Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A kis sunyi. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én már akkor halomra henteltem tömegeket mikor te még a barbi féshönnel toltad.
- A Bajnokságon csak azok versenyezhetnek akik látják itt a nevüket. A többiek szervezõként, vagy nézõként vesznek részt a versenyen.
1.
2. Keke77
3. tRs.Gerzson
4. Schrank_HUN
5.
6. Gundark
--------------RANGLISTA SZERINT MÉG BEKERÜLNEK---------------
7. Nicam
8. LuluBono
9.
10. p4428
11. NSSlayer
12. elgnomo
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Muhahaha!!!
Te kis csíra, a tankos K/D ratiom nekem is 3 felett van, csakhogy én azt gulf-on, meg kubra damon szereztem, tankok ellen, nem pedig karkandon, gyalogok ellen.
Arról nem is beszélve, hogy bárki, aki komolyan tankozik ennél sokkal jobb arányokkal rendelkezik, mint te.
Amúgy mostanában miért nem játszol? Félsz, hogy tönkremegy a csodálatra méltó K/D, vagy "nem akarsz kocka lenni"?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
itt nehezebb mivel vaalmi nagypro programer ugy gondolta hogy a helinek egy tanklövés az csak némi üzemzavart okoz 😛
Akkor szólj neki,ha ott tart a bf2 patch (kb 3.67),hogy tankkal kilõhetõ bármilyen légi jármû 1 lövésbõl!
Addig fölösleges vitázni,mert páncélos nem nyerhet heli ellen!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
FB-böl is kihagytál amugy egy két dúrva embert 😉 es akkor meg a sima bf mega viet nem is volt... szall az egesz szavazás hülyeség.
Monjuk it irreális hogy kettö skull kell a helibe de majd szakitok rád idõt!
Öööö... akarsz játszani olyat, hogy te vagy tankkal, én meg helivel? Mondjuk Gulf of Oman-on... Na, lécci. Te mec tank, én amcsi heli. De ne csodálkozz, ha meghalsz, mielõtt meglátnál.....
Én nem tartom magam annyira jónak,csupán szeretem ezt a játékot!
Szeretnék kimaradni az anyázásokból!
Mi (CoR) tudjuk a másikról hogy miben és mennyire jó,legyen ez elég nekünk!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
sniper:- passz. Esetleg End?
gyalogos: frx|Meow - U42 Tiba - FB L--Bandi
Tankos: FB L--Bandi - «CoR» Beers
Repülõs: «CoR» Dogfihgter
Heli: frx|Rodat- «CoR» Murry
Légvédelem: Schrank - esetleg jómagam 😄
Antitank: Fél GS.dc klán.
SV: frx|Rodat - frx|DonC esetleg megint én?😄
Specops: frx|Meow
Ugyi feltünt, hogy a DC-s arcokról irtam?
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
<#banplz>#banplz><#gunyos1>#gunyos1>
másrészt, téged nagyon félreneveltek (neveltek?)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ezen az oldalon megláthatjátok LBandi, a tankos sátán ábrázatát... a világ legjobb tankosa... mehehehe pfujjbroáf
SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
és vannak az okos AT-sok, akik a házak közül lövik a tankokat (mert úgy még esélyük is van életben maradni egy lövés után)
errõl ennyit.
kíváncsi vagyok hány repülõt lõttél le tankkal. már ha repült, és nem a kifutópályán kempeltél.
engem se visz rá a lélek a pisztolyos meg a késes bézikbedzs megszerzésére
a stílusból ítélve block=mindenki Al Bundy-jával. vagy ahogy az egyik rémrendescsalád-részben volt mostanában : "miszter bundi"
Amugy a városi mappokon nehezebb érvényesülni tankkal....
PLd egy gulf of omanon ahol lehet lövöldözi heliket meg repcsiket meg tankokat, na ott már könnyebb jáccan.
Remélem a köv. patch-ba beraknak egy ilyet IS!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DC-be legalább 3-3 heli meg repcsi volt de itt a ...szom se fog ezekre várni <#szomoru2>#szomoru2>
Szar vagy. ez van majd ha elérted a 0-as K/D-t a minuszból akkor magyarázzál... Ez a baj az ilyen új fragekkel mint te hogy túlságosan nagy a szájuk a semmire, és nem tisztelik azokat akik sokkal jobbak és már 3 éve tolják az ipart.... Mellesleg ha nem lenne a szellemin képeséged a béka valaga alatt akkor olvashattad volna hogy a BF összes részéböl keresik a legjobb játékosokat. segitek:
Battlefield 42
Battlefield Vietnam
Battlefield 2
DC-ben a mi klánunk akkora pro volt mint te soha nem lennél még cheattal sem.... Tudod bárkit lenyomtam tankkal. Ez tény.
egy másodpercet volt helivel 😄
itt van. azért ez sem olyan rossz
Hordások, publicosok, fórumosok figyelem!!!
11-én VASÁRNAP 20:30-as kezdettel War a
16 vs 16 csapatok lesznek 20 perces köridõvel. Ticket: 200
Mivel a Horda nem rendelkezik 12 taggal és abból páran ki is esnek CB meccsek ellen, ezért kérek mindenkit jelentkezzen be aki tudna jönni és jelezze az is aki nem tud a hirdetett idõpontban megjelenni. Írjatok privátot, vagy az SG TEAM TOPICBA....az eseményeket adatokat a verseny honlapjának fórumán megtudhatod (link aláírásban)
Ide lehet írni
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...