Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
F2000-et én csak azért ánlokkoltam ki, mert a tököm televolt, hogy messzirõl a sültkruplijával kirobbantottak. Most én is robbangatok.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Pharolas
Hát érdekes irományok vannak errõl a GL témáról, az biztos.

Én speciel egyáltalán nem tartom lámaságnak ha valaki az assault fegyverrel "bummangat". Ennyi erõvel minden olyan embert le lehetne lámázni, meg noob-ozni (+ ezek cifrább megfelelõi), aki tankba ül, mert hát milyen láma dolog páncél mögül lõni az emberkéket.

Ha valaki jól tudja használni, akkor tegye. Ne kezdjük ezt a tipikus magyar hozzáállást, hogy ha õ killel le, és nem én, akkor keresem az igazolást, hogy mért vagyok mégis én a jobb.

Amikor volt ez a nagy f2000 unlock láz, én is megszereztem, tényleg brutál egy fegyver, de távolra nagyon pontatlan (legalábbis a g36c-hez képest).
Nézzétek a másik oldalról, közelharcban végre van ellenfele a DAOnak<#worship><#worship><#worship>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Danee
gránátvetõvel 1 lövésre is le lehet 3at :))

koschwarz
hát a g3 csak elõször volt nekem egy csoda, de aztán szépen leszoktam róla, mert hiába erõs, nem pontos és tényleg csak közelebbrõl volt biztos a lövés. igazi közelharchoz meg kevés benne a skuló. olyat mindenesetre nem tuttam vele megcsinálni, mint a sima m16-tal pl. nemrég mustáron, amikor az ablakból védtem a market-et (az a zászló, ami az oszlopos épületnél van, elõtte tér, és a közeli ház tetjén kempel mindenki), két 3-as sorozat elég volt az ott ugráló elleneknek, akiknek ráadásul ahhoz nem volt eszük, hogy oszlop mögé bújjanak. ilyen sorozatokkal lõttem le egymás után 3 embert.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

schrank
kemény vagy geccc <#eljen><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mármint a Bf-hez a peccset vagy az Sf-et kell patchelni? melyik az utolsó patch :D ?

schrank
én a következõ peccsbe azt javítanám hogy nem lehet lõszert meg gyógyszert eldobálni csak feltölteni és ezt a szkvados rászületéses fasságot is kiszedném a gémbõl viszont minden mapon fixek lennének a fõbázisok nem lehetne õket elfoglalni ja és csak 64 -es mapokra tennék repülõket a 32-esre elég a heli is helyette <#ejnye1>

dronkZero
Nem maga a GL a láma cucc, azt tartom überláma dolognak, hogy jön VérPistike, hasbaszúr a puskacsõvel, de azért csak megnyomja a tûzgombot. Mindegy neki, hogy meghal, illetve ha van medik a környéken, még jól is jár. Ehhez nem kell tudni célozni, nem kellenek reflexek, nem kell ismerni a fegyvert, kiszámítani/betippelni az ellenség mozgását. Elszántság kell hozzá, mák, meg hogy a retkes gránátvetõ 3 méterre már nem sebez. (Lehet, hogy azért nem, mert a lámája a levegõben van. Asszem éltem már túl GL-t azért, mert felugrottam)
Szerintem az ilyen a repülõs kamikazékkal van egy szinten.
Egyébként azzal semmi bajom, ha csak simán lelõ vele, és túléli.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

De akkor vedd ide plz a faláda mögé bebújó spec.opot is, aki egy 5 méterre dobja a gránátot, vagy C4-vel hinti az ellenfélt egy fakerítés mögül (lásd MC - Power Plant) nagyon virgoncan tovaszaladva.

Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...

