FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tudtam, hogy megint feljössz ezzel a joy a király dumával 
Az érdekesen nagy ívek, nem az egér hibája, hanem én nem szeretem 90 fokban dönteni a gépet (ami nem azt jelenti, hogy egérrel ne lehetne megtenni). Valahogy belém rögződött ez az elfordulok, majd egy billentéssel kitolom a heli farát techika, és általában ezt alkalmazom.
Ami pedig a dinamizmust illeti. Nekem max érzékenységen van minden csúszka a helibeállításoknál + az üveg egértalp...tehát folyamatosan kordában kell tartani a kicsikét, ha egyenesen akarok menni. Viszont ha közelharc, vagy hírtelen ráfordulok, mert le kell szednem egy mozgó objectet szitu van, akkor lazábbra veszem az egértartást, és akkor a heli úgy viselkedik, mint egy feltüzelt paripa (de persze ebbe is bele fogsz kötni hüle joyos
)
A kört egy rémesen unalmas esszeírás szünetében másodjára csináltam meg (elsőre is ott csaptam meg, ahol a második probra, csak akkor nagyobbat kapott
). Nem gondoltam, hogy ebből ekkora ügyet fogsz csinálni, de szerintem ha kell mind Promi, mind én tudunk cifrábbat. na de ma peace nap van.
Amúgy promi megjegyzésére válaszolva, hogy az én helim sérülékenyebb... meg is mondtam annak a büdös fajankó szerelőnek, hogy ha még 1x ilyen pocsék munkát művel, akkor kétlábbal rugom ki