Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a srác commander volt és folyamatosan osztotta az észt az egész csapatnak!
pontosabban csak ketten voltunk Leader-ek de ez az idióta azt hitte h mindenki halja amit mond😊)))
mondom neki h csak kettönknek dumál de õ azt mondja leszar mindenkit!
kb ilyen Henker szintû volt a srác. nem is haragudtam rá mert könnyesre röhögtem rajta magam😄
Silver vagy ki a tököm volt a DRAGON clan-ból! érdemes meglátogatni a gyereket😄D
██
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Tedd fel szerintem az 1.12 patchet is.
Volt ám rendesen pia.Még maradt is mert annyi volt.Van még nekem Whisky-m meg konyak-om.😄
- A Magyar Transportkirály Bajnokság 2 havonta kerül megrendezésre.
- Mindenki bekerülhet aki nevez a versenyre a honlapon.
- Páros futamokokból áll a verseny. Akik gyõznek továbbjutnak, akik vesztenek kiesnek. A végén az elsõ helyezett megkapja a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY ÉRMET.
- Az útvonalak és a térképek amin a Bajnokság megrendezésre kerül titkos egészen az utolsó estéig amikor is a honlapra felkerül.
- Gyakorolni a Bajnokságra lehet az SG szerveren egyedül, vagy amikor épp csak sima versenyek zajlanak.
A halál csupán a kezdet...

Az elsõ fogja kapni a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY CÍMET! Nevezni kell a versenyre. stb...neked való schrank.
Together we'll fly someday...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Elastic An-usZ Boys
Egyébként jo a video, csak a beirásokat levehetted volna .. pl: állnak az APC-k, és vki belöki h : MI VAN???
😄
<#ravasz1>#ravasz1> nem abban egyeztünk meg hogy a "dalszöveg" a forgatókönyv <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes> na mindegy szerintem minden mozzanat adott a zene alá illõ video-hoz csak át kéne vagdosni ilyesmire természetesen bf2-es környezetben amúgy tisztába vagyok vele hogy ez kurva sok munka lenne pármásodpercenkénti vágásokkal kitölteni 5,5 percet ezért vedd úgy hogy nem szóltam semmit <#kuss>#kuss>
A mai nappal lezárult a jelentkezés. Több embert nem regisztrálok.
Azok akik jelentkeztek a csapatba HÉTFÕ 11:13-ig csekkoljanak be egy HSZ-el az SG TEAM topicba. (Gyengéknek: a piros betûs rész fölött megtalálod a linket. Csak bejelentkezve lehet belépni.)
Aki ezt a határidõn belül nem teszi meg, az nem lehet tag.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a zene meg pont illik alá, tehát azzal nincs gáz :-))
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
lassan szerezheted a zsíros szponzorokat 😊

PannonRobi
<#hehe>#hehe>