FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bár nem hiszem, hogy az lenne a közvetlen oka a csapatok távolmaradásának, hogy iszonyat bugos a játék, elhibázott feature-ökkel, de mégis lehet benne valami.
én tényleg hiszem, hogy sokakat felháborít egy csomó dolog, és nem csak konkrétan a játék bugjaival kapcsolatban, amiből még most is nagyon sok van, de az ea-dice páros un. "üzletpolitikájával" kapcsolatban is.
azért akárhogy is nézzük, a peccseket peccselő peccsek esete igazi fiaskónak számít. az, hogy kiegészítőket pénzért adnak, még érthető, bár nem tudom, hogy ezek eladási adatai hogy néznek ki, de gyanítom, hogy közel sem olyan fényesen, mint az alapjátéké. és ehhez tegyük hozzá, hogy tudomásom szerint a kieges szervereken sem tolonganak az emberek.
és szinte BIZTOS hogy ez azért van így, mert azért a játékosokat idegsítette, hogy az alapjátékban rengeteg hiba van, amivel nem törődtek olyan szinten, ahogy azt a játékosok elvárták, viszont a pénzthozó kiegeket hegesztették inkább...
az ilyen húzástól meg alapból hányingert kaptam, hogy a kieg fegyvereit át lehet vinni az alapjátékba is...na ez egy igazi undorító üzleti fogás volt.