Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja bocs de most eldurrant az agyam.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Van 54 késes gyilkolásom de 7 egy körben még nem volt.Ahhoz kibaszott szerencse kell vagy valakivel összebeszéni aki ellenség.

0Fritz0
Semmi gond, de akkor legközelebb írd oda azt is, hogy: "ha lehet, magyarul". 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sajnos nem.

Running
Figyi, te nem vagy rendõr véletlenül??<#vigyor5>

Egy kör alatt azt értsem amitõl elindul a pálya odáig amíg az egyik csapatnak elfogynak a pontjai?7 kill?Késsel?Az olyan mintha lottóznék.

Crem
azt elfelejtettem írni, hogy 1 körön bellûl.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Szerintem már sokkal többször gyilkoltam késsel és nem kaptam meg.

koschwarz
asszem 7 késes kill kell egy körben a basic knife-hoz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

<#wave>
Most ez nem sértés volt de tényleg nem értem.Már olyan régóta késelek és még nem kaptam meg.

Crem
7x kell gyilkolnod késsel...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
bakker, nekem is a basic knife meg a pistol kell (majd) a következõ rangig, de tök nincs kedvem ezeknek nekiállni.

De baszki ne angolul mert nem értem.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mit kell tenni a Basic Knife Combat Badge-ért?

0Fritz0
Ez lehetséges, amennyiben kiveszik az idõlimitet és feltekerik a ticketeket.
Az már más kérdés, hogy ranked szervert szabad-e így átkonfigolni.😊

koschwarz
hát ha a round nem az egy térképen lejáccott egy meccset jelent, akkor meg semmi értelme ennek az adatnak, mert akkor minden egyes szerveren mindig más számítana 1 round-nak...

Biztos jól értelmezzük a round fogalmát? Lehet hogy ez az az idõszak amig a szerveren beállitott összes térkép lemegy X alkalommal...

Az 5000 az tényleg fake, teljesen ki van csukva a dolog 😊 Én már a 100 közelinek is örülök... igaz, ez nem mérvadó 😊

koschwarz
ugye ez nem fotoshop?? 😊

asszem mindenki tisztában van vele, vita nélkül, hogy 5000nemtomhányszáz pontot egy kör alatt fizikailag lehetetlen legálisan összeszedni, úgyhogy az ilyennek kapásból nem global-bant, hanem univerzum-bant kellene kapnia.

koschwarz
kösz, flatline, én is megnéztem a bf2-es honlap topicját, ahol ez az LBandi fényezi magát...ilyen egy beképzelt, ellenszenves pofát!

joebacsi
nálunk is fél csapat kecseg fakabát...nyugi ismerem a fajtátokat <#mf1><#beka3>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Ja...ott a pont, leszarom. <#hehe>

alma2
elso szaznak, vagy inkabb 200-nak torolnem a statjat szo nelkul.

szerintem

joebacsi
sztem a rendõr effektíve lesz@rja, hogy mit kamuztok a melóhelyen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

En itt buncselekmenyekre bujtom fel az egyik forumtarsat, mikozben a moderator rendor. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Legjobb köreredmények

Hmmm.... 5379 pont: nem is rossz egy kör alatt.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Miva???<#zavart2>

sza23
Ott a pont!

koschwarz
ez nagyon teccik, grat hozzá! 😊))

Rekord ido alatt kierni a repterre. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Objective

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

sza23
Laza a srác!Azért megnézném, hogy gyalogosan mit tud<#violent><#hehe>

Csinálj egy jó filmet hátha bekerül a moziba<#hehe><#hehe><#hehe>

Pharolas
Nem ez a kérdés, hanem az, hogy nekem mibõl veszel 97 centi képátmérõjû plazmatévét ??? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Boltbol bazz, csak nyitvatartasi ido utan kell menni. En de hulye vagyok! Itt a Running.

Mennék én, mennék, vazze!

De akkor mibõl veszek 97 centi képátmérõjû plazmatévét magamnak karácsonyra??? 😉

Ha még lesz ilyen szólj <#hehe><#eljen>

Pharolas
Fleti mond be az unalmast a munkahelyen, és gyere játszani <#buck>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Sajna január közepéig esélytelen, mert munkahelyileg nagy nyomás alatt vagyok, a szabadidõmben ezáltal inkább most nem dolgoznék, hanem játszanék.
Amúgy a forgatókönyv nagyrésze már megvan....

0Fritz0
Flat, mit szólnál, ha két flémelés között megint csinálnánk filmet? 😊

Tenyleg 450-edik vagy alfi? Nesze, itt az elso. Erre lehet buszke!
Bar ugy latom o is elobb gyakorolt, aztan csinalt egy uj logint, hogy szebb legyen a statja. Honnan ismeros ez a modszer?

dronkZero
Na, nekem 3493/3292 medic-kel, úgy hogy eddig is szartam rá, és ezután sem fog érdekelni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mar ugy ertem Flatlinenal a masodik sorban. 😊

"Gyalog 09:29:59 285 437"

En tokre leszoktam rola. Csak akkor rohangalok At-vel, ha tenyleg szukseg van panceltorosre. Lehet, hogy en vagyok pancser, de mostanaban rendszeresen visznek el belole ot-hat lovest a nepek harom meterrol, a megtoltese pedig remalom.

bakvarnyu
Mar napok ota kurva lassan hozza be azt az oldalt, biztosan sok ember olvassa.

Azért arra kíváncsi lennék hogy mostanság hogy állná meg a helyét a patch óta, gyengített tank páncélzattal, plussz mindenki a DAO miatt szívesebben favorizálja az AT kasztot.

-tRs-Landor

De hat ott van az is a masodik sorban. 😊

Vajon mennyi idõt tölt el tankra várva?

Ez az LBandi hihetetlen, most épp a battlefield.hu fórumán veri a nyálát a K/D ratio-jára. (a kis tankmániás) Állítása szerint megérdemelné, hogy beválasszák az 5 legjobb magyar BF2-es játékos közé... 😊)

Áttekintés:
Típus--Idõ------Kill-Halál
Jármûv 54:54:41 5107 921
Gyalog 09:29:59 285 437

Loál! 😊