FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jo akkor belekotok igy latatlanban en mint hulye joyos, este meg megnezem, hogy felre beszeltem-e :)
Tehat te kenytelen voltal, maxra allitani az erzekenyseget, ezert elvesztve a stabilitast "mindig kordaban tartod, ha egyenesen akarsz menni", hogy olyat tudjal kanyarodni, mint kenyelmesen egy joyos, aki csak kitolja maxig a kanyarodast.A jatekban biztos van egy max fordulekonysagi korlat, amit ha jol lottek be pont a teljes joy kitolasnal kovetkezik be.
Mig ha az a cel, hogy egy milimetert mozdulj jobbra pl arcon lojj egy gyalogost, rohadt nehez kivitelezni, mig egy joyos, csak picit tol a joystickjan.
Ez kb olyan mint amikor fps-el jatszol nagy erzekenyseggel, a jok mindig eleg kicsin erzekenyseggel nyomjak, bar elvesztik a hirtelen fordulok 90 % fokot megoldast, vagy tenyleg sokat kell tolni az egeren, ellenben a fejloves az csipobol megy.
persze ma beke napja van, mint emlitetted :)
Egy cifra videot szivesen latnek, de szerintem nem csak en !
elo vele, ne legy szegyenlos :p
a tobbire valaszt kaptunk koszi.
na de ki is talaltam egy masik videot hirtelen kubradam az a harom emeletes haziko a gat egyik oldalan , aminek minden lukan be kell loni, mikozben korbe forogsz a haz korul.Azt hiszem ez nehez lesz a nagy erzekenysegu egerrel, legalabbis remelem :)