Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
ma jót röhögtem a magyar privat ranked szerveren!
a srác commander volt és folyamatosan osztotta az észt az egész csapatnak!
pontosabban csak ketten voltunk Leader-ek de ez az idióta azt hitte h mindenki halja amit mond😊)))
mondom neki h csak kettönknek dumál de õ azt mondja leszar mindenkit!
kb ilyen Henker szintû volt a srác. nem is haragudtam rá mert könnyesre röhögtem rajta magam😄
Silver vagy ki a tököm volt a DRAGON clan-ból! érdemes meglátogatni a gyereket😄D

██

schrank
éééés eeeeez hö <#ejnye1><#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sza23
1 óra alatt 3xor dobott kia windowsba ez a sz.r játék<#mf3><#falbav><#falbav>( na jó nem szar) és nem tudom, hogy miért??<#nemtudom> Ha felteszem a Sf-et akkor újra kell patchelni az 1.12-el? Mert nekem nem megy a multi része.

<#vigyor3><#eljen>

Robogo
AZ kemény.Nem fájt a fejed?😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Hát én nem ott lakom.Nem tom ki lakik ott.😊

HBD Robi & Warlock <#wave><#pias>

thx

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

megvan😄

azt honnan tudom leszedni??:S

Pharaoh
refresforce egy progi, ha nem tudod,hogy mi nem is hiszem hogy fent lenne.
Tedd fel szerintem az 1.12 patchet is.

hy all tom hogy benne van az FAQ-ban de! eddig ment a gamma, feltettem a Special Force-ot és azzal együtt feltette az 1.1 es patch et és most nem emgy a gamma!!!!jah meg most vettem elõször nVida karit és mi aza refresforce??😄:S

BurnBaby
hbd robi

www.battlefield.hu

Running

sza23
akkor én viszem a pálmát.vmelyik nap hajnal fél ötkor kotta részegen játszottam.Bár sokra nem emléxem de gyanus volt. hogy mikor felébredtem még ment a game<#eplus2>

Szega87
pannonhalmi van köztetek? hol lakik falun(városon) belül? Mamám is ottlakik ! Sokat járok arra !!!

Robogo
Happy Szülinapot PannonRobi(Pannonhalma😄)

Danee
PannonRobi
Boldog Szülinapot!

Robogo
Hajnali 1-ig bulizó helyen voltam azt én hülye még felmentem bf2-õzni utána.😄
Volt ám rendesen pia.Még maradt is mert annyi volt.Van még nekem Whisky-m meg konyak-om.😄

Running
4. Magyar Transportkirály Bajnokság!

- A Magyar Transportkirály Bajnokság 2 havonta kerül megrendezésre.
- Mindenki bekerülhet aki nevez a versenyre a honlapon.
- Páros futamokokból áll a verseny. Akik gyõznek továbbjutnak, akik vesztenek kiesnek. A végén az elsõ helyezett megkapja a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY ÉRMET.
- Az útvonalak és a térképek amin a Bajnokság megrendezésre kerül titkos egészen az utolsó estéig amikor is a honlapra felkerül.
- Gyakorolni a Bajnokságra lehet az SG szerveren egyedül, vagy amikor épp csak sima versenyek zajlanak.

Danee
Mennyit ittál? <#hehe>

Robogo
Jó reggelt mindenkinek!<#sniffles>

Danee
akko ebbõl már nem fogsz megélni 😄

Fenrir
nem lehetne korhatáros szervereket bekapcsolni? akkor az óvodások nem rontanák a levegõt <#eplus2>

A halál csupán a kezdet...

schrank
ennyit a filmes pályafutásomról <#hehe>

Danee
ezen DDany a lenyeg😊 meg jo hogy beszoltam neki miko 15x egymas utan bekempeltek hozzank...

Running
Tervezem egy másik típusú autóverseny megrendezését is. Ott kettes futamok lesznek csak, és aki továbbjut az versenyzik tovább...amig ki nem jön h ki az elsõ.

