FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nekem is attól száll el az agyam mint amit valaki lentebb írt ... ma 5 szerveren volt ugyanaz ... egyik oldal profik (pontokból és meglepően egyforma klánprefixekből gondolom ... meg abból hogy a srác ugribugri közben bekapott 4
sorozatot LMG-ből, majd 1 lövés és meghaltam ... többször is persze ...) természetesen, a másik oldalon 2-vel kevesebben, és szophattam ... Karklandon úgy lettünk lepörgetve hogy 2-szer elfoglaltam egy egy spawnpointot és tartottam egy darabig (Amcsiként ...) de sem segítség sem támogatás semmi nem jött ... arról nem is beszélve, hogy alighogy kilőttek pontról, már vissza is foglalták őket ... az egész map alatt ez a 2 foglalás történt ...
Arról nem is beszélve, hogy amikor valamelyik oldal lepörgethetetlen, akkor minig azon az oldalon vannak a "prók" :(
Én a kiegyenlített gémeket szeretem, 7th szerveren szoktam jókat nyomulni, de napközben üres, este meg nem férek fel :)