FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na, akkor a tali/LAN ügyében néhány kérés :)
A következő dolgokban lenne szükségem segítségre:
1) nyau, kérlek rakd ki az új tali jelentkezést thx!
2) csapatok
kicsit még mindig lassan alakul ez a dolog. a miérteket nem nagyon értem. adva vagyon egy tök igyenes, játékosok által szervezett - tehát a mi érdekeinket szem előtt tartó - lan party pro infrastruktúrával, ahol még pénzt is lehet nyerni, mert ugye van szponzorunk is :)
egyelőre mégis összesen 7 csapatot sikerült nevezni. Tényleg nincs kis hazánkban összesen 96 olyan ember, aki eljönne egy lanra? :))) Ha valakinek a klánja nem jön, vagy hiányos, hát hívjatok meg +1/2 embert és gyertek. vagy akár pub playerek is simán összeállhatnak egy csapatnak. a cél tényleg az lenne, h gyertek és próbáljátok ki, és lássátok, h ez jó :)
nem a gépszállítás felejthető maceráját, hanem egy remek hétvégi programot kéne látni pénteki bulival (egyformán másnaposan egyformák az esélyek), játékkal, haverokkal, fantával, kajával, piával... Ráadásul a népligetben, tehát szép, meg zöld, meg süt a nap, meg örülünk.
akik a biztonságért aggódnak: hétfőn kifaggattam a gps csapatot a gépek ügyében. eleddig 7 lant tartottak, ebből 2 volt nyilvános helyen (Westend és Campona). amikor a játékosok odafigyelnek (éjszakára nem otthagyni qrvadrága mozgatható dolgokat, mint mousepad, egér, stb.) semmi nem tünt el, a gépeket is beléptetjük, tehát ki se lehet velük szaladni. Előző buliból otthagyott ruhadarabokat, egyebeket is elhozzák, hátha előkerül a gazdája - ilyen is volt. a security csapat évek óta ugyanaz, tudnak játékosokkal dolgozni, szal emiatt sem kell aggódni.
összesen további 5 csapatra vágyom még, és nem szívesen adnám alább, mert csúnyául beégek a gps előtt :) ők is szabadidejükben, szorgalomból csinálják a bulit, és azért engednek be minket 16 cs csapat helyére, h kipróbálhassuk, h milyen egy ilyen. tényleg ennyire nincs érdeklődés...? nem akarjátok látni egymást játszani, stb?
3) Izom
Május 25. csütörtök 09:00-11:00 között (reggel) ill. 18:00 óra körül 5-6 fő budapesti fiatalember, aki segít nekem és a gps csapatnak az asztalokat a helyszínen elrendezni (reggel és este is kb 180 db érkezik). sokat dobna a dolgon, ha nagyobb számban gyorsan lezavarnánk, mert én nem érzem magam annyira kigyúrva, h egymagam képviseljem a bf mezőnyt ezen az aktuson, különben elég rozzant leszek másnap estére, amikor ti még csak érkeztek... :)) kérlek hadd ne kelljen nekem egyesével felkérni embereket. akik éreznek magukban hajlandóságot, h levegyenek a vállamról némi egészen konkrét fizikai terhet, azok kérem jelezzék mail/msn: [email protected]
Adminok
Péntek 18:00 - vasárnap 18:00
továbbra is szükségem lenne olyan fiatalokra, akik nem versenyeznek, de jelen lesznek (csapatot kisérnek, vagy bármi) és vállalják a versenybírói meló nem túl hálás feladatát. a szabályok adottak, tehát nem kreativitásra, hanem azok betartatására van szükség. jelentkezés ugyancsak a fenti címen.