Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
SZIA JO REGGELT, a megoldas: a Program files konyvtar elereset is at kell helyezni a REGEDIT-ben arra a meghajtora ahol van eleg helyed! A TEMP athelyezes onmagaban szart sem er! Bekene tenni a FAQ-ba is mert en is szoptam vele sokat, mig vegul egy angol forumon megtatalaltam a megoldast.

Na jó, hagyjuk....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Akarom mondani:

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running

Az SG szervert csak vasárnaponként 20:30 után lehet lejelszavazni, mivel PUBLIC szervernek minõsül. Vagyis a klánharcok nagy részét az említett idõpontra kell beszervezni. Természetesen lehet hétköznap is WAR csak a szervert nem kódolhatjuk le. Akik véletlenül betévednek azokat el lehet tessékelni addig, szóval szerintem megoldható a dolog hétköznap is.

Szerdán a Verseny után, 20:30 után SG HORDA gyakorlás és taktikai megbeszélés, aki épp ráér az jöjjön.

😊

koschwarz
affene 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Yan
Nem ujreg, csak a nick.

¥ xfire: kistekila

Nekem 0.01 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
már csak 0.03 kell az 1 K/D-hez 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Semmi gond, nem kell annyira izgulni, azért nekünk is elég egy nap egyszer kikapni.
Ha van idõpontotok, akkor szóljatok.<#hehe>

alberto 15
nemtom, de az 5000bõl a 450. helyen vagyok 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
<#eplus2><#eplus2>

erdos
no,
Bocsánatot szertenék kérni a hordásoktól a tegnapi miatt, én szerveztem keresztbe a kornél által leszervezett horda elleni meccset. teljesen kiment a fejembõl pedig említette és lebeszéltem egy gyakot az ex-szel mivel most vasárnap a 32-es ladder 2. helyezettjével nyomjuk. szal még1* bocsánat, amint lesz egy szabad vasnapunk állunk rendelkezésre. Az ex-nek meg köszönjük a gyakorlást, egyre jobbak lesznek, pár meccs és tuti a topten nekik a ladderen.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Danee
találgass 😊

TS Zolly
<#mf2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alberto 15
mi az a gameSlave Leaderboard ??
ezt a stat oldalon látom.

alberto 15

Hallod én meg mien szar voltam ma....
2 hónapja nem toltam kereken.... és 10 percela vége elött értem be oszt meg tudott elözni valaki 1 ponttal..... persze a k/d-je rendesen negativban volt 😛

Hatt
ügyes vagy

Elastic An-usZ Boys

badsec
Ez a produkció nem jöhetett volna létre a Horda nélkül...Jól "formába hoztunk" estére...<#wink>

Horda Maki!:D

Robogo
Most fölmentem egy kicsit gamelni és amikor beérkeztem akkor 60:50 körül volt a ticket szám és így jó sok pontot értem el ilyen kevés idõ allatt és olyanokat elõztem le akik már eleje óta bent voltak:

skill😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Dr4gonlord
Ja, nekem is, simán, FM internetes játék, csatlakozás, és ennyi.

Yan
Nekem megy 😊

&#165; xfire: kistekila

Dr4gonlord
Kártyajátékra gondolsz?

alberto 15
várják hogy elmenj<#mf1>

schrank
na mivan ilyenkor holvannak a "pjogjamozsók" meg a "gazdaszági infómatikuszok" <#nemtudom><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Robogo
Jaja szerintem az egy bug nagyon utálom.😞

TS Zolly
Legyen igazad. legalább nemfognak a vérpistikék helivel szétkempelni a hüje fejüket.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Az,hogy kétszer cserél tárat az egy új bug ugye?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank
hogy lehet fekete macskával játszani neten egymással mert anno suli tök jó partik voltak hálón de neten fingom sincs hogy kell nyomni<#fejvakaras><#help>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

<#law><#love11><#love12><#puszi><#szeret><#szeret>

uHs Gerzson
Hát erröl a warol is lemaradtam de hát nemlehet mindenhol az ember 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
ok

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

eX RambO
hmmm adjatok 2 percet hogy megbeszéljük. Addig maradjatok plz onlány...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
Oman kapásból nincs is a szerveren...szóval ez most felejtõs...

Hát sajnos van rosz hirem 😊 MASTURR OK OMN MÁR NINVCS FENN A SZERVEREN ÉS mi runningal nem tudjuk lekodolni viszont ugyse jön senki fel a szervere 😊
Oman helyett valamit WAKE?

Running
Csak mapot tudunk állítani. 😊 Semmi mást, se kód, se semmi más...

eX RambO
Köszi masthuur az elsõ és Oman a második
passt meg ilyeneket kitõl kapunk??

ott van használjátok egéségel melyik mappot álitsam be ?

Running
A mai teljesítményem csúcspontja, tessék nevetni:

eX RambO
Runing nem tudnátok kölcsönadni nekünk az SG servert egy warocskára a JCSR ellen??? Nagyon hálásak lennénk. thx

Tényleg nagyon jó war volt 😊
Még egy kis taktika és gyakorlás aztán.....<#gun>
Robogo
Jaja ott majdnem gyõztetek az tényleg nagyon szoros volt.😊
atwe majd én is csinálok egy képet valamikor amikor lekaplak de addig itt van helyette egy másik kép:

Running+kés=halál 😊

U.I.:Majd szólunk ha lesz idõpontunk csak most majd sok CB-s meccsünk lesz.

Running
Senki nem írt semmit, csak pozitív volt a tapasztalat és tényleg jó volt a war, habár én sokat nem élvezhettem belõl a hatalmas lagvihar miatt....

Thanks még1x, remélem hamarosan megismételhetjük. Ha van idõpontotok dobjatok meg vele.

JA de a 38-0 eredményt ne hagyuk ki 😊 már majdnem sikerült a lehetetlen 😊
Gratt mindenkinek De azért lelötem utoljára gabocát 😊

Robogo
Jaja leszünk,de inkább szerintem este fele.Akkor majd holnap talizunk ts-en.

Ja Crem látod a logomat kezd alakulni?!(ez még nem a végleges)😊

Robogo
Hát végülis engem nem zavart semmi csak az volt a lényeg,hogy játszunk egy jót.És ha valaki beírt volna valami rosszat akkor én kérek elnézést bár nem hiszem,hogy volt ilyen.

Crem
JAJA!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ehhh...
Asszony itt toporog a hátam mögött...😞((
Holnap leszetek??

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?