Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
LOL nekem direkt elmagyarázták és leis rajzolták,ugyhogy nemvagy hülyébb nálam😄

www.czekoart.hu

oniel
bocs a monitor csere probléma

oniel
a monitor csere az azért van mert akkor amikor felistaláltad akkor más volt a beállitás mondjuk 1024*786 65 hz
töröld a video mentést és már indul is

Hatt
Nem a játék a lényeg😊 Mind1 milyen gém, az ember a lényeg.

Elastic An-usZ Boys

Törölt felhasználó
ja rájöttem elindult (jó béna a program)kijöhetne már a 4.0 peccs hátha
schrank
nem te vagy az elsõ de most rá...sztál téliszünet van ráérsz visszaolvasni <#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Törölt felhasználó
Hi lecseréltem a monitort lcd re azota nem indul el a bf2 (vissza dob az asztalra) eredeti+ összes peccccs. Valakinek van valmi ötledte???
ERykk
Engem ma azért kick-elt az EA HU qwerty ranked mert beírtam a közösbe hogy LOL.Elég érdekes dolgok történnek, tiszta x-akták<#alien2>

schrank
"ötödik lettem lájf" <#hehe>

Robogo
Most nyomtunk egy jó kört csak az a helyzet h kickeltek engem utána:
Kép1
Kép2

<#taps>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Jancsik
eladod neki a tiédet?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

joebacsi
ez nem vietnam 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
küldjé privit és kapsz ócsóé 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hatt
Rendes tõletek, sokan biztos örûlnek is neki. Mi már részt vettünk 2-ben, köszönjük elég volt.

Elastic An-usZ Boys

Jancsik
menj el az osánba ott már 10000 alatt kapsz

Jancsik
csinálj jobbat

valaki tud cd keyt?? naon kéne
schrank
beszopta<#hehe>

Crokin
Grat, sok sikert a továbbiakban is <#smile>

Repatarurgyán

joebacsi
jee, akkor most karácsonykor család a sarokba, mer jean játszik 😄

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mNzJean
Neeem mekkora láma ökör vagyok , nem dugtam rá a tápcsatlakozót de ugy el volt dugva ,hogy a haverom se vette észre pedig õ keni vágja a témát , ugyhogy most már jó lessz , Happy vagyok.Ez uton is köszönet azoknak akik ebben a szorult helyzetben a segitségemre voltak .<#worship><#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Ö szerintem biztos. De te?????? <#beka2><#beka3>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cream78
Ha jaj!

badsec
Kösz, hogy vetted a fáradtságot és ezt megosztotttad velünk!<#mf2>

Horda Maki!:D

Crokin
Rádugtad a plusz tápcsatit? <#ravasz1>

Repatarurgyán

tomee14
bf2 nagy szar

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

schrank
biztos ? <#ravasz1>

TDC Geronimo
Szevasz! Téged is látni errefelé? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Cream78
Csatlakoznék valamelyik klánhoz! 18 on túl járok 😊

Beers
Ez tényleg idegesítõ!
Keddig foglalkozz a családdal,elvégre is karácsony lesz,van!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mNzJean
Más : képzeljétek , hogy jártam , barátnõmtöl kaptam karácsonyra egy 6600 gt - videokarit , és vazze nem müködiiiiiik .. Kurvára ideges vagyok mert szerintem megmalmozták , pedig original csomiban volt ,Szerintetek mekkora az esélye ,hogy egy zsir uj videókártya ne müködjön? Teljesen el vagyok keseredve ,mivel egyrészt ajándék volt és igy mindkettönk öröme csorbult ,másrészt itt a karácsony és nem tudok reklamálni a boltba csak majd kedden.Ez szivás.

