• vsly
    Hát amikor bejött ez a stinger megerösítő "patch",akkor tényleg ilyen volt a helyzet,mint ahogy most leírtad.A legutóbbi patchnél viszont picit finomítottak rajta,így már van esély lerázni az üldözőt.Persze csak ha idöben észreveszed.Ha elbambulsz és sunyin beáll mögéd,akkor csak a szerencsén múlik:)

Erről jut eszembe:Múltkor épp Zataron voltam F35tel.Szép nyugisan kergettem őrületbe a MEC helis párost(szokásomhoz híven,ha nincs erős repcsis a túloldalt).Egyszercsak tiptipBAMM...Leszedett a MIG.Gondoltam furcsa,de van ilyen,hogy a fullos repcsit pikkpakk szétkapják.Na ezután még 3szor zsinórban ugyanez.Már sandítottam hátrafelé azért néha és láttam,hogy szinte a semmiből mögémkerül és annyi nekem...Jahh a srác neve MaSiLa(vagy ilyesmi:))Mondom OK,akkor stílust váltok és megmutatom én neki,hogy milyen a magyarok Istene :Innentől csak rá vadásztam.Sikerült is visszadnom a kölcsönt és 4szer,vagy 5ször le is vadásztam zsinórban.Na itt neki is eldurranhatott az agya,mert onnantól csak egymást kergettük.El is intézett jópárszor,de legalább már nem adtam olyan olcsón a börömet,mint elötte
    Szerencsére vége lett a körnek és megmaradtam más favorite victimje
    Prüszköltem is a dühtől,hogy hogy a fenébe csinált 1-2 dolgot,de aztán megnéztem a repcsis ranglistát és ö a 3.rajta.Szal ahhoz képest egész jól helyt álltam