Danee
te csak helizni tudsz, meg tankozni, ja meg assaultozni, ja meg repülözni.... ja meg anti tankozni...... hülye

badsec
Hát ja...Amúgy köxi!...<#wave>

Horda Maki!:D

Az utolsó patchet újra rá kell telepíteni még egyszer. Nekem is szutyogot, de utána jó lett.

schrank
ez a badsec táblázata csak õ bal..asz volt belinkelni <#hehe>

DummyBoy
FREUD-I :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
Grenade Launcher :P
Szerintem a Vietnámos medpack-téma azért nem okés, mert ott voltak medszekrények, itt meg nincs egy darab se, csak a medikek eldobált pakkjaiból tudsz tölteni. Az sem csodafegyver, mert onnantól, hogy kiesik a kezedbõl, még vagy 5 másodperc kell, mire hat rád a csomag. Így nem is sokat ér, ha már lõnek rád. Szerintem az is hülyeség, hogy magad alá dobálsz egy kupac pakkot, azt' úgy gondolod, hogy úgy örökké élsz. Medpakkolni szvsz csak fedezék mögött éri meg, de ott sem feltétlen eldobálva, hanem kézbõl. Ugyanis ha be van kapcsolva a 3Dmap, az ellenség medpakjait is látni a falon keresztül. Nemigen elõnyös, ha emiatt tudnak becserkészni.

BFV-BF2 fegyverek szerintem mostanra elérték a Vietnámos erejüket, szerintem csak pontatlanabak picit, és csak full autoval. Az egyes lövés, ha eleget vársz két golyó között, akkor mindegyik halálpontos.
BFVben is szerintem tökugyanez volt az arány az AK-M16 közt, ugyanúgy fejlövés halál illetve egy nagyon pici marad effekt volt ott is. Itt BF2ben van kevlár, ami miatt szarabbnak érezheted a fegyvereidet, meg ugye a csodás lagkompenzáció+bugos hitbox kombó miatt kell néha álló ellenség hátába több mint egy tár, vagy 6(!) szúrás késsel.

DummyBoy
Akkor én is "pór" akarom mondani "pró" vagyok ? <#hehe>

(Ferudi elgépelés volt, de úgy döntöttem meghagyom :) )

TS Zolly
Mint helivel anyahajót kempelgetni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mit kell tenni ha a Special Forces telepítés után kidobál az asztalra és nem akar mûködni? nem kell ehhez crack vagy valami ilyesmi? (bocs ha már valamikor leírtátok)

joebacsi
pedig az igazi pro-k medicel nyomulnak, eztmár odin óta tudjuk <#hehe>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
gp30/m203/gl mind láma cucc a mostani formájában, így ahogy most van ki kéne irtani a pitsába a játékból (távolra teljesen jó, valóságban is erre találták ki, de ha ugrik egyet a csóka, és magaalá durrant, akkor fekükjön már meg õ is a sikátorban, neúgy mint most...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Danee
a gránátvetõvel igazábol fél óra alatt minden lama meg tud tanulni lõni.
de bevallom miota megvan az expert engineer, én is kezdek rászokni :)

DummyBoy
Szerintem az Assi fegyverek közül magasan a G3 a legjobb ... de mivel én noob medic <#hehe> szoktam lenni ezért ritkán használom :)

G3 póvaaaa!

A GL miért láma cucc? Nem értem... Rövid idõn belül már másodszorra futok ezzel össze. Pedig szerintem ezt csak az mondja, aki nem harcolt még vele. Próbáljon meg esetleg egy épület harcban GLezni, aki ezt állítja. Vagy még jobb egy nyílt utcai harcban, mondjuk egy jó 30-40 méterrõl. Ott egy lövésed van és ha nem jön össze, akkor nézheted ahogy aki lelõtt elszalad, te meg pihizel hanyat.
A G3 magasabb sebzése szintén közelharcba jön ki alaposan, amikor több ellenfélt kell egyszerre kikapcsolni. Ott nem mind1 meddig lõsz egy célpontra. Persze aimbottal minden sokkal gyorsabb lenne. <#wink>
Javaslom, aki nem hiszi szaladjon be egy jó kis Warlord mapra, majd rájön mind a kettõ dologra.<#wink><#violent>

