Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én speciel egyáltalán nem tartom lámaságnak ha valaki az assault fegyverrel "bummangat". Ennyi erõvel minden olyan embert le lehetne lámázni, meg noob-ozni (+ ezek cifrább megfelelõi), aki tankba ül, mert hát milyen láma dolog páncél mögül lõni az emberkéket.
Ha valaki jól tudja használni, akkor tegye. Ne kezdjük ezt a tipikus magyar hozzáállást, hogy ha õ killel le, és nem én, akkor keresem az igazolást, hogy mért vagyok mégis én a jobb.
Amikor volt ez a nagy f2000 unlock láz, én is megszereztem, tényleg brutál egy fegyver, de távolra nagyon pontatlan (legalábbis a g36c-hez képest).
Nézzétek a másik oldalról, közelharcban végre van ellenfele a DAOnak<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szerintem az ilyen a repülõs kamikazékkal van egy szinten.
Egyébként azzal semmi bajom, ha csak simán lelõ vele, és túléli.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...
Szerintem a Vietnámos medpack-téma azért nem okés, mert ott voltak medszekrények, itt meg nincs egy darab se, csak a medikek eldobált pakkjaiból tudsz tölteni. Az sem csodafegyver, mert onnantól, hogy kiesik a kezedbõl, még vagy 5 másodperc kell, mire hat rád a csomag. Így nem is sokat ér, ha már lõnek rád. Szerintem az is hülyeség, hogy magad alá dobálsz egy kupac pakkot, azt' úgy gondolod, hogy úgy örökké élsz. Medpakkolni szvsz csak fedezék mögött éri meg, de ott sem feltétlen eldobálva, hanem kézbõl. Ugyanis ha be van kapcsolva a 3Dmap, az ellenség medpakjait is látni a falon keresztül. Nemigen elõnyös, ha emiatt tudnak becserkészni.
BFV-BF2 fegyverek szerintem mostanra elérték a Vietnámos erejüket, szerintem csak pontatlanabak picit, és csak full autoval. Az egyes lövés, ha eleget vársz két golyó között, akkor mindegyik halálpontos.
BFVben is szerintem tökugyanez volt az arány az AK-M16 közt, ugyanúgy fejlövés halál illetve egy nagyon pici marad effekt volt ott is. Itt BF2ben van kevlár, ami miatt szarabbnak érezheted a fegyvereidet, meg ugye a csodás lagkompenzáció+bugos hitbox kombó miatt kell néha álló ellenség hátába több mint egy tár, vagy 6(!) szúrás késsel.
(Ferudi elgépelés volt, de úgy döntöttem meghagyom :) )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de bevallom miota megvan az expert engineer, én is kezdek rászokni :)
G3 póvaaaa!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A G3 magasabb sebzése szintén közelharcba jön ki alaposan, amikor több ellenfélt kell egyszerre kikapcsolni. Ott nem mind1 meddig lõsz egy célpontra. Persze aimbottal minden sokkal gyorsabb lenne. <#wink>#wink>
Javaslom, aki nem hiszi szaladjon be egy jó kis Warlord mapra, majd rájön mind a kettõ dologra.<#wink>#wink><#violent>#violent>
Mi az a GL? :) Én pont a medpackos varázslókat tartom lámázásnak. Legalább ne egy mpack tolná fel 100%-ra az életerejét a delikvensnek nem tudom miért nem lehetett a bevált Vietnamos megoldást alkalmazni.. <#nemtudom>#nemtudom>
-tRs-Landor
A csapat alkalmazott Prefixe: Horda_
>>>JELENLEGI HORDA TAGOK:
1. meow
2. badsec
3.
4.
5.
6. -mNz-Jean
7. {TLD}Gaboca
8. (HUN)SzabFer
9.
10. digitalenjoy
11.
12.
13. Tomsteel
14. Piedon_GHT_
15. -tRs-Gerzson
16.
17. CB Crem
Holnap=kedd :) gyakorlás lesz az sg szerveren minden hordás jolenne ha jönne
19:00 óratol mindenki jöhet tesztelni a hordásokat :::::::::D
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Részemrõl az Infiltration UTmodban volt elõször és utoljára jól megcsinálva a GL, ott volt egy gomb, amit megnyomva átfogott a GLre, de kb egy pillanat alatt. Utána nem kezdte automatikusan tárazni, csak ha megnyomtam a reload gombot, és _gyorsan_ vissza lehetett váltani puskára. Az egész GLezõs procedúra lassú és körülményes nekem, addigra tuti lelõnének.
Másik fele, hogy mindig ki akarom várni a megfelelõ pillanatot, hogy jókor puffantsam el, de általában túlkombinálom. Nem nekem való. Golyó az ellen fejébe, vagy kés a hátába. :]
Szerintem a medic csak simán assault light, megtoldva örök élettel. Szvsz sokkal többet ér a medpack, mint a kevlár.
Minden ellenállás hasztalan!
-tRs-Landor
és ez is megerõsített, hogy az ak közelharcra jobb, mint az m16.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A Horda egy mixcsapat amely fõleg SG Fórumos embereket tömörít egybe. A Horda nem klán, nincsenek kötelezõ feladatok és szabályok. A csapat résztvesz tét mérkõzéseken és funwarokon is.
A csapat alkalmazott Prefixe: Horda_
>>>JELENLEGI HORDA TAGOK:
1. meow
2. badsec
3.
4.
5.
6. -mNz-Jean
7. {TLD}Gaboca
8. (HUN)SzabFer
9.
10. digitalenjoy
11.
12.
13. Tomsteel
14. Piedon_GHT_
15. -tRs-Gerzson
16.
17. CB Crem
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
lama: igaz felszáll a helivel, de nekicsapja az elsõ fának/falnak/saját jármûnek.
noob: letékázza a nála közelebb spawnolókat, elsõként száll be a helibe, majd átül gunnernek, szépen lõ mindenkire, de nem tudja mi az a tv-rakéta.
newbee: mákos, mert közel spawnol a helihez, de mindig nekikoppan az üvegnek, mert épp keresi, hogy melyik gombbal lehet beszállni.
real kötsög: beáll a repcsi/tank/stb. elé, letékáztatja magát, nyom egy punish-t, szavazást indít az ellen aki elvitte, kiugrik az ellen bázisán lévõ tankba, majd májerkodik a reptéren.
A JCSR nem kerülget ...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
hát a medic fegyverekhez lövésem sincs, a magam szerény global 1 órájával <#vigyor3>#vigyor3>
medic sux <#mf1>#mf1>
-tRs-Landor
én játszanék mediumon, de nagyon idegesít õl sharqi peninsulan hogy az építkezésen szinte semmit sem látni a sötétben...