172092
  • TDC Geronimo
    Ne kezdjünk el egy újabb flémet plíz
  • Pink Tiger
    ha már itt a bf42 moderátoroknál tartunk had jegyezzem meg én is hogy pont van itt "valaki" aki rendesen beletaknyolt anno ebbe a topicba, és ezzel indította a lavinát, persze nyilván ő ezt nem szeretné emlegetni...:)) inkább új ok van születőben kéremszépen, a felsőbbrendű progamer! :))
    hiába az ember attól alszik jól ha ismeretleneknek bizonygatja nem létező igazát, mert ugye már csak ott lehet
    vicc vagy gratulálok
  • TDC Geronimo
    Ha kell a béta kiírom neked DVD-re és elküldöm póstán :D
  • TDC Geronimo
    Nehogymá elhidd baszki.....nem lehetsz ilyen :)
  • TLD Robi
    Én ezt a rmdc-t nem tudom használni.Hogy kell file-ra rákeresni és elkezdeni letölteni?
  • TLD Robi
    jókMindig azzal a tudattal alszok,hogy pár ember már ezerrel tolja a bétát :)
  • TDC Geronimo
    Gamespot BF2 leírás..... az E3-on szerzett első tapasztalatokról :)
  • TDC Geronimo
    Huhh új ropogós képek itt
    Elég jók :)
  • joebacsi
    filecserélő módosulat :)
  • Tgabbar
    mijaza rmdc?
    :)
  • TDC Geronimo
    Nekem már rég megvan
  • TLD Robi
    én már töltöm ezerrel :D
  • TLD Robi
    na ne :)
  • joebacsi
    hát hogyne :)
  • Sheke
    Akinek van Rmdcje az letöltheti a Battlefield 2 Bétáját
  • DannyL
    Há ajánlom hogy tetszen má, mert nekem a fantazi nem a világom sajnos. És már hiányoznak nagyon a dc-s gyalázások. :)
  • Unreal1942
    Gyakorlatilag most az egész csapat WoWba fordult :)
    BF2 is csak halvány beszédtéma...majd belenézünk valami
    biztonsági másolatba és eldől van e kedvünk játszani.
    Mármint komolyan mint a legelején. És legalább fele annyit
    mint most a WoW al :)
  • John McLane
    bf(2) scene van(lesz) valamerre qneten? létezik egy #bf2.hu csati -1-es látogatottsággal, van más is vagy ez az össz?
  • TS Zolly
    Ja. Az UUUUU42 klán használta a sárga csik csitet. És ollan galádok vótak, elhitették mindenkivek, a szkrisoton csak egy tank lövedékének az utja látható. De a leggazabbak akko votak, mikor nem akarták oda adni nekünk.

Egyébként üdv!!!!
  • Beers
    Szépen gyűlik az U'42 :) !
  • Unreal1942
    Már megint a sárga csík? :P
    Egy kis flémre talán visszatérünk majd
  • Borg
    A játékbeli képességeiket sosem vonta kétségbe senki.
    Szólni fogok neked, ha döntés van kilátásban a dologról. Bár holnapig nemnagyon leszek már.
  • haxoror
    Ez így van, a nagy pofa még überszkillel IS idegesítő
  • haxoror
    Deja vu

[és megbírja állni hogy ne szóljon be...]
  • BurnBaby
    nah, tegyük azt, h nem a bf2 - ami ráadásul aktuális, hiszen nem kifutó, mint a bf42 - topikját spammeljük tele azzal, hogy kinek mi kifogása a bf42 mezőny ellen :) tekintettel arra, hogy abban a topicban érdemi információcsere már nem zajlik (lévén nincs információ) remek hely az ilyesmire :)
    üdv :)
  • Skiper
    gratulálunk, legyenek pro-k, de fórumon nagyon árt az észosztás, ha túl sokat csinálják..