Danee
nekem egyszer volt olyan, hogy átváltott csak fehér és feketére, azokbol is csak egy árnyalatra, de pár mp után hejrejött azóta semmi

Gondolom neked nem kell bemutatnom a BFV és a BF2 közti fegyverek sebzésének a külömbségét.. Szóval én nem vagyok hajlandó felidegelni magam a BF2 fegyevereinek a használhatatlanságával. Az alább általam említett fegyerek megütik nállam azt a szintet, amiért érdemes egyáltalán lespawnolni velük. A többi ezért vagy azért, de leves kategória. <#levele>
Mi az a GL? :) Én pont a medpackos varázslókat tartom lámázásnak. Legalább ne egy mpack tolná fel 100%-ra az életerejét a delikvensnek nem tudom miért nem lehetett a bevált Vietnamos megoldást alkalmazni.. <#nemtudom>

-tRs-Landor

Horda egy mixcsapat amely fõleg SG Fórumos embereket tömörít egybe. A Horda nem klán, nincsenek kötelezõ feladatok és szabályok. A csapat résztvesz tét mérkõzéseken és funwarokon is.

A csapat alkalmazott Prefixe: Horda_

>>>JELENLEGI HORDA TAGOK:
1. meow
2. badsec
3. Running
4. Gundark
5. atwe
6. -mNz-Jean
7. {TLD}Gaboca
8. (HUN)SzabFer
9. keke77
10. digitalenjoy
11. Szigi
12. Drachomir
13. Tomsteel
14. Piedon_GHT_
15. -tRs-Gerzson
16. csome
17. CB Crem

Holnap=kedd :) gyakorlás lesz az sg szerveren minden hordás jolenne ha jönne
19:00 óratol mindenki jöhet tesztelni a hordásokat :::::::::D

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

dronkZero
Ja, meg nem csak meghalni utálok a GL-tõl, használni is rühellem. Béna DC-s gránátvetõ-módot tették bele ebbe is (tehát külön fegyvernek számít, át kell rá váltani). BFVben kényelmesebb volt az XM, bár annak meg a tárazása volt kényelmetlen, meg hogy nem lehetett vele zoomolni.
Részemrõl az Infiltration UTmodban volt elõször és utoljára jól megcsinálva a GL, ott volt egy gomb, amit megnyomva átfogott a GLre, de kb egy pillanat alatt. Utána nem kezdte automatikusan tárazni, csak ha megnyomtam a reload gombot, és _gyorsan_ vissza lehetett váltani puskára. Az egész GLezõs procedúra lassú és körülményes nekem, addigra tuti lelõnének.
Másik fele, hogy mindig ki akarom várni a megfelelõ pillanatot, hogy jókor puffantsam el, de általában túlkombinálom. Nem nekem való. Golyó az ellen fejébe, vagy kés a hátába. :]

dronkZero
Mé', alap assault cuccokkal már egy picit sem szoktad tolni? (Vagy te is GLláma vagy? :P) Csak mert annak a pufka része tökugyanaz, mint ami a medicnél van.
Szerintem a medic csak simán assault light, megtoldva örök élettel. Szvsz sokkal többet ér a medpack, mint a kevlár.

Jancsik
tudom

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

W4r3Z
Nem, valami németen asszem, mondjuk én lepõdtem meg a legjobban ez hogy sikerült így.Csak ellövöldöztem a helire, mondom esélyem sincs lelõni, de ha már benne ülök akkor miért ne.<#vigyor1>

Minden ellenállás hasztalan!

TS Zolly
Jó az a G3 szerintem is. De kinek a pap, kinek .....

hát én már csak ilyen büdös paraszt vagyok <#mf1>

-tRs-Landor

Running
A G3 fostalicska? Na te se használtad még akkor?

