FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #72960 Van abban igazság, amit írsz, de azért lenne némi hozzáfűznivalóm.(Amúgy meg nem is én lennék, ha nem lenne
.) A flémről meg annyit, hogy legalább kezdek rájönni, hogy mi az.
"Te tényleg a kezdő játékosok mészárlásából szereztél egy éves rutint?"
Maradjunk annyiban, hogy egy éve játszok a demóval. És ahogy én egy éve játszok vele, azzal az erővel miért ne játszhatna más is? Való igaz, hogy a játékosok többsége elég kezdőnek tűnik, max. egy középszint, de van jó pár igen kiemelkedő játékos, akiket nyugodt szívvel ajánlanék bármelyik magyar klán figyelmébe.
Vegyük például ezt a legutóbbi képet: az ellenség egy-egy játékosa igen szép teljesítményt nyújtott.(Emlékeztetőül néhány K/D: 46/11; 31/6; 27/1.) Szóval valószínűleg ők sem aznap játszotttak vele először. Itt csupán arról volt szó, hogy igen szép kis "dreamteam" jött össze az én oldalamon. Mondjuk viszonylag hamar beszorítottak minket a MEC reptérre, ahol könnyebb írtani a népet, de már a beszorítás ténye is jelezte, hogy valami nem az igazi.
(Az nekem is kifejezetten tetszett, amikor egymás után kétszer is a kifutópályához legközelebbi helyen respawnoltam, pont az ott kempelő tank előtt.(A hóhért akasztják szindróma...
) Mondjuk nem is húztam a két életemmel talán összesen egy másodpercig. De én ilyenkor sem ezt a drága kempert anyáztam, hanem ezt a hülye játékot, hogy legalább annyi esélyt adott volna, hogy nem oda tesz a tank szájába. Mondjuk, ha minden spawnponton ott vár valami, akkor olyan mindegy. Szóval kempeltek minket szépen. Valaki korábban azt vágta a fejemhez, hogy ilyenkor én lennék az első aki átáll, hogy aztán én is mehessek kempelni. Nem szokásom. Engem ugyanis ha lekempelnek én bosszút akarok állni(gondolom ezzel nem vagyok egyedül), és eszem ágában sincs átállni.)
Szóval a lényeg az, hogy van néhány igen jó játékos is.(Mondjuk az is igaz, hogy ellenük játszva nem is rohanok ide dicsekedni a K/D-kkel. De hát átlagos eredményekkel minek is.) Írhatnék több nevet is, de gondolom egyikkel sem mondanék semmit. Talán egyet kivéve: FLTSIM-2005. Ő heliben ülve nagyjából annyira lóg ki a demóból, mint én.(Bár ezzel csak óvatosan, mert itt egyesek az őszinteséget nagyképűségnek tekintik. Persze az is igaz: hiszik, ha látják.) És ez a srác jelenleg a 14. a világranglistán a teljesben...(Meg lehet nézni.
)
Bár a múltkori teljesítményét is látva(a srác ugyanis a mai napig bejár a demóba: lásd a #67837-es hozzászólást), még jobb is nálam. Szemtől szemben istenigazából csak egyszer küzdöttünk meg: Mindkettőnknek volt lövésze, így TV-raksik nélkül küzdöttünk. Én álltam nyerésre, az ő helije jobban füstölt már, amikor mindkettőnket megzavart valami rakétaveszély. Ő akkor meg is halt.(Persze őt már lehet, hogy korábban is lőtte más is, szóval ebből messzemenő következtetést nem vonok le.) Persze ha egyedül volt, jónéhányszor kaptam egy TV-raksit az arcomba a semmiből. Úgyhogy én vagyok az ő adósa. Ha végre futni fog a teljes játék, akkor az lesz az első, hogy megkeresem, és törlesztek valamit az adósságomból. Bár ez már ránézésből nem lesz fair, mert én csak rá fogok vadászni. De hát ez van: az ismertség átka.
Még valami: én ugyebár helivel nyomom. Na mármost valaki tőlem régebbi, rutinos róka, akinek talán a szavára adnak is a patch kijövetelekor megjegyezte, hogy "azért a helit eddig is le lehetett lőni". Ez nagyon is így van, egy jó vadászgép pilótát senki más nem tud leszedni a demóban, csak egy másik jó vadászgép pilóta, ezzel szemben egy helit szerintem egy közepesebb képességű játékos is le tud szedni, ha igazán rászáll. Arról nem én tehetek, hogy amikor ezeket a "kismillió"/nullákat csinálom, az senkinek nem szúrja igazán a szemét(illetve egyeseknek igen, de ők azzal vannak elfoglalva, hogy lecsíterezgetnek), nekem biztos szúrná.
Na, asszem ez megint jó hosszúra sikeredett, de már úgyis rég írtam kisregényt(gondolom már mindenkinek hiányérzete volt
). Na mindegy legalább, van mit olvasni.
Ui.: Mindenkinek jó locsolkodást!