[itt az ego-max jellegű karakterekre gondolok]
  • BurnBaby
    borg, kérlek keressen meg a moderátor gárda engem - mint megbízott illetékest, ugye - mielőtt lép a bf42 topic ügyében :) köszönöm.

amúgy arról a néhány játékosról, akik kinevezték magukat pronak a bf mezőnyben: nem egyszer voltak 1. helyen európában :) tom h ez gyenge, hiszen ott a világ, a galaxis és az univerzum, de azért mi roppant büszkék voltunk a mi önjelölt progémereinkre, akik ebben az aprócska európában tudtak legjobbak lenni :)
  • TLD Robi
    :D
  • Borg
    Azt nem kellene felemlegetni, legyen elég annyi, hogy egy moderátornak nem is kell hogy köze legyen az úgynevezet scenehez ahhoz, hogy kiirtsa azokat az elemeket egy topikból, akik szándékosan elriasszák a felsőbbrendűségükkel az új embereket. Pont ők indították el a lejtőn a topikot azzal, ahogy reagáltak a rendrakásra.
    Ehhez még zárójelben annyit, hogy a BF1942 topic most közelít újból egy hasonló botrányhoz (épp most van terítéken a kérdés köztünk moderátorok között, hogy mi legyen vele). Aki nem érti, nézzen be a topikba, hogy mi megy ott. Nem arról van szó mint anno, most kissé más irányt vett.

Egyébként én a Petko féle DC-s screenshotra egyátalán nem úgy emlékszek, mint botránycsinálásra... szerintem ott nagyjából senki sem vette túl komolyan AZT :) De miután az fent említett topikban a "scene" egyes tagjai igencsak lejáratták magukat a szememben a stílusukkal, inkább hagytam a francba az egészet.
  • Crem
    nekem van kb. 8-10 privát levelem amit még anno Scorpio-tól kaptam.

Nem volt CB fan!:D:D:D:D:D
  • Crem
    BB volt a házigazda, de Ő pártatlan módon nem törölt. Erre jött valaki és visszamenőleg kitörölt minden szemetet... Mellesleg lehetett dolga,mert kb. percenként volt 40 hozzászólás!:P
  • TS Zolly
    Jaja! megyek is bf topicot olvasni.
  • Crem
    Nosztalgiázunk?
  • joebacsi
    hát a bf topik moderálás egy elég nagy félreértésen alapult. Olyan ember kezdte törölgetni az üziket, akinek nemsok köze volt a scene-hez, erre páran bepöccentek tőlünk is, és sg-től is, és annak lett ez az eredménye...
    utánna az egész közösség szinte egy emberként húzta el innen a csíkot, rá egy jóidőre viszont szép lassan visszatalált mindenki, szóval most reneszánszát éli a topic :)
  • TS Zolly
    Hja. Anno eléggé megmoderálták a bf topicot. Emlékszem rá. De most tényleg a DC-s tapasztalatokra gondoltam. Asszem talán a legnagyobb flém a PB megjelenése után a Petko féle szkrinsot közlése volt. A sárga csik. Érdemes visszakereni ezeket az irásokat. Az UUU42 egy emberként szált szembe az egész DC-s társasággal. Oszt belett bizonyitva, hogy az nem csit csak csik.
  • Borg
    Lehet. Mindenesetre amikor én nagy hirtelenjében uninstallt nyomtam a DCre meg BFre isanno, akkor eléggé hasonló volt még a kép a CS <1.6 világához. Pár klán/ember kikiáltotta magát progémernek, aztán attól kezdve a magas lóról osztották a "takony köznépet". CS 1.5-öt is pont ekkor hagytam ott.
    Mostmeg csináltunk év elején egy csapatot CSS-ben, és aki követte néha az eseményeket, az tudja, hogy pont ez ellen küzdünk. Vagyis az egész csapat, szerver, stb a mezei fun-player számára alakult, és működik.
  • joebacsi
    bf1 scene a kezdeti kakaskodások után (hba felbomlás, cb vs. all) eléggé lenyugodott, szvsz messze a legnormálisabb játékközösség (legalábbis azok közül ahol egymásnak feszülő csapatok vannak)
    zolly is gondolom inkább dc-s tapasztalataiból indul ki :)
    cs scene-t meg inkább hagyjuk...
  • DannyL
    U'42.:.Sárgacsík az új játékostársunk volt. :)
  • Tgabbar
    Én azt hittem a reszelőzsírt keresik?Pedig ha tudnák ,hogy általában a balos kalapács mellett van.......:D.
  • TS Zolly
    Remélem énis, de elkerülhetetlen. Ha nem az sg-n, akkor máshol.