FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
obe #7761 A német bf2-es közösség egy (vezetö)tagját meghivta az EA berlini bemutatójára erről egy kis riport.Már elsőre kijelentheti a meghívott emberke hogy az EA tényleges lépéseket tett a rajongók(játékosok)kívánságaival kapcsolatban.riport:
..Az idő haladtával egyre szkeptikusabb voltam a játék minőségével kapcsolatban, amely valószinüleg az előirt hónapban meg is jelenik.
Tegnap nem csak hogy játszhattam a stuffal(de jo neki vazz), de éltem a lehetőséggel, és három németek által is ismert vezető játékkészítőkkel is elbeszálgettem.9 órán keresztül vesézték a játékot, melyből szép kis screenshot, és videoanygot raktak össze, melyet hamarosan a német bf2 játékközösség részére bocsájtanak, rengeteg news-zel....Összegzés:
Az EA -nél remek emberkék dolgoznak, akiknek humoruk is van..stb, a lényeg pedig: a bf2 egy kalapács lesz(németeknél annit jelent kb.:kibaszott jo lesz), és az előbb említett video és képanyag hamarossan felkerül minden bf2-vel foglalkozó web-site-ra, aszonygya megéri megnézni:)