TS Zolly
Ha minden igaz, és a javítják a pecsbe a PKM pontosságát, akkor hühadejólesz! 45

hello! lenne egy kérdésem: mit kell tenni ha a Special Forces telepítés után kidobál az asztalra és nem akar mûködni? nem kell ehhez crack vagy valami ilyesmi? (bocs ha már valamikor leírtátok)

koschwarz
bakker, ezek szerint az l85 medic unlock ugyanolyan pontos, mint az m16, csak egy picivel nagyobbat sebez. a g3 meg egy f@stalicska, amilyen pontatlan. és szerintem igazából egy teljesen egészséges ellennél már nem számít, hogy csak 3-at (g3 40-es sebzés) vagy 4-et lõsz bele (m16 vagy l85 30-as sebzése).

és ez is megerõsített, hogy az ak közelharcra jobb, mint az m16.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Running
3-4 Embert keresek még a csapathoz, jelentkezzen nálam PÜ-ben akit érdekel a dolog...
A Horda egy mixcsapat amely fõleg SG Fórumos embereket tömörít egybe. A Horda nem klán, nincsenek kötelezõ feladatok és szabályok. A csapat résztvesz tét mérkõzéseken és funwarokon is.

A csapat alkalmazott Prefixe: Horda_

>>>JELENLEGI HORDA TAGOK:
1. meow
2. badsec
3. Running
4. Gundark
5. atwe
6. -mNz-Jean
7. {TLD}Gaboca
8. (HUN)SzabFer
9. keke77
10. digitalenjoy
11. Szigi
12. Drachomir
13. Tomsteel
14. Piedon_GHT_
15. -tRs-Gerzson
16. csome
17. CB Crem

A jó öreg AK-47 a legfaszább <#nezze>

SigS
Dragon Valley-n volt? Magyar szerveren? Mert akkor Boxert meg a loveszet lotted ki belole. Orultek is neked am... <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
a noob-olni azokat szokták például akik gyalogos pályán csak GL-t használnak <#vigyor5>

schrank
"tud" ez enyhe túlzás inkább "szokott" <#mf2>

digitalenjoy
Sztem a:

lama: igaz felszáll a helivel, de nekicsapja az elsõ fának/falnak/saját jármûnek.

noob: letékázza a nála közelebb spawnolókat, elsõként száll be a helibe, majd átül gunnernek, szépen lõ mindenkire, de nem tudja mi az a tv-rakéta.

newbee: mákos, mert közel spawnol a helihez, de mindig nekikoppan az üvegnek, mert épp keresi, hogy melyik gombbal lehet beszállni.

real kötsög: beáll a repcsi/tank/stb. elé, letékáztatja magát, nyom egy punish-t, szavazást indít az ellen aki elvitte, kiugrik az ellen bázisán lévõ tankba, majd májerkodik a reptéren.

A JCSR nem kerülget ...

schrank

A havas feeling nálam csak egyszer jelent meg, de léptem párat és eltûnt. Ellenben a fekete tereptárgy nálam is elõfordult sokszor, de csak az SF elött és csak a Songhua Stalemate mappon. Máshol nem volt ilyen. Mondjuk azt a pályát nem is szeretem a trutyis idõ miatt, olyan lehangoló. <#smile>

Jancsik
te csak helizni tudsz, meg assaultozni, ja meg tankozni.

ja értem..
hát a medic fegyverekhez lövésem sincs, a magam szerény global 1 órájával <#vigyor3>
medic sux <#mf1>

-tRs-Landor

Jancsik
én csak egy buggal szoktam találkozni, ha leugrok a vízbe anyahajóról(sf-ben) akkor nem lehet úszni csak nagyon lassan(5perc alatt 1métert :D), ha megnyomon az esc-et, és visszalépek a játékba akkor megjavul

Kovács legény
sosemnem láttam iet,amikor gef4tivolt akkor durvábbakat láttam:)

www.czekoart.hu

Jancsik
ki milyen grafikn játszik?
én játszanék mediumon, de nagyon idegesít õl sharqi peninsulan hogy az építkezésen szinte semmit sem látni a sötétben...

A #2 és #4 nekem rendszeresen elõjött BF42-BFV-ben amikor még Geforce4Ti-m volt, BF2 óta 6600GT és soha semmi ilyesmi nem történt.