Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
viszont pl. nemrég karkandon az ak-val, ami jóval pontatlanabb, mint az m16-os, az idõ nagy részében az amcsik legközelebbi pontja felõl a domboldal tetejérõl leszivárgó katonákat egyedül tartottam vissza, pusztán egyes lövésekkel kiszedve és állandó helyváltoztatással. szóval mindegyik fegyverrel lehet jól harcolni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
egy g36e az pl sokkal brutálabb a mediknek az ak-nál, vagy az m16nál, vagy akár a scar-nál
nekem vagy 3 halál után sikerült csak kivakarnom az embörke kezébõl, pedig ugye ugyanaz a kaszt...
a supportos sf unlock viszont tényleg nagyon szutyok 😊
f2000 is 1-1ben szinte biztosan letolja az alapstukikat (bár full minimumon szét van kenõdve az optikája, így nekem elég nehéz célozni vele 😊)
amúgy én még alapunlockokat is elég ritkán használok, és így legalább még egy lamit is kihívás lelõni, meccsen pedig úgyse tud jönni az f2000ével (bár a kd-nek nemtesz jót, de az meg nemérdekel tulzottan 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Horda Maki!:D
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Elastic An-usZ Boys
mind1, akkor csökkentjük a fejadagját következõ talin, aztán majd csakmegtanulja 😄
egyébként valószínûleg az a bajuk a dice-nál azzal a megoldással, hogy egy ugrás-egy teljes stamina, hogy ha nincs teljes staminája, akkor nem is tud ugrani. vagy kisebbet ugrik? ilyen nincs most sem a játékban asszem. viszont milyen idegesítõ lenne, ha mondjuk azokat a "kétszintes" falakat nem lehetne átugrani (mint pl. omanon az arabok helije körüli fal, tuggyátok?), csak töketlenkedni. viszont ha már kettõt lehetne ugrani egy teljes staminával, akkor megint semmi értelme az egésznek, mert az már elég az ugribugrigránátvetõzéshez. úgyhogy én azt mondom, ugrás közben ne lehessen lõni. még mindig ez a legjobb.
vagy esetleg tényleg a szórást megnövelni, de akkor nagyon. ez végül is a gránátok késleltesével kombinálva már elég ahhoz, hogy rákényszerítse az embereket, hogy megtanuljanak jáccani<#hehe>#hehe>
engem a légvédelem hatástalansága meg a bunnyhopping idegesít a legjobban, ezeket javítják, úgyhogy lehet majd irtani a sok <#lama>#lama>-t.
Atweval nem kell foglalkozni, csak nem szeret veszteni. Majd leszoktatjuk róla, hogy ne írjon a csapat nevében! Fõleg úgy, hogy Running vagy Én vagyunk a "csapatkapitányok"! Sorry atwe!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
mondtam srácoknak, hogy hanyagolják a masszív bc-t (amúgyse nagy szokásunk 😊), de yannak kulon nemmondtam, hogy arty-t ne eresszen anyahajora (sok ertelem nincs is, max kicsit frusztrált lesz az ellen 😊), de mikor már nemvolt pontotok, akkor rátok tolt vagy 3at (elsõnél még volt pont a szárazföldön, de már fél csapatunk ottvolt 😊)...aztán most nagy haragban vagyunk ám vele 😊
meg asszem atwe magyarázta, hogy tiltja a szabályzat, hogy repcsitlopjunk...azért ennyire almik ne legyetek 😊
Ez az EA downloader hogy mûködik? Már mint hogyan kell fizetni? Ha vki kiírja az Euro Force kieget, akkor az törtnek számít?
Tudom, hogy ezek láma kérdések<#vigyor5>#vigyor5> de én válaszokat szeretnék kapni és nem basztatást.<#nevetes1>#nevetes1>Elõre is köszönöm<#worship>#worship>
közelre olyan lesz, mintha ledobnál egy kézigránátot...szóval talán vége a pofánnyomvérpistikeasikátorbanveleéskiveri 😊
mclarenpowa rulez! <#violent>#violent>