Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Crem:Nem jössz a ts-be??Megyünk most egyet gamelni.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
KÖSZÖNJÜK GBC HOGY JÓFEJEK VOLTATOK ÉS TÜRELMESEK!!!!

Crem
Akartam kérdezni, hogy te WAR közben XXX-nézel???😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Robogo
Ja ezt sajnálom.😞
Nem volt neked valami jó,de az állítom ha jó lett volna a pinged akkor aláztál volna mindenkit.

Crem
JAH!
Király volt, kár, hogy az elsõrõl lemaradtam!😞((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Én voltam az élõ pajzs....200-250 ping rullzzz...IMÁDLAK FALUNET!!!

schrank
ezt csak az tudhatja aki ott volt <#schmoll2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
albertó ha te a legszebb grafikával akarsz játszani akkor mit keresel itt <#fejvakaras> ez nem szépségverseny !!! hozzád se a szépségedért fog menni a lehendõ feleséged <#hehe>

Robogo
GBC vs SG horda 148-0

Köszönjük a wart jók voltatok.
Képek:

kép1
kép2

Gratula mind a kettõ klának.<#taps>
Ja és várjuk a visszavágot!😊

JCSR-tõl kaphatnánk egy IP-t/jelszót?

Danke!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

badsec
Mi is köszönjük és gratulálunk!<#worship>...Van még mit fejlõdnünk, de elsõre nem is volt rossz!

Horda Maki!:D

mNzJean
Na lezajlott , GBC VS HORDA 148-0 , köszönjük a wart .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Pharaoh
Nem lehet valahonna az 1.12-es patch fileit, (patch.exe, stb amit a temp-be rak) egy rar fileként letölteni?

Sõt a pacmané is.....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

a wold3d-nek jobb grafikája volt...

Jah elég csirke eza bf 2 😛
A DC az már valami....
Csak lenne már erre is, úgy olvastam szinte minden marad amia dc-ben volt csak az uj game motorára. fincsin hangzik 😛

Pharaoh
Mindkettõben a Temp és TMP -ket írtak át, összesen 4 -nek a helyét

Temp goes by so slowly
Temp goes by so slowly <#bohoc>

Átállítottad a Környezeti változók ablak Felhasználói változók és a Rendszerváltozók táblázatában is?

Pharaoh
Tudom, hogy errõl régebben egy csomó hozzászólás szólt, de most nem akarok annyit visszaolvasni.

Most tenném fel a 1.12 patchet, de nincs a C-n 3GB hely, a környezeti változókat (temp mappa) áttettem egy másik lemezre amin van 6G😎, de így is azt arja ki. Pedig már elkezdett fileket is másolni az új temp mapába

Mi ilyankor a megoldás?

uHs Gerzson
Már megy ahogy látom egy ideje 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Crem
Mi a helyzet a mai Warral??

A Trauma a DC-t a rajongóknak csinálta a BF2-t viszont a menedzsmentnek, az újabb verziók elõtt figyelembe vették hogy a fanok mit akarnak BF2-nél azért ez nem így megy majd a modok helyreteszik a DCsek lelkibékéjét 😊

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Remélem a DC2 zsír lesz...

Beers
Ezért játszol Te a bf2-vel,én pedig a DC-vel!
(érdekes,de egyre többen térnek vissza a dc-hez)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Szerintem sincs semmi baj a BF2 alappal, csak kellett volna még fél év amit a játék javítására fordítanak. Gondolom az EA sürgette a dolgot, meg minden egyebet, és mindig az van, hogy hibás ez az amaz...meg lehet figyelni hogy minden amit mostanában kiadnak, hibás és javítani kell.

Nekem is tetszik akinek meg nem az menjen WOWozni<#hehe><#hehe><#hehe>

dronkZero
Nos, én nem teljesen értem ezt a "BF2 egy szar, a DC sokkal jobb" dolgot. Már nem azért, de a Trauma Studios, ami a DC-t csinálta, egy az egyben csatlakozott a DICEhoz, és õk (is) csinálták a BF2-t. Az, hogy a BF2 egy bughalmaz, az az õ saruk is. Talán nem kéne nekik csontig benyalni. Egyébként meg szerintem egy kiegyensúlyozatlan fos volt a DC, a BF2 sokkal jobban átgondolt.
(Fritz, jöhet a flashgordonos kép... 😊 )

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Megvolt az elso Cobra pilotam M95-tel. Jo kis flinta az, a kovetkezo unlocknal beszerzek egy olyat is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Próbáld ki a Qtracker-t, azzal lehet közvetlenül csatlakozni és egy kis script-el megoldható hogy csak az adott verzióju szervert lásd
Danee
szerintem hivjatok még vagy 20 embert a klánba, mert amikor 16 v 16 warra megjelentetek 5-en(aztán 1 kilépett), na az szánalmas volt

schrank
mivan A L B E R T Ó szóltál valamit <#nemtudom> <#mf2>

0Fritz0
A Szupercsapat.
Már senkinek sem volt kedve foglalni, ezért maradt a táborozás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mi ez a hányás ?😄

schrank
most az a pár szerver ami mûködik azok amolyan costum félék de csodáélkozom hogy nem a targoncákat meg a vulcant hoztad fel <#fejvakaras> ugye megnézted a terepjárótopicot <#mf2>

schrank
kussojjá hardverbuzi <#mf2>

joebacsi
az a corsair mit keres dcben? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Idejét múlt grafika, le vele. <#mf2>

schrank
faszt válogatsz tetszik jó ha nem tetszik úgyis jó <#hehe> inkább nézzétek milyen egy igazi légvédelemmel ellátott bf mod<#ravasz1>

Az nem 64-es, hanem dinamikusan változó méretû. Ha sokan vannak bent, a következõ map nagyobb lesz (16->32->64), ha kevesen akkor kisebb (64->32->16).

Minden jog fenntartva!

Soldiers PlayGround |34ms|195.70.38.222:16567

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

itt minden klán emberhiányban szenved?
mondjuk ennél a játéknál nem is csoda 😊

😊

FIATALOK!!!!

a KLÁN TAGFELVÉTELT HIRDET!!!!!

(majdnem)MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
KRITÉRIUM: LEGYEN EREDETI BF2.

ÍRJATOK PRIVIT !

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

A Filmmuzeumon megy estenkent a Monthy Python. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Én is sajnálak titeket teljesen együtt tudok veletek érezni <#bee1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Promi
Volt, most perpillanat ugy tudom nincs.
Beers
Nagyon szomorú vagyok 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Az 50846-ra senki nem tud választ?