Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Kipróbáltam én is az SF-et. Szerintem jó, nekem tetszett. De sok köze már nincs a bf2-es féle háborúkhoz...inkább ilyen cs féle taktikai dolog.

uHs Gerzson
E héten nem lesz PoE2 update mert hálaadás napja van és a feljesztõk egy kicsit kikapcsolodnak 😊 de hogy legyen mint nézni az US Intervention modkiadta az elsõ filmecskéjét a modjáról amelyben a T-72t és az MI-24 HIND szemlélhetõ meg 😉 Innen cibálni kérem szépen 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
lehúsztad a runnigtól mi te ...ci <#ejnye1><#nyes>

Ez kuurvajó, van benne tucatnyi leet utalás 😊
LEEEROY!!!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Looserke
Hát ez asz SF egy nagy szar...kipróbáltam tört szervereken és egyáltalán nem nyûgözött le...szar mapok...szar fegyverek...

😄DD

Fenrir
háh kikúrtam vele, áttettem a lapozófájlt egy másik partícióra, így már van hely a rendszeren

A halál csupán a kezdet...

uk74
Mond már + neki vagy barkobázatok tovább<#bohoc>

Az élet kegyetlen

Robogo
Ismét nem talált!<#mf1>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Akkor a télapo. <#violent><#eplus2>

Robogo
Nem talált!😊

Meg kapod a Jézuskátol? <#vigyor><#nyes><#fogmosas><#guluszem1><#taps><#vigyor3><#vigyor1><#wow1><#wave>

Robogo
De jó meglesz az eredeti SF úgy,hogy nem is kell megvennem.<#mf1><#eljen><#hehe>

Nincs valami használhato szerver keresõ, ami felismeri a BF2 Special Forcest?

Fenrir
nemtom feltenni ezt a cigány peccset mert nincs 3 giga a rendszerpartíciómon 😞

fr

ERykk
a leroy jerkins engem más gamáram emlékeztet<#eplus2>

kRockA
ugyanazt...

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

alberto 15
fkekekekkeke<#hehe><#hehe>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

quack
lál<#wilting><#taps><#taps><#idiota>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

uHs Gerzson
BF42 nosztalgia 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem
miért nem sikerül? mit it?

kRockA
kell utánna RESET???

kRockA
így sem megy...

A special force-t patchelem és nem megy egyik sem most... Mi rák van ezzel a szarral? Elindítom sötétség aztán megint winfos... ???? Mi rák baja lehet?
kRockA
köszönöm szépen😊

sajátgép-tulajdonságok-speciális-környezeti változok

itt a felsõ ablakban mindkét elérési utat ird át arra a maghajtóra ahol sok helyed van

H:\Temp
H:\Temp

az enyém igy néz ki

de elötte ird le amit módosítasz hogy vissza tudd állítani, de nem is fontos

kRockA
Lécci! Kérlek!!! Nem akarok oldalakat visszaolvasni, nem találnám akkor sem! Hogy a francba kell kijátszani a 3000mb-s dolgot? A tempet kell átrakni másik meghalytóra, de a WINDOWS mappában lévõt vagy a Local Settingeset? És akkor le kell törölni az eredetit? Valaki mondja már el legyen szíves!

Danee
huhh 158 uj uzi... ezt hogy

<#zavart1><#vigyor> ezt tényleg így oldották meg? A Raven Shieldben már volt normális könnygáz, meg flashbang aszondja...2003-ban vagy 2002-ben<#fejvakaras>

meg engem is

Newyorker
Ez engem is érdekelne!

Biztos. Meg a halottakat is elvakitja, es hosszu percekig nem latnak semmit Szent Peterbol. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kRockA
ja és melyiket? amelyik a local settingsben van vagy amelyik a windows mappában? valaki nem tudná elmagyarázni? nem értek így ehhez...

schrank
és hány pontnál lehet unlokkolni a hegesztõpajzsot ? <#nyes>
amúgy van már magyar tört SF szerver meg valami ASE frissítés ??? <#wilting>

mNzJean
SLY : ha unlockolod az assault fegyvert / f2000/ akor automatice jár mellé a villanygránát , csak a bfhq azt mutatja ,hogy zárva van de azért ott van az.
Na még egy dolog villanógránát ügyben , eldobod elfordulsz és ugyanugy elvakulsz , tehát nem az számit ,hogy belenézel vagy sem hanem az ,hogy a hatósugarába tartózkodsz e. Arra azért kiváncsi lennék ,hogy ha jármüben ülsz akkor is hatásos e.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

sza23
sziasztok!
mi történt a EA HU Ranked I.-II. szerverekkel?nem tudok felmenni rá, mert azt írja,h öregebb az én verzióm, mint a mi fut a szerveren.kijött vmi új patch?Két hete nem játszottam, mirõl maradtam le?please help

kRockA
help plz!

schrank
annak szar aki balf...sz feltelepíteni <#mf2>

schrank
a sok kis ...ci hardver...zi nem tud feltenni egy peccset meg egy tört gémet aszt itt rinyának <#nyes>pedig tuthatnák már hogy pl.: az albertkirály az ékezetes felhasználó név ami miatt bonyodalmak kébszõdnek a vindózba <#hehe> röviden ennyi <#taps>

alberto 15
csak a patchrõl volt szó, meg hogy milyen szar a bf2:sf

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

vsly
Tenaggyonhülyevagy<#taps><#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Crem
Üdv!
Nah végre valahára megjött a gépem!😊
Viszont egy TotalC. 6.0 -on kívül más nincs rajta!
Valaki összefoglalná, hogy mi történt az elmúlt 48 órában?
Mert 457 új üzenet van!😊

Elõre is Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Fenrir
swat4-ben van bors-szpré, elég szivatós cucc mert ha nincs rajtad gázálarc akkor rosszabb mintha lõnének rád 😊

Hát a lelkesedésemnek egyelõre annyi, SF éjszakás pályán 20 méterenként villanyoszlop -> szabadszemmel még, éjjellátóval már nem látni semmit 😞

Nem elég ez a totál idióta líderspawn de mostmár akárhonnan jöhetnek a nindzsák hála az extráknak stb nekem nem jön be.

Lassan ott tartok hogy uninstall a vérbe, 42+FH vissza és újratanulom hogy a piros nem feltétlen ellenség :/

Looserke
kipróbáltam, remélem mûködni fog és tudok majd tört Sf szerverekre menni...
a és remélem nem csesztem el az eredeti BF2 key-emet... <#vigyor3>

Pink Tiger
a legjopbb ha megtanulsz ellene védekezni nem vészes csak gyakorloni kell..
szóval
csukott szemmel állj be a szoba közepére egy konyhakéssel és szorítsd össze a szemérem, illetve na szóval a szemhéjadat aztán egyszer csak nyisd ki és mereszd bátran azt vissza aztán meresztés, összeszorítás meresztés, ja közben hadonássz a késssel de veszettül, ha elég jól megy próbáld ki a cbában, postán és egyéb nyilvános helyeken, ha senki nem tud hátulkötös kabátot rádadni nyugodtan felléphecc egy szerverre is és átültetheted a gyakorlatba a tudást
na taníccsalak még?😊)))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

kRockA
és akkor ott fogja kérni a 3gb-t??? a winfos mappából meg le is törölhetem???