Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megismetlem, ha az ergc-ben a cdkeyed latod, AZ NEM JO! Akkor nem tudsz sehova felmenni. El kell inditanod az exet, ami bekodolja a kulcsot. De legyel admin, es ne legyen ekezetes a profilneved. Aki nem talalja az exet, annak felteszem valahova.
Together we'll fly someday...
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Különben nekem akkor irta ki a cd kulcs problémát mikor nem pecseltem fel a 1.12 utána nem irta ki egyszerse 😊 ha téleg fel pecselted amitt a netröl kell leszedni a akkor pasz
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Különben nekem akkor irta ki a cd kulcs problémát mikor nem pecseltem fel a 1.12 utána nem irta ki egyszerse 😊 ha téleg fel pecselted amitt a netröl kell leszedni a akkor pasz
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Már feltudtam patchelni a gamét meg minden csak mindig ezt a szarságot írja ki,hogy:cd key is not valid!!!Meow láttam leírta h hogyan kéne megcsinálni de az úgy nekem nem jó ugyanis sehol nincs ilyen file hogy bf2cdkeychecket se a Temp-be se ott ahova elmentettem a gamét!!!Mit tegyek??Elõre is thx.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Becsületes vagyok,a CD-kulccsal nem élek vissza!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Elolvastam a FAQ -t is, de ott nemtaláltam semmit az SF -rõl. Valaki esetleg összefoglalná, hogy mit is kell tenni?
Köszönöm szépen! 😊
Magyar van egyáltalán már?
"Menj a ..\Battlefield 2\mods\bf2\movies könyvtárba és az ott lévõ *.bik fájlokat mentsd el valahova, majd a letöltött zippet tömörítsd ki...
demo zip
full zip"
(sikerült elindítani, de csak eddig megy, pont mikor bejönne az ea games, challenge everything, akkor kibax az asztalra)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ha valaki:
-tud csapatban játszani
-képes a kultúrált,társait nem lejárató viselkedésre
-elmúlt 20éves
-eredeti BF2-t birtokol
-rendszeresen BF2-zik
-szívesen töltené játékidejét pár majdnem alkoholista félörülttel<#pias>#pias><#idiota>#idiota>(micsoda eufemizáció<#crazya>#crazya>)
az ITT jelentkezhet.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Ez a xar miniimage meg nem az 1.03-as verzióhoz készült ! ( sztem )
Elakad az indításnál.( Please ensure Battlefield 2 Disc is in the drive... )
<#falbav>#falbav> Valakit nagyon szépen megkérek hogy segítsen nekem legyen szives ! !
mar csak az ellenkezojet kell megtalalnod vagyis, ha a fejed bubjat vakargatod, gyogyuljon be hamar a sebed 😊
szerintem
Nemtom mi a jelszava, lehet vmit cisnálni vele?
szerintem

2. az eredeti bf2.exe-t vissza kell tenni nem a krekkest;
mindezt a frekventli ászked kvesztyiönsbõl bátyja =)
2. az eredeti bf2.exe-t vissza kell tenni nem a krekkest;
mindezt a frekventli ászked kvesztyiönsbõl bátyja =)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
elegge jartas vagyok ebben a temaban, ha igy nez ki meg 5 nap utan is akkor amputalni kell 😊
szerintem
talan be is lehetne tenni a FAQ-ba
szerintem
11.28. - EX ellen funwar.
??? - JCSR ellen funwar ha elfogadják, valszeg 2 hét múlva..
??? - frx ellen is lesz ha sikerül összehozni...
THX THX..
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de mostma mindegy igy fasza hogy beesek tizkor es egybol egy jo hir