Az elsõ fogja kapni a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY CÍMET! Nevezni kell a versenyre. stb...neked való schrank.

Ahhoj
aztán felkeltél? 😛

alberto 15
magadat be se rakod? te igen cifrákat káromkodtál neki

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Me0w
Hehe, nekem reggel azt kiabalta egy maki hogy 'meow fu aimbot cheater'... 😊)

Together we'll fly someday...

schrank
legalább albínó barátunk ismeri a prefixumokat " Mega ...vaanyád"<#hehe>

Danee

schrank
ha jól tanulsz felvesznek a MALÉV-hoz stewardress-nek <#puszis><#mf2>

TS Zolly
Dejókat versenyeztünk egykor bágikkal no fly zone pályán, egyik bézrõl a másikra. Szabály csak annyi volt, érj be elöbb.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
gyoker vagy te ahhoz 😊

schrank
Ulead Media Studio na majd ezzel nekiugrok hátha jutok valamire <#fejvakaras>

Hatt
No és van pofátok nekem nem szólni? Már megint lemaradtam... Hiányzik az a játék és a régi feeling😊

Elastic An-usZ Boys

Danee
lol, aki nem tud lõni az kocsikázik? 😊
Egyébként jo a video, csak a beirásokat levehetted volna .. pl: állnak az APC-k, és vki belöki h : MI VAN???
😄

schrank
õõõõõõ fritz elõször is köszi a videót<#worship>
<#ravasz1> nem abban egyeztünk meg hogy a "dalszöveg" a forgatókönyv <#ejnye1><#nyes> na mindegy szerintem minden mozzanat adott a zene alá illõ video-hoz csak át kéne vagdosni ilyesmire természetesen bf2-es környezetben amúgy tisztába vagyok vele hogy ez kurva sok munka lenne pármásodpercenkénti vágásokkal kitölteni 5,5 percet ezért vedd úgy hogy nem szóltam semmit <#kuss>

Running
FIGYELEM SG TEAMBE JELENTKEZÕK!!

A mai nappal lezárult a jelentkezés. Több embert nem regisztrálok.

Azok akik jelentkeztek a csapatba HÉTFÕ 11:13-ig csekkoljanak be egy HSZ-el az SG TEAM topicba. (Gyengéknek: a piros betûs rész fölött megtalálod a linket. Csak bejelentkezve lehet belépni.)
Aki ezt a határidõn belül nem teszi meg, az nem lehet tag.

joebacsi
jah, jólett, bár kétségtelen, hogy nem a zene a legkiemelkedobb pontja <#vigyor3>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
ez király lett vazzeg.
a zene meg pont illik alá, tehát azzal nincs gáz :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
az ok, hogy az alapötlet, hogy "há autoversenyezzünk bf2vel" nem az övé, de ti építettetek köré szabályrendszert, ami folyamatosan tökéletesedett, és running most ezt akarja a külföldiek között is terjeszteni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
hékás én letölteni akartam nem megnézni <#ejnye1><#nyes>

schrank
hogy lenne már az õ ötlete amikor már akkor voltak "hivatalos" race mapok amikor a running még CS-zett <#hehe>lásd az a gokart pályás még hogy az õ ötlete <#mf2>

Running
Háháááá...

joebacsi
védesd le a jogokat, mielõtt még végignéznéd, hogy valami gorcs milliomossá válik az ötletedbol XD

Running
Szeretném ha a külföldi szervereken is beindulna a verseny...nemsokára lefordításra kerülnek a szabályok, meg ami a versenyekhez tartozik és akkor remélem ezek felhasználásával máshol is elindulhatnak a versenyek.

joebacsi
interkontinentálissá vált a részingvar? 😊
lassan szerezheted a zsíros szponzorokat 😊

Running
Filefronton van. És a race mapokkal együtt a videóknak is van topicja külföldi fórumon.