FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #74473 Én elmagyarázom:
"Biztos megsértek pár embert azzal, hogy én nem szoktam kertelni, és kimondom a véleményemet.
De a BF/DC klánok jelentős része (akik egy közösséget képeznek, és a vetületük sajnos itt az SG-n is megvan) mára olyan lett, mint egy belterjes falu egy horrorfilmben. A lakók egymást dugják, de ha valaki kintről jön azt kiutálni, leugatni, megölni. Pontosan leszűrhető ez abból is, ahogy itt ebben a topikban egyesek az újoncokhoz állnak. Hihetetlen tapló és bunkó módon kezelnek embereket, és mikor valaki ezt szóváteszi nekik, akkor összpontosítják a támadásaikat arra az emberre egyből. A kezdők csak faszlámák, és hülyegyerekek, akik úgysem tanulnak soha, és úgyis csak az Ő játékukat akadályozzák. Mintha a BF valami különbejáratú kupleráj lenne, ahova csak az öregek járhatnak... akik persze sosem voltak kezdők, hanem beleszülettek a profizmusba. Amely profizmus sajnos csak a kultúrát felejtette el rájuk erőltetni.
...Bármilyen bunkó, tapló legyen az adott ember, mindig jön még pár az adott klánból, vagy egy másikból, aki mindegy mire de helyesel neki. És közös erővel elkergetik az újakat(pl amikor a Janek-féle felélesztem-lelövöm esetet szóvá tettem(amit mellesleg minden jóérzésű ember megszólna), olyan túlerővel találtam magam szembe, hogy 2 hétre jobbnak láttam visszavonulni), az érdeklődőket, sőt bárki mást is, aki nem csahol az ő véleményük után kutya módjára.
...Van itt jópár ember (sőt talán a jelentős rész), aki teljesen normálisan tud fórumozni, normálisan áll a felmerülő témákhoz, és nem azt lesi egyfolytában hogy hol nyaljon mélyre valamelyik nagyöreg véleményének..."
Ezek egy bizonyos Borg nevű úriember szavai(akitől elnézést kérek, hogy csak így idézem a szavait, de ha már egyszer leírta akkor bárki bármikor elolvashatja, és ha csak szimplán beírtam volna a hozzászólás számát a kutya sem nézte volna meg).
Szóval a sok észosztó okostojás lehet, hogy jobban tenné, ha magába szállna egy kicsit.
Utánam is jött egy-két új fórumozó, amelyek többségéhez olyan hangnemben szóltak egyesek, hogy én szégyeltem magam.
Én minden hozzászólásomat teljesen normális hangnemben írtam, senkit sem bántva meg velük. De valakinek mindig sikerült valami olyat válaszolnia rá, ami nyomdafestéket nem tűrt. Ezek után teljesen természetes módon próbáltam magam megvédeni/visszavágni, de még azt is kultúrált formában.
Én megfogadtam, hogy nem szólok hozzá valakihez(ez a szám már talán kettő), "ők"(nehéz őket emberszámba venni a viselkedésük után) nyugodtan elolvashatják Borg szavait mégegyszer. Na szóval én megfogadtam, hogy nem szólok hozzájuk, de az egyikük azóta is nyomdafestéket nem türő megjegyzéseket tesz és tehet mindenféle kimoderálás nélkül. Szóval a probléma megoldására tisztelettel javasolnám, hogy ők se szóljanak hozzám a továbbiakban(én is visszafogom magam, mint ahogy arra már utaltam korábban is, hogy lényegesen csökkentek a hozzászólásaim száma)), ne kérdezzenek semmit, ne reagáljanak egyetlen hozzászólásomra sem és el leszünk békében egymás mellett.
Ha nem fogadják meg a tanácsom, akkor nyugodtan elolvashatják az idézetet még egyszer...