• GameOverrr
    Lehet, hogy a teljesben fel sem tűnik egy-két "megmagyarázhatatlan"(ami persze nem az) elhalálozás, de errefelé akár 12-15 percig(esetleg még tovább) is lehet húzni elhalálozás nélkül, miközben az ellenség (mindhiába)lő mindennel, ami a kezük ügyébe akad. Lőjjenek le, rendben van, de azért elég bosszantó ilyenkor meghalni egy "lökés" vagy szaggatás miatt. Azzal a láthatatlan faágas dologgal, még nem találkoztam. Szimplán fával már igen.

A TV-raksik hatótávolsága meg valóban elég hosszú. A Hoteltől simán elvisz a MEC reptérig. Sőt a River Fort-i zászló előtt lévő nagy épülettől is el lehet lőni a helipadig, ami már gyakorlatilag tényleg az egész pálya. De már az is előfordult, hogy mégis kevés volt. Kilőttem egyet a Hotelhez, épp foglalta azt az ellenséges heli, lebegve a levegőben(öreg hiba). A heli pont a TV-raksi felé nézett, már kezdtem dörzsölni a tenyeremet, hogy "Na srácok ebbe is szépen belenéztek." Erre az orruk előtt felrobbant. Szinte köszönhettem volna nekik, olyan közel éreztem magam hozzájuk. Megeszem a kalapom, ha tudták volna, hogy honnan lőnek.

Meg az volt még jó, amikor egyszer én voltam a gunner és az anyahajóról kilőttem egy tankot(ami persze simán kivitelezhető). Erre persze a pilótának kiírta, hogy driving asist, mire megkérdi, hogy "How?" Mire én: "LOL".