesebb és hasznosabb célra tudja használni ,mint én...
helit még csak lelõve láttam😊 talán egyszer voltam lövész
gyalog a legjobb...vagy sniper...számomra, így okozom a legkevesebb kárt a csapattársakban😊
mondjuk tegnap cino vagy 25-ször lebombázott a földön, szabolcs meg 32szer széttankozta az arcom, érdekes módon amikor szemtõl szemben találkoztunk véletlenül a földön elmenekült egy dzsippel...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mármint rankedet!
██
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Másik ts-be vagy??Ejnye-ejnye.😛
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
addig fusztrál a játék amig komolyan veszed szerintem😊
a másik meg akinek nem inge nem veszi magára,nem?
██
Nekem az nem szorakozas, hogy azert szopok a mapon mar 25 perce, mert valami lama viszi el allandoan a helikoptert, es setarepulnek vele, mikozben a masik heli csapata folyamatosan szetrombolja a tamadoeroinket.
Szoval fogd meg a gepedet, indits singlet, ott lehet hulyeskedni, meg gyakorolni, meg jokat rohogni.
Together we'll fly someday...
nem komoly...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nos ez a "csürhe" tényleg nem olyan szinten nyomja, de pofátlanúl szarnak a többiekre , hogy jómaguk szórakozzanak...
Elgondolkodtató nem?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Utcára nyilik a kocsmaajtó,kihallatszik belõle a szépmuzsika szó,sört ide bort ide te szép barna lány az anyád,hogy mulatom ki magam igazán.<#pias>#pias>
természetesen nagyon sok magyar szerver van ahova lehet menni csak hát legtöbbje üres vagy nincs meg a kellõ létszám,ezért maradnak a müködõ ranked szerverek ahol kis hazánk "krémje","elitje"tobzódik és hát bizony õk nehezen viselik h az itt gyakorló "csürhe"nem éppen olyan szinten tolja mint õk!!!
sajnos eddigi játékélményeim során kevés olyannal találkoztam aki ezt tolerálni tudta,ellenkezõleg,inkább lesüjjednek két szintel a norma alá és bõsz fikázásba kezdenek!
én unokatesommal szeretek játszani mert õ aztán az igazi atom noob😊
felválva nyomjuk egy külön erre a célra csinált accountal és sz.rrá röhögjük magunkat egymás hülyeségén,DE mindezt külföldi szerveren mert amint magyarra megyünk hirtelen megjellennek a squadba csak azért belépõk h közöljék h "MI A FASZÉRT VISZED EL A HELINKET?"és stb emberkék!
valahol ez elgondolkodtató nem?
██
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ui.: És igen is lehet külföldiekkel is jót csapatmunkázni, ha megértitek egymást.
32/4 (ebbõl egy burnbaby-é, nem piszkálni!)"<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Nesztek, ennyit érnek házi szabályrendszerek. Ahány ember eddig hozzászólt a témához, annyi definíció hangzott el a BR/BC misztikus betûkombináció értelmezésére. Aztán meg, mikor az adminok is tolják, akkor persze meg tudják magyarázni, hogy a BC tiltva van, a BR meg nincs, aztán próbáld kitalálni, hogy õk hogy értették. Nyilván, ahogy õk aláznak porrá az elfoglalhatatlan bézeden, úgy szabad.
Aztán felmerült a Wake. Mivel a kínai fõbéz foglalható, ezért persze onnan szabad kiartyzni, szarrábombázni a repülõt, de a hajó az szent és sérthetetlen.
Na persze.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Na mind1 igazából nem értem miért kell ezért lámázni meg ilyesmiket írni...De mind1 végülis akkor többet nem csinálom...
Azért remélem semmi gond nincs.Részemrõl természetesen nincs.<#papakacsint>#papakacsint><#taps>#taps>
Mellesleg szidtak téged is a BH mutatvány miatt, csak azt TS-n tették!😄DDDDD
Igaz nem értem Crem nekünk miért nem írtak mert kb ugyanannyit öltem mint Odin csak ugye én helivel õ meg repcsivel.😊
Van itt üzlet wazze!😄DDDDDDD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Minden jog fenntartva!
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"