Robogo
Hát én egyet értek Jean kollégával hiszen ez egy HUNcup magyar klánokkal!!!Mindenkinek van joga játszani még annak is aki késöbb jelentkezett egy adott klánba.Szerintem össze kéne gyûlni ts-en minden klánból minimum 1 fõvel és megszavazazni ezt a szabályt!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mNzJean
Azon kívül, hogy CB-n is ez a gyakorlat, miért nem lehet menet közben a létszámot bõvíteni ?
Egyébként közben megnéztük a CB szabályait és bizonyos feltételekkel még ott is lehet új tagokat
felvenni menet közben, csak itt nem 😞 .
Számunkra az a legfontosabb, hogy minden olyan klántagunknak legyen lehetõsége játszani, aki
az adott pillanatban a klánunkba tartozik. Sõt, ha 1-2 vendégjátékos megtisztel minket azzal, hogy
kisegít minket emberhiány esetén, mi õket sem szeretnénk elutasítani! Az, hogy minél többen
részt vehessenek a Huncupon fontosabb kell legyen, mint az, hogy névsorokat hasonlítsunk
össze! Azt is el szeretnénk kerülni, hogy egy vesztett war után az ellenfél megóvja a wart,
mondván, hogy Kis Pista nincs rajta a listán. Attól félünk, hogy a sok szabály között lassan
elveszik majd a játék öröme.

Danee
1.12 bfhelp.try.hu

zeus
megvanööö

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

zeus
szevasztok
mellik peccs kell mostanság? esetleg egy link is jól jönne.

thx

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

FCH kari
köszi közben állitottam rajta és rájöttem<#eljen>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

joebacsi
mivel tudod állítani a holtjátékot?

Ha jól értelmezem:
Halott zóna(bocs)
Az a terület amely befolyásolja mennyire kell a botkormányt elhúzni hogy a játékban írányitott dolog az adott irányba el is mozduljon. Ez a terület a botkomány középpontja körül helyezkedik el. Ez a beállítás akkor jön jól ha nem akarod hogy pl a BF2-ben a heli a legkisebb rántásra kezdjen el fordulni. Ehelyett beállítod a halott zónát(bocs mégegyszer<#vigyor5>) hogy csak nagyobb rántásokra reagáljon a bot. KB ennyi.

FCH kari
ha nem nagy gond valaki leforditaná ezt hogy mit jelent??>>
dead zone

An area that determines how far you will have to move the joystick before getting axis feedback. The dead zone reduces the sensitivity of the joystick near the center point. The larger the dead zone, the farther you will have to move the joystick to get a response from your game character.

This feature is advantageous, for example, if you move straight ahead by pushing the joystick forward. In this case, the dead zone assures that even if you move the joystick slightly right or left, it will not alter your forward progression.

You can set the dead zone at a level that feels comfortable for you.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Jancsik
<#hehe>

Running
Az indokok szarok...ûjjetek le, mert ez témazáró EGGGYES!!!!<#hehe>

Dr4gonlord
És csak online lehet megvenni? 'nnyukat, azt! Bár egyáltalán ezért a sok pénzhajhász kiegért is.

Ahhoj
lesz hurka 😄

Kovács legény
hú disznótor,demegéheztem😊

www.czekoart.hu

Ahhoj
"Aki nem akar indulni az ne induljon."

Pontosan...

Csak csalódás, hogy nektek magyaroknak szervezünk kupát, hogy együtt szórakozzunk, de úgy tûnik nem mindenki akar 😊
De én tiszteletben tartom, nem erõszak a disznótor .))

Hatt
Mi már régen szövetkeztünk egy csapattal, ezért is eX a nevünk. Sajnos a játék nem teljesítette sokak igényét így 30 tagból kb 13 aktív. Én magamat se mondhatom aktívnak mert szinte csak warokra nézek be, mostanság még azokra se nagyon.

Nem a létszám hiány miatt nem indúl a csapat, az indokaink teljessen más alapokon nyugszanak.
Aki nem akar indulni az ne induljon.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Hehe, most van esélyetek, mi nem leszünk ott😊))

Elastic An-usZ Boys

Hatt
meg is látszott😊)

Elastic An-usZ Boys