• alma2
    huh, ezt nem is irtam, az almom utan tenyleg kockanak ereztem magam, lehet, nem is nezek ra a forumra egy hetig :) Valami osztalytalalkozo bf talalkozo szeru dolog volt, igazabol a ceges kollegaim arcait tudtam beazonositani szinte egytol egyig.De volt egy arc aki kilogott a sorbol, rovid szokitett haj, eleg nagy darab sportos alkat, citrom sarga poloban rairva elol hatul goodspeed007.Persze mi kiszurtuk a haverommal, mogotte mentunk ujjal mutogattunk ra, hogy eszre vegye mindenki, gondoltam itt a revans ideje tobbiek reszerol.De egyszeruen mindenki levegonek nezte, mi meg csak nem adtuk fel probaltuk felhivni ra a figyelmet, hogy ki is van itt.
    Aztan kiszurta, megfordult, mondta nekunk "baratkozzunk" mi persze rohogtunk.Utana voltak csapat epito jellegu jatekok sajna mar a reszletekre nem emlekszem, de tudom, jol keresztbe akartunk neki tenni :)
    Komolyan meghulyultem, hogy ilyet almodok, de a verseny szelleme nem engedett elszabadulni a bf2 kornyekerol a jelek szerint.kocka vagyok-e :)