FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
goodspeed #75098 Na pár dolgot elszeretnék mondani....
Akik megnézték a statomat láthattk hogy a többszáz óra játékomat főleg nem magyar szervereken szedtem ösze.. ennek az oka az itteni és az ottani (vagyis a külföldi) játékosok eltérő mentalitása , a külföldiek javára. Sajnos a magyr Bf2 scene társadalmának java része unintelligensen játszik, ez sok mindenre levezethető, főleg az iskolázatlanságra.. amilyen az iskolai tanulmánya ,olyan a játéka... Mondok egy példát... szertek commanderként játszani, na most a sok magyar játékos képtelen megérteni, hogy ne hangon szóljon, hogy " itt vagyok a bokorban küldj már artilleryt a tőlem 300 méterre lévő ellenre", vagy supplyt vagy uav-t, mert előszőr is sokszor azt sem tudom ki beszél, másodszor meg még kevésbé lehet tudni hogy hova kell, harmadjára meg ha megjelölné akkor csak az accpetre kellene klikkelnem... érdekes módon ez a külföldi szervereken megy, itt nem.. aztán itt még mindig ott tartunk, hogy egy pálya két kör, hát a francnak sincs kedve két körönként új pályát nyomi, a legtöbbször, olyan szervereken játszom, ahol alsosósoron 20 kör van... na nagyjából ennyi... nőjetek már fel végre... amúgy egy Bf talin asszem ha felnőttök ott leszek :)