Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
a bcvel kapcsolatos flémek egyidõsek magával a bf-el, szóval ne akarj elrontani egy ilyen "csodálatos" tradíciót 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
tök jó, és mindez azért indult el megint, mert reggel beírtam<#email> egy kedves kempelõs történetet<#csodalk><#wilting><#fejvakaras><#falbav><#nevetes1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SigS
Csak a hozzaallasodon...
Amugy leszurtem a velemenyem, ennyi.
Remelem nem jatszunk egymas mellett, sot egymas ellen sem...<#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Running
Ne kezdjetek bele a flémbe az istenre kérlek titeket.

Valakinek belefér, valakinek nem, ennyi az egész.....

NEm csinálok belõle problémát ha arra kerül a sor, de nem ûzöm sportszerûen.... De most mit problémázol Te ezen? 😄

SigS
"Ha olyan szerveren vagyok ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem. ennyi..."

Nos en ebbol azt vettem ki, hogy te is ezt csinalod, amennyiben nincs ilyen szabaly a szerveren( bar kerdem en: hol van irott szabalyzat? melyik szerveren? es hol engedik a basereapet? <#ravasz1> )
Javits ki ha tevedek...

Mág egy ilyen idétlen logót 😄 Anyukád csinálta? 😄 ( ha tényleg akkor jövök neked sörrel 😄 )

Drachomir
szerinted ez normalis hozza allas?? azert nem parunk irtunk rola h ez mennyire haza vagja a gama feelingjet.. ah a tobbiek is irtak publicon kikapcsolodni erdemes, a piszkos kis trukkoket mindenki hadja meg warokra es egyeb tettel rendelkezo meccsekre... <#falbav><#falbav><#falbav>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Egyetlen árva szóval nem mondtam hogy én basevampelek...azt mondtam hogy engem nem zavar....

Jancsik
ODIN, te melyik szervereken szoktál játszani? meg akarom nézni hogy játszol mert jó a statod<#eljen><#worship>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Ahhoj
csak egy idézet:
"Ha olyan szerveren vagyok ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem. ennyi..."
😉
lehet engem is fikázni 😉

SigS
Kosz az oszinte hozzaszolast, en is oszinte leszek:
Az ilyen hozzaallasu "jatekosoktol" van elege minden mas, rendesen jatszo jatekosnak a szerveren...
Mint tudjuk nem nagy durranas kiloni a felszallni szandekozo repuloket, es a foldi legvedelem is egy kalap szar, tehat egy Gulf-on a MEC-bazis fele nezo amcsi repulo, geppuskaval legyalazhatja az egesz MEC legierot a foldon palya elejen (volt ra pelda, majdnem megvalasztottak az illetot az ev cyber-jatekosanak <#gunyos1> )
Szoval ha neked ilyesmi kell egy atdolgozott nap utani kikapcsolodaskent, akkor komolyan mondom nem ertelek... Szemely szerint csipobol nyomnam neki a 3 nap bant az ilyesmiert <#gonosz2>

Drachomir
hat nem tom neked mi az elvezet abban h megjelensz es egy tank fejbe lo.. avgy amikor 3-4 kuporgunk 2 doboz mogott mert a simet tankos k@csog arra avr h vaalki kidugja fejet, probalj te ebbol "kitorni"...<#zavart1>

Én pedig úgy láttam hogy csak bénábbak lettetek, a hunzi óta kicsit javultatok de még mindíg ratykó 😊

erdos
van a szövegmezõ mellett egy úgynevezett gördítõsáv, ha azt az egeredet használva lefelé pozícionálod fel fog tûnni a hõn áhított jutalmad 😄DDD
Ha nem akkor mondsza itt, beírom neked oda :-)
Ahhoj mindenhol képviselteti magát, õt így kell szeretni. Te, modtam már milyen tök jól megy a csapatnak mióta nem hallunk felõled? 😛

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ratyi Erdos 😄
Nos természetesen úgy nem megy. Pilóták szégyene Ahhoj hogy kerül hozzátok? Ennél lejjebb már nem süllywshwt az igaz 😄

"szerintem aki hagyja hogy bekempeljék és még kisemtud jönni az megérdemli."

szerintem meg aki ilyet ír az vagy nincs képben hogy egy publicon mi zajlik vagy túl komolyan veszi a játékot
Az emberkék többnyire a hiányukat elégítik ki szabadidejükben, meló után nekem a játék a kikapcsolódás miatt kell, van akinek meg...

koschwarz
engem nem szórakoztat, ha az áthúzott zászlós bázisomon éledek, lelõnek, éledek, lelõnek, éledek...aztán lehetek nagyonnagy profi, úccse tudok mit csinálni (csak disconnect, ha jó a kempereknek, hogy kiürül a szerver)

badsec
Már megint itt tartunk:"aki hagyja hogy bekempeljék és még kisemtud jönni az megérdemli"! Oké, tegyük fel public szerveren az egyik oldalon szinte csak klántagok vannak, a másikon pedig olyanok akiknek semmi köze az ilyen dolgokhoz. Szerinted mégis mennyi esélye van "kitõrni" az alkalmi csapatnak egy szervezett, adott esetben több éve együtt játszó csapat/csapatok ellen?! A public szerverek szórakozásra vannak szerintem, az hogy egy klánmeccsen mit csináltok az meg senkit nem érdekel! Legalább is publicon nem...

