Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amugy leszurtem a velemenyem, ennyi.
Remelem nem jatszunk egymas mellett, sot egymas ellen sem...<#vigyor3>#vigyor3>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Valakinek belefér, valakinek nem, ennyi az egész.....
Nos en ebbol azt vettem ki, hogy te is ezt csinalod, amennyiben nincs ilyen szabaly a szerveren( bar kerdem en: hol van irott szabalyzat? melyik szerveren? es hol engedik a basereapet? <#ravasz1>#ravasz1> )
Javits ki ha tevedek...
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
"Ha olyan szerveren vagyok ahol él ez a szabály akkor betartom, ahol nem ott nem. ennyi..."
😉
lehet engem is fikázni 😉
Az ilyen hozzaallasu "jatekosoktol" van elege minden mas, rendesen jatszo jatekosnak a szerveren...
Mint tudjuk nem nagy durranas kiloni a felszallni szandekozo repuloket, es a foldi legvedelem is egy kalap szar, tehat egy Gulf-on a MEC-bazis fele nezo amcsi repulo, geppuskaval legyalazhatja az egesz MEC legierot a foldon palya elejen (volt ra pelda, majdnem megvalasztottak az illetot az ev cyber-jatekosanak <#gunyos1>#gunyos1> )
Szoval ha neked ilyesmi kell egy atdolgozott nap utani kikapcsolodaskent, akkor komolyan mondom nem ertelek... Szemely szerint csipobol nyomnam neki a 3 nap bant az ilyesmiert <#gonosz2>#gonosz2>
Ha nem akkor mondsza itt, beírom neked oda :-)
Ahhoj mindenhol képviselteti magát, õt így kell szeretni. Te, modtam már milyen tök jól megy a csapatnak mióta nem hallunk felõled? 😛
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nos természetesen úgy nem megy. Pilóták szégyene Ahhoj hogy kerül hozzátok? Ennél lejjebb már nem süllywshwt az igaz 😄
szerintem meg aki ilyet ír az vagy nincs képben hogy egy publicon mi zajlik vagy túl komolyan veszi a játékot
Az emberkék többnyire a hiányukat elégítik ki szabadidejükben, meló után nekem a játék a kikapcsolódás miatt kell, van akinek meg...
Horda Maki!:D
"Kéne valami reg ahhoz hogy a jcsr.hu-ra írni tudjak arrra a kis vacak üzenõ falra?"
Neked is úgy megy mint a többieknek, beírsz valamit aztán alatta a nevedet beírod és a "plotty" nevû gomb, ennyi az egész. :-) Ha nem megy akkor sajnos az oldal emlékszik rád 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Attól hogy valamire lehetõség van egy játékban még nem feltétlenül kell élni is vele (szigorúan publicról beszélek) ez egy társas szórakozás aminek a lényege hogy mindenki(!) jól érezze magát aki felmegy a szerverre, ez a jól megbüntetlek te meg élvezd már 18+ kategória 😊
Sok embert nem szórakoztat hogy a változatos játék helyet 150-szer is a kempbõl kell kitörnie, egy idõ után nagyon unalmas.
de télleg jobb pilóta mellé kell ülni, mert van olyan is, aki mellett semmit sem sikerült kilõni.
pedig 3 hónapja nem toltam és tessék...
jaaaa aki meg csak kipróbált mindegyiket az attól még nem bf-es csak akkor ha csak azzal játszik de szerintem rajtam kívül nincsenek sokan <#nyes>#nyes>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
mindesetre leesni nem lehet veluk, ha valakinek ez jo 😊
szerintem
szerintem
Kéne valami reg ahhoz hogy a jcsr.hu-ra írni tudjak arrra a kis vacak üzenõ falra?
Ratyi JCSR! 😉
Amúgy miért töküres a fentebb kiírt BF2 server?
Hagy ne modjam. mit követett el anno olyan 3-4 éve 8)
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hmm nemtudod meliyikben, milyen néven? Én is megfordultam párban 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Láttam a játékot PS2-n, Singleplayerbe a látomezõben lévõ bármely csapattársba bele lehetett "repülni" és ezzel a továbbiakban azt lehetett irányítani. Van ilyen a PC-s játékban? Ha igen alapértelmezett beállításokkal melyik billentyûvel megy a dolog?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
BFBT?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy