• petersz
    Kösz Sig. Én is erre gondoltam, de nem nagyon érzékeltem, változást, mikor húzgáltam őket.

Más.

Tudom, kívül tágasabb, meg mimóza is vagyok, de azért elmondom tegnapi játékélményem. Cavalry Regimentre bátorkodtam bemenni, Kínára. Tele klánprefixes emberekkel, így nem nagyon tudtam olyam csapatba lépni, mely hasonszőrű „mezei” júzerekből állt volna. Komolyan nem tudom milyen emberek voltak a csapatban, mely klán, mely tagjai…

Beülök egy üres „születő” apc-be, mire kimegyek a zászlótól ülnek mögöttem vagy hárman klános emberek. Indulok a folyóparton szépen a befoglalt amerikai pontra, híd előtt lassítok, figyelem ki honnan. Faszi hátulról kezdi a frankót, hogy mi van már, menjünk, láma vezet, itt pöcsölünk… ebben a stílben tovább és tovább, sokáig, nyílván valami falkavezéri szokásból. Csak mert nem rusholtam be vele.

Rendesen visszarepültem az időben vagy 12 évet, tisztára a seregben éreztem magam, ahol a kiscsicska „karrierista” őrvezetők meg tizedesek tolták így a plebssel, csinálták a feszkót, pofáztak, ha kellett, ha nem, adták a kompetenst. Gondolom ez csak annak szólt, hogy nem volt ismerős neki a nevem, nem is gyaktam látványosan, középen voltam valahol. Fogtam, szó nélkül átmentem egy osztrák szerverre, pedig utálom a német nyelvet.

Inkább lövöldözzenek minden körben halálra totálláma kezdő csapattársak, minthogy ilyen ergya, nagyarcú, überkiller faszfejeket kelljen hallgatnom… Bocs, biztos túlreagáltam ezt.