Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Az SG szervert csak vasárnaponként 20:30 után lehet lejelszavazni, mivel PUBLIC szervernek minõsül. Vagyis a klánharcok nagy részét az említett idõpontra kell beszervezni. Természetesen lehet hétköznap is WAR csak a szervert nem kódolhatjuk le. Akik véletlenül betévednek azokat el lehet tessékelni addig, szóval szerintem megoldható a dolog hétköznap is.
Szerdán a Verseny után, 20:30 után SG HORDA gyakorlás és taktikai megbeszélés, aki épp ráér az jöjjön.
😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha van idõpontotok, akkor szóljatok.<#hehe>#hehe>
Bocsánatot szertenék kérni a hordásoktól a tegnapi miatt, én szerveztem keresztbe a kornél által leszervezett horda elleni meccset. teljesen kiment a fejembõl pedig említette és lebeszéltem egy gyakot az ex-szel mivel most vasárnap a 32-es ladder 2. helyezettjével nyomjuk. szal még1* bocsánat, amint lesz egy szabad vasnapunk állunk rendelkezésre. Az ex-nek meg köszönjük a gyakorlást, egyre jobbak lesznek, pár meccs és tuti a topten nekik a ladderen.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ezt a stat oldalon látom.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
2 hónapja nem toltam kereken.... és 10 percela vége elött értem be oszt meg tudott elözni valaki 1 ponttal..... persze a k/d-je rendesen negativban volt 😛
Horda Maki!:D
skill😊
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Oman helyett valamit WAKE?
passt meg ilyeneket kitõl kapunk??
Még egy kis taktika és gyakorlás aztán.....<#gun>#gun>
atwe majd én is csinálok egy képet valamikor amikor lekaplak de addig itt van helyette egy másik kép:
Running+kés=halál 😊
U.I.:Majd szólunk ha lesz idõpontunk csak most majd sok CB-s meccsünk lesz.
Thanks még1x, remélem hamarosan megismételhetjük. Ha van idõpontotok dobjatok meg vele.
Pá
Gratt mindenkinek De azért lelötem utoljára gabocát 😊
Ja Crem látod a logomat kezd alakulni?!(ez még nem a végleges)😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?