Horda Maki!:D

erdos
Nini, ratyi Piccolo :-)
"Kéne valami reg ahhoz hogy a jcsr.hu-ra írni tudjak arrra a kis vacak üzenõ falra?"
Neked is úgy megy mint a többieknek, beírsz valamit aztán alatta a nevedet beírod és a "plotty" nevû gomb, ennyi az egész. :-) Ha nem megy akkor sajnos az oldal emlékszik rád 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

szerintem aki hagyja hogy bekempeljék és még kisemtud jönni az megérdemli. De ez izlés kérdése, engem egy HARCI játékban nem zavar ha leölnek... Van akit igen ez van. Ha olyan szerveren vagyok ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem. ennyi...

koschwarz
schrank ilyen<#vigyor2><#ravasz1>

Nem emlékszem hogy az EA kiadott volna szabálykönyvet.
Attól hogy valamire lehetõség van egy játékban még nem feltétlenül kell élni is vele (szigorúan publicról beszélek) ez egy társas szórakozás aminek a lényege hogy mindenki(!) jól érezze magát aki felmegy a szerverre, ez a jól megbüntetlek te meg élvezd már 18+ kategória 😊

Sok embert nem szórakoztat hogy a változatos játék helyet 150-szer is a kempbõl kell kitörnie, egy idõ után nagyon unalmas.

koschwarz
rájöttem hétvégén, hogy a commanderkedésen kívül a másik tevékenység, amikor töltöttkáposztát lehet enni játék közben az az, hogy egy jobb pilóta (mint pl. crem<#beka2>) mellé kell beülni és a lézerrakétát lövöldözgetni.

de télleg jobb pilóta mellé kell ülni, mert van olyan is, aki mellett semmit sem sikerült kilõni.

Úristen! 😄

ja én is most voltam,egy árva lélek sem volt fennt az sg serveren😞
pedig 3 hónapja nem toltam és tessék...

schrank
és milyen néven bf-ezett <#nemtudom>
jaaaa aki meg csak kipróbált mindegyiket az attól még nem bf-es csak akkor ha csak azzal játszik de szerintem rajtam kívül nincsenek sokan <#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alma2
Bar addig elkuzdottem benne magam, mig vegre vezethettem helit is, ha azt mondom egy az egyben olyan, mint a dcben, akkor sok mindent elarul, hogy mennyire csiptem a heliket a dcben 😊
mindesetre leesni nem lehet veluk, ha valakinek ez jo 😊

szerintem

Drachomir
ha az sgre gondolsz mert mindenki a rankedeken nyomja!!! de mehetnenk hetelni ...<#violent>

alma2
Igen at lehet venni, csak az egy teljesen mas jatek consolra, bar teny hogy hasonloan kezdodik a jatek neve 😊

szerintem

VÉGÜL ( csak amcsi billen nyomom, nem saját géprõl és nehezen találom a betûket)

Láttam, az a béna pilóták szégyene is csatlakozott VÁGÜL hozzátok (Ahhoj). Ilyen mélyre hogy kerültetek? 😄

Hiya 😉
Kéne valami reg ahhoz hogy a jcsr.hu-ra írni tudjak arrra a kis vacak üzenõ falra?

Ratyi JCSR! 😉

Amúgy miért töküres a fentebb kiírt BF2 server?

JCSR ODIN
LOL Piccolo 8)))

Hagy ne modjam. mit követett el anno olyan 3-4 éve 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Drachomir
ez ,mi ??? singleben atlehet venni masok velett az iranyitast??? <#idiota>

Drachomir
mondjuk attol tarttok akiknek az elobbi elotti beirasom inteztem szeritnem sose olvasnak forumot csak ha valami bajuk van be irnak h valaki oldja meg helyettuk... mert ugye @nyazhatom en ot a serveren fel sem veszi.. csak tudnam az ilyen rúútok minek gamalnak fokent ranked servereken?? 😄

Drachomir
nem pont erre a helyzetre ertettem sokan csinaljak azt h nem fogalalnak el pontot csak kempelik a spawnolokat.. es a war es public game szerintem teljesen mas egyebkent amit te irtal teljesen normalis dolog.. 😊

joebacsi
asszem legutobb everquest2ben lamulgatott, ha jol vettem ki a firkálmányaibol, de nem vennék rá mérget 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hehe, én épp BF2-vel nosztalgiázok, és rendszeresen fekvõrendõrösdit játszok a tankok elõtt, alatt, után 😄

Hmm nemtudod meliyikben, milyen néven? Én is megfordultam párban 😊

joebacsi
dög vagy mondták már? 😄

joebacsi
a "fiatalembernek" max csókolommal köszönhecc, ö már akkor bfezett, mikor te még azt se tudtad mi az a magömlés <#mf2>

joebacsi
néha megy nosztalgiazni 42be, de max valami szutyok mmorpgn találod meg 😊

Csak kombinacioval. Ctrl+Alt+ a kurzor folotti billentyuk(Ins, Home, stb). Termeszetesen csak hat csapattarsad lehet egyszerre.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sipka
Én a követekezõre lennék kíváncsi, kérem aki tud segítsen!
Láttam a játékot PS2-n, Singleplayerbe a látomezõben lévõ bármely csapattársba bele lehetett "repülni" és ezzel a továbbiakban azt lehetett irányítani. Van ilyen a PC-s játékban? Ha igen alapértelmezett beállításokkal melyik billentyûvel megy a dolog?

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Crem
Lehet, hogy kezdek szenilis lenni?😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

lehet 😊

TS Zolly
Ja illen klánra járó volt ö is?

BFBT?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ratyi JCSR! 😄

Volt minden.., JCSR, D2MH, HBA, trs

TS Zolly
trs volt nem?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy