• koschwarz
    én nem tudom, hogy borg mennyire követi naprakészen ezt a fórumot, de a mondókájából azt szűrtem le, hogy nem igazán. lehet, hogy nem mindig az esetek 100%-ban, de 98%-ban biztos hogy normális kérdésre normális választ kapnak a kezdők, akik kérdést tesznek fel itt. ha mást nem legalább annyit, hogy "FAQ", tehát felhívják a figyelmét a banner-re. én legalábbis így látom.

másik: felőlem lehet valaki klános vagy kezdő, ha azért lő hátba csapattársat, mert neki kell a jármű, akkor az így is úgy is bunkóság. ezen kívül nem tudom,hogy tudja más játékát tönkretenni akár egy kezdő, akár egy profi, mert ebben a játékban mindenki követ el hibát, bárki felrobbanhat egy csapattárs gránátjától, ha véletlenül pont olyan helyre futott, stb. lehetne a példákat sorolni, de a lényeg az, hogy a szándékos bunkóságot én sem tudom tolerálni.

gameoverr-rel szerintem csak az a baj, hogy nem tud (konfig-problémája miatt) túlllépni a demo keretein, ha arról ír, végig sem olvasom, mivel számomra fárasztó. de bárki hasonló hsz-ét fárasztónak találnám, ha azt ecsetelné, hogy megint sikerült a helivel beállni egy spawnpont közelébe, és a demóval játszó, tehát valszeg full kezdő játékosokból álló ellenfeleket irtania...