FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
KOSVARC MONDD HOGY EZ NEM IGAZ 
" koschwarz 2006.04.25. 08:53:11
ja, bár tudom, hogy nem tartozik közvetlenül ide, de megemlítették a tesztoszteron.hu-t is. sokáig olvastam, amíg nem hallottam a body.builder.hu-ról. aztán olvasgattam azt is, és szépen hanyagolni kezdtem az előzőt. miért?
lassan 10 éve járok rendszeresen edzeni, annak idején tulajdonképpen még nem volt internet, nem volt annyira elterjedt, de minden újságot elolvastam, ami a témában elérhető volt (úgy tűnik, ma már egyeseknek a neten tájékozódás is nehézségekbe ütközik). majd egyszercsak besokalltam, merthogy folyamatosan ugyanazokat az infókkal találkoztam, és vicces, hogy amatőr létemre mindent tudtam, amit a magazinokból tudni lehetett. persze a tipikus hibákat én is elkövettem, de több éven keresztül finomodott az edzésem, és az évek során rájöttem, hogy mi jó nekem.
közben már az interneten is lehetett infót gyűjteni. a tesztoszteron.hu jónak is tűnt, meg a készítőin is látszik, hogy lelkesek, és hogy maximálisan figyelemmel kísérik a legújabb kutatásokat, külföldi cikkeket olvasnak, és 1000 fajta edzésmódszert lehet megismerni. nem mondom, hogy ez nem jó, és ugyan rövid időszakokban ki is próbáltam egy-kettőt ezek közül, de végül mindig visszatértem a régi jól bevált, évek során kialakított módszeremhez, ami egyébként egy egyszerű módszer, alapgyakorlatok, heti 3 edzésre elosztva, 1 órás edzéssel. 10 év alatt 74 kg-ról 91 kg-ra nőttem, és tényleg izomban (sosem voltam zsíros, hanem az a "nehezen fejlődő" alkatú), közben olyan nehéz időszakokkal, mint egyetem (kb. 4 évig egyhelyben topogtam).
de egy idő után úgy tűnt, hogy valahogy elsikkad a lényeg. aztán elkezdtem olvasni az "edzőválaszol"-t, és bár én is furcsállottam bunny stílusát, de aztán világossá vált, hogy ugyanaz az elve, mint nekem: nem kell tökölni, edzésprogramokat variálni, hanem megfelelően kell táplálkozni (hozzáteszem, az étrendem még ma sem közelíti meg az ideálist), egyfajta "egészséges" életstílus kell (nem ütöm szét az agyam hétvégenként szar diszkókban), és keményen kell edzeni.
tök